פאריס הילטון...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo7.gif פאריס הילטון...

The New York Daily News reports that not only is Eminem naked in his new video for 'Lose Yourself', but it will also feature Paris Hilton. The 'Simple Life' star showed up to the shoot with a bottle of Skyy vodka, some of which she seemed to have already consumed. But a source said, "She was a pleasure to work with." דבר ראשון.... יופי שהם טעו בשם של השיר... למרו שאני די מבינה אותם =\ דבר שני... אני שונאת את פריס הילטון!!!!!!!! אוףףף נוווו... דווקא היא מכולם?????? אני מבואסת עכשיו =(

cool miki

New member
נכון..היא מפונקת!

ראיתי את התוכנית שלה, "החיים הפשוטים" והיא מה זה מפונקת
משהו שחבל על הזמן....היא סנובית מפונקת טיפשה ולא יותר מזה...
רק גוף יפה וגם זה בקושי....
אני שונאת
אנשים שמתקדמים בגלל הכסף..בעעע

bLAck hALo

New member
מה?!??! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא'צההההההההההה!!!!!!! למה?!?!?!?!?!?!? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

bLAck hALo

New member
נקווה לטוב בכל זאת!!

אמינם השתגע לו בזמן האחרון משהו עבר עליו X_X

LadyLuvJess

New member
הם טעו בשם של השיר!

ואתן אשכרה מקשיבות למה שכתוב שם אח"כ??? עזבו, יש מצב שזה שמועות. נראה מה יהיה.

lony21

New member
חחחחחח איזה תשובות צפויות

חחחחחחחחחח הרג אותי! לא ציפיתי גם שתהיה בת שתגיד "פריס הילטון?! בקליפ עם אמינם?! יששששש" לי גם ממש לא אכפת.... משנה לכם באמת איזה בנאדם היא? כולה קליפ.... גם שיר פופי וגם קליפ עם בחורה ערומה מה עוד צריך? יביא עוד כמה אלפים למכירות..... עוד כמה כתבות בכל התקשורת על זה שאמינם חולה נפש, עוד מחאות של הורים שלא נותנים לילדי הכאפות שלהם לשמוע אמינם וזהו בעיקרון... חוצמזה הכל כרגיל....

lony21

New member
אז אני אאלץ לשים פאה וללכת בעצמי...

רק בשבילכם!!!!

bLAck hALo

New member
אוי חחחחחח תמונה טובה

לוני עם פאה בלונדינית,אודם ושמלה פאק רק לדמיין אותך ככהה!!!

lony21

New member
מה שמלה? לא אמרנו שהיא תהיה ערומה?

וזה כבר קרה... שנה שעברה.... היינו צריכים לעשות הצגה בספרות.... הצגה עם ציון יותר גדול משל מבחן.... והיינו 2 בנים, 2 בנות.... והבני זונות החליטו שזה יהיה מצחיק שהבנים יהיו בנות וההפך.... קיצור קלטו.... שמו עליי פאה... איפרו אותי כמו שרמוטה..... חולצת בטן וחצאית זה היה פאקינג מפחיד אהההה וחזיה עם הרבה גרביים תארו לכם כזאת גורילה באה אליכם באמצע הלילה... לא נעים

Swid666

New member
רק שמועות

לדעתי זה רק שמועות חחחחח מגוחך ביותר שאם באמת ילך ויעשה קליפ עם הזנזונת העלובה הזאת... הוא עדיין לא ירד לרמה כזאת למרות שהוא יעשה הרבה דברים כדי לקדם את האלבום... וד"א לא הבנתי בדיוק מתי יוצא הסינגל!! כל פעם אני שומעת תאריך אחר... בלע

bLAck hALo

New member
28!!! יוצא רישמית לתחנות הרדיו!

אלא אם כן ידחו אותו שזאת גם אפשרות :\\

lony21

New member
שטויות...

"לדעתי זה רק שמועות חחחחח מגוחך ביותר שאם באמת ילך ויעשה קליפ עם הזנזונת העלובה הזאת" הקליפ של סופרמן, אומר לך משהו? גם בוויטאווט מי, ג'נה ג'יימסון שם לכמה רגעים

lony21

New member
עכשיו יש לנו עדיפויות אה?

ככה התחילה השואה.... יא לסביות

למעלה