קשה לי היום...

פרח75

New member
אני כל עך מודה לך על התשובה

באמת חסר לי מישהו כזה מקצועי שילווה אותי לאורך כל הדרך. לא הצלחתי למצוא מישהו חם שממש פנוי ללוות אותי

פרח75

New member
../images/Emo7.gif קשה לי היום...

כפי שכבר סיפרתי לכן אני סובלת מחרדות, מטופת בתרופות והחרדה הכי גדולה שלי היא הריון ולידה. מאד שאמא שלי חלתה ונפטרה נכנסתי לחרדות היפוכונדריות והריון נתפס בעיני כמשהו מאד מפחיד. כל שינוי בגוף, כל מיחוש בהריון, כל בדיקה שהתוצאה שלה לא משהו, כל חשש שיש לרופא שדורש בדיקה נוספת, נתפסים בעיני בלתי נסבלים. אני מרגישה כל כך תקועה בנושא הזה, לא מצליחה להתקדם, לא מצליחה להירגע מהחרדות. ובנוסף לכל זה אני צריכה להתמודד עם הכל בלי אמא או כל דמות אמהית אחרת. אני כל כך רוצה ילדים, כל כך רוצה להיות אמא בעצמי, אבל לא חושבת שאשרוד את התהליך...

../images/Emo201.gif

פרח יקירתי. האם קרה משהו מיוחד היום שעורר את החרדות האלה במיוחד? סיפרת בעבר שהיית בטיפול, כך שאת מכירה את המשאב הזה, ואני מניחה שאת יודעת שאת יכולה לקבל משם חיזוק אם תצטרכי. ואולי לאדומה שלנו, [אם היא עדיין אחת ולא שניים כרגע....
] יהיה איזה רעיון למשהו טבעי או אלטרנטיבי שאפשר לקחת, כמו טיפות באך, להרגעה? אולי רגיעון או משהו כזה יסייעו מעט? [אני מתכוונת להיום, ספציפית, כיוון שציינת שהיום קשה לך במיוחד]. אולי כדאי גם לבקר בפורום 721, "לקראת הריון", ולשוחח קצת על החששות והפחדים שאני בטוחה שהן לא רק מנת חלקה של בת ללא אם [רק שאצלנו זה הדברים האלה הרבה פעמים יותר מוקצנים ...] בכל מקרה, כתבי לנו איך את מרגישה בינתיים, ותני לנו לחבק אותך קצת ...

פרח75

New member
תודה על החיבוק

האמת היא שאני כל הזמן מוטרדת מהנושא של הריון ולידה. יש ימים שאני מצליחה לא לחשוב על זה ויש ימים שאני מאד מוטרדת מזה. היום זה סתם יום כזה של עצבות ומחשבות ואולי אפילו קצת יאוש כיוון שעד עכשיו אני לא מרגישה שהתקדמתי בנושא, למרות הטיפול הפסיכולוגי והתרופות. אולי אפילו הלכתי אחורה בעקבות ההפלה שהיתה לי שהיום מהווה מעין הוכחה שדברים יכולים להשתבש בצורה נוראית במהלך ההריון. ואני כל כך מתגעגעת לאמא שלי וכל כך מתגעגעת לעצמי בתקופה שהיא היתה בריאה ועוד האמנתי בעולם ולא היו לי כל כך הרבה פחדים...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מתוקה, מקווה שמצב רוחך השתפר ושאת מרגישה יותר טוב היום... כרגיל, אני מזכירה לך שאם וכאשר תחליטי לנסות להיכנס להריון שוב, אני פה בשבילך...

למעלה