עצוב לי

עצוב29

New member
../images/Emo7.gifעצוב לי

כבר כמה זמן שאני עוקב אחרי הפורום, והיום החלטתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי. אני רווק בן 29, היו לי מספר מערכות יחסים בחיי וכיום אני מאוהב באישה נשואה עם 2 ילדים. הכרנו לפני 5 חודשים בטלפון. היא לקוחה של החברה שאני עובד בה והיא צלצלה לגבי בעיה שהייתה לה. אחרי 5 דקות שיחה על הבעיה התחלנו לדבר על דברים אחרים ובסופו של דבר יצא שדיברנו 10 שעות. דיברנו על הכל והתאהבנו מיידית. היא סיפרה לי שיש לה בעיות עם בעלה, על הדרך שהוא מתנהג לילדים שלהם, (הוא מאוד מאוד קשוח איתם), אליה לחברים שלה ולהוריה. חשוב לי להדגיש שהוא מאוד אוהב אותה, הוא לא אלים אבל הוא קר מבחינה ריגשית ושחצן מאוד. לפני קרוב לשנה היא רצתה להתגרש אבל בסוף החליטה לתת לו עוד הזדמנות. היינו בקשר שבוע בערך ואז היא אמרה לי שהיא רוצה לשקם את המשפחה שלה ונפרדנו. שבוע אח"כ שוב חזרנו לדבר, כאשר היא צלצלה אלי לשאות איך אבא שלי שהיא חולה מרגיש, ושוב היה לשנינו הכי כייף שבעולם. (דרך אגב, כל הקשר שלנו היה טלפוני בלבד. עד היום לא ניפגשנו) בפעם השניה התחלנו לדבר על חיים משותפים ועשינו סקס טלפוני. ואחרי כמה זמן שוב ניפרדנו ושוב חזרנו וככה זה כבר 5 חודשים.כאשר אנחנו ביחד זה מדהים לשנינו. אנחנו מדברים על הכל, דיברנו כבר על חתונה ועל איך הילדים שלה יקבלו אותי, מה נעשה ביחד וגם על זה שיהיה לנו ילד משותף, כאשר אני אמרתי שאני מוכן לוותר על זה אם היא לא רוצה עוד ילד, אבל היא אמרה שכאשר נהיה ביחד היא רוצה ילד ממני. ההורים שלה מכירים אותי, יוצא לי להפגש הרבה עם אמא שלה בעבודה. גם לי וגם לה יש הרגשה שאמא שלה יודעת מה קורה, ונראה לנו גם שהיא בעד זה שהיא תתגרש מבעלה ותהיה איתי. כאשר לבן שלה היה יום הולדת נסעתי אליה (בתאום איתה כמובן) והשארתי לה מתנה בשבילו, בשבילה ולבת שלה ליד הדלת. היא השאירה לי תמונות של הילדים שלה מתחת לשטיח והם פשוט מדהימים. לפני שבועיים היא הייתה צריכה ללכת עם הבן שלה לאיזה מקום ולא היה מי שיאסוף את הבת מהגן אז בקשתי שתרשה לי לאסוף אותה והיא הסכימה. הסיבה היחידה שזה לא יצא לפועל בסוף הייתה שלא ידענו איך אני אחזיר אותה כי אם הייתי עומד מולה באותו רגע היא הייתה נפרדת מבעלה (זאת הסיבה שעדין לא נפגשנו, ברור לשנינו שכאשר ניפגש לא נרצה להיפרד) בפעמים האחרונות שנפרדנו היא אמרה לי שהפעם זה סופי ושהיא חייבת לשקם את המשפחה ולתת צ'אנס לבעלה ושהיא חייבת להישאר איתו בגלל הילדים ושאם לא היו לה ילדים היא מזמן הייתה מתגרשת. ואחרי כמה זמן שוב חזרנו. כבר מזמן הגענו למסקנה שזה הגורל שמפגיש אותנו כל הזמן (כולל פעם אחת שאמא שלה אמרה לי לצלצל אליה לגבי דבר שבדרך כלל היא (כלומר אמא שלה מטפלת בו). השיא היה שלפני 3 שבועות חברה שלה שהיא אם חד הורית עם 2 ילדים סיפרה לה על בחור בגילי עם אותם תחביבים ומאפיינים כמו שלי, שהיא הכירה לפני 5 חודשים ושהם ביחד ורוצים להתחתן. זה פשוט היה כאילו הגורל בא ואמר לה : ok רמזים את לא מבינה אז בואי ותיראי איך זה נראה... בסוף השבוע האחרון, נסעתי לטייל עם חברים וכל הדרך דיברתי איתה. חזרתי אתמול בלילה (בימי שישי ושבת אנחנו לא מדברים כי בעלה בבית) והיום שדיברתי איתה היא סיפרה לי שבעלה הזמין אותה למלון בסוף שבוע, בכה ואמר שהוא מרגיש שהיא לא איתו ושהוא מוכן לעשות הכל כדי שיהיה לה טוב. וכך נפרדנו שוב היום כאשר היא אומרת לי שזה שוב הפעם סופי וכמה שהיא אוהבת אותי וידעת שיכול להיות לנו הכי טוב בעולם אבל שהיא חייבת לתת לו סיכוי בשביל הילדים שלה. היא אמרה לי גם שאני חייב לצאת ולהכיר בחורות אחרות ולשכוח ממנה. אבל אני לא יכול לשכוח אותה ואני גם לא רוצה. בחיים שלי לא הרגשתי ככה כלפי אף אחד. למרות שלא ניפגשנו אני רוצה לחיות איתה את כל חיי. לא רק שאין לנו ספק שאנחנו נשמות תאומות, אנחנו בטוחים שבגלגול הקודם היינו אותו אדם. ואני פשוט לא יודע מה לעשות עכשיו... פרט ללכבד את רצונה ולהתרחק ולקוות שהיא תחזור שוב. נ.ב. אני מתנצל זה יצא כל כך ארוך, אבל בטוח שיש דברים ששכחתי לכתוב. אבל את הנקודה העיקרית אני חושב שהצלחתי להעביר. תודה.

רוצה להתחתן

אתה אומר שאתה מאוהב במישהי שמעולם לא ראית. מה שמפריע לי באמת בכל הקטע הזה זה העניין שמעולם לא נפגשתם. מדוע עד היום במשך חמישה חודשים לא נפגשתם ולו לשעה אחת בלבד. כל הקטע הזה עם בעלה נראה לי עקום , היא כל פעם נותנת לבעלה הזדמנות מחדש. פעם היא רוצה אותך ופעם היא אומרת לך שתחיה את חייך. אולי כאשר תראו אחד את השני בעיניים תראו שבעצם זה לא זה - והיו דברים מעולם. בטלפון וממרחק הכל נשמע יפה כולם נראים יפים בריאים צעירים חתיכים וכו'... כיד הדמיון הטובה. היא אומרת שבעלה קר ושחצן, האם ראית אותו האם אתה מכיר אותו? או שאתה כותב על סמך מה שהיא מספרת לך.הייתכן שהיא משועממת בבית כאשר בעלה בעבודה והיא מעבירה את הזמן בשיחות טלפון אתך? אולי היא נשואה צעירה ולא כל כך בשלה לחיי נישואין ומצאה אצלך אוזן קשבת וההיכרות הטלפונית הזו מתפרשת אצלכם בטעות כאהבה. אם היא באמת מאוהבת בך עליה לעשות צעדים לסיים את הקשר עם בעלה כדי שתוכלו להיות יחד - הבנתי שזה רצונך. האם אתה מודע לכל הבעיות שתהליך כזה יוצר? למרות שקשה לאמר את זה וקשה יותר ליישם את זה, לדעתי עליך לחתוך עניינים ולנסות למצוא מישהי פנויה _ אפילו גרושה עם ילדים העיקר מישהי פנויה שתוכל לבנות אתה קשר אמיתי--- מישהי שתראה בעיניים ולא מישהי שאתה מכיר אולי מתמונה או מתאור בטלפון. במקרה הזה אתה נכנס למצב בלתי אפשרי שבשלב זה לא יכול להתקדם לשום מקום.

עצוב29

New member
מאוד רוצה להתחתן

בצורה הכי כנה, אם חבר שלי היה מספר לי את מה שאני חיי, לא הייתי מאמין לו. אני לא אדם תמים, אבל במקרה הזה גם אני וגם היא פשוט יודעים שברגע שניפגש לא ניפרד יותר, ולכן לא נפגשנו. מביחנת המראה אני לא מוטרד בכלל וגם היא לא. אני נראה טוב, והיא הייתה דוגמנית בעבר. את בעלה אני לא מכיר, מעבר למה שהיא סיפרה לי עליו אבל אני שומע שכאשר היא אומרת לילדים שלה לאסוף את הצעצועים או שהיא תגיד לו, הם בפניקה. הם פשוט פוחדים ממנו (ושוב הוא לא מכה אותם). היא סיפרה לי הרבה דברים עליו, גם דברים טובים. היא לא "מעבירה את הזמן" איתי בטלפון כאשר בעלה עובד, היות וגם היא עובדת. יש לה קרירה, היא אקדמאית ומצליחה מאוד בעבודה, בגלל זה אנחנו משתדלים לדבר יותר כאשר היא חוזרת הביתה מאשר כשהיא ואני בעבודה ו"מפריעים" לנו כל הזמן. אני יודע וחיי את כל הקשיים שלהיות בקשר כזה וכמה פעמים כבר הבטחתי לעצמי כאשר ניפרדנו שהפעם זה סופי, אבל אני לא מסוגל... אני כל הזמן חושב עליה, והיא מצידה לא מצליחה לשקם כי גם היא לא מצליחה להתנתק ממני וחושבת עלי כל הזמן ולא נותנת צ'אנס לבעלה. מצד אחד אני רוצה שהיא תעזוב אותו ותחייה איתי, מהצד השני אני רוצה שהיא תנסה לשקם כי הפחד הכי גדול שלי זה שנהיה ביחד והיא תתחרט כי היא תרגיש שהיא לא נתנה לו צ'אנס אמיתי. אבל בשורה התחתונה אני רוצה שהיא והילדים שלה יהיו הכי מאושרים בעולם (כמובן שאני מעדיף שזה יהיה איתי). דרך אגב, היא נשואה כבר 10 שנים, אבל יש לה ילדים קטנים.

זוגיות זה לא לטלפון

האישה שפגשת נמצאת בשלב של משבר בחיי הנישואין שלה רוב הזוגות הנשואים עוברים בחייהם המשותפים משבר זה או אחר בשלב הזה האישה זקוקה לאוזן קשבת.-- מישהו שיאזין לכל הקשיים המלווים את הזוגיות הפגועה שלה !! זה יכול להיות אתה או יכול להיות פסיכולוג או חברה טובה או שכנה במקרה זה הגורל הפגיש אותה איתך ואתה אוזן קשבת למצוקותיה מצב זה יוצר הדמיה של יחסי אהבה השיחה איתך עוזרת לה לבנות את הזוגיות שלה ובעצם אתה נשאר בחוץ. נראה שהדבר הטוב שתעשה הוא לבנות לעצמך זוגיות יותר אמיתית ויותר בוגרת זוגיות שאינה דמיון אלה מציאות כי זוגיות זה לא לטלפון - זוגיות זה שיעור בחיים האמיתיים תהייה חזק ולך בדרך נכונה לך

עצוב29

New member
../images/Emo8.gif

אמרתי לה פעם שבעצם אני עוזר לה לשקם, כי כל פעם שאנחנו חוזרים להיות בקשר היא מתעלמת מבעלה ואז הוא רק משתדל יותר להיות בסדר, כך שבסוף הוא יהיה חלומה הרטוב של כל אם פולניה...

ואתה היכן תהיה???

היכן הזוגיות הנכונה שלך? אני חושבת שאתה בשל לחיי זוגיות רק שעדיין לא מצאת את הפרטנרית הנכונה לכך וקח בחשבון שבכל חיי נשואין יש משברים שונים אולי המשבר שהאישה הזאת עוברת יהיה נר לרגליך שיזכיר לך איך לעבור משבר -ולצאת ממנו בשלום - אולי היא מורת הדרך שלך לעתיד - מי יודע?? תהיה חזק ובעל החלטות נכונות לחיים שלך ציפור דרור

עצוב29

New member
כן, אבל

הבעיה היא שהלב שלי אומר לי לחכות לה, לתת לה זמן ולחכות ולראות מה קורה, והמוח אומר בדיוק את אותו הדבר. גם אם אני אצטרך לחכות שנה, שנתיים, זה לא שווה את האושר שאני יכול להשיג ?? בתקופה שאני מכיר אותה יצאתי עם בנות אחרות (בידיעתה כמובן) והיא עודדה אותי לעשות את זה ואמרה לי בפרוש לא לחכות כי היא רוצה לשקם (אחרי הרבה זמן היא הודתה ואמרה לי שהיא מקנאה אבל לא יכולה להגיד לי לא לצאת) אבל כל הזמן חשבתי עליה, וכאשר היינו ביחד התעלמתי מהבחורות שיצאתי איתן כך שזה נגמר מהר מאוד. מה לעשות בחיים לא הרגשתי כזאת אהבה לאף אחת..

רד למגרש ושחק

נראה לי שאתה שבוי ביד דמיונך כשם שאתה מנהל רומן בטלפון כך אתה מנהל לעצמך חיים זוגיים וחיי נישואין דמיוניים או בשפה עכשיוית וירטואליים אתה צופה הישב על הטריבונה במשחק כדור רגל מעודד את הקבוצה שלך, חיי את נצחונה או כואב את הפסדה אבל אתה לא ירדת אל לתוך המגרש לשחק אתה לא משחק בפועל את משחק החיים - אתה רק צופה בו מרחוק רד למגרש ושחק למה אתה מחכה?

שחף JL

New member
מסכים עם ציפורדרור

האם אתה בטוח שהלב שלך אומר לך לחכות? אולי זה הפחד? תקשיב טוב. האם אתה מחמיא לעצמך על זה שאתה נמנע מפגישה לטובתה? אם כן, אז זו התחפושת של הפחד, הצורה שבה המוח שלך מסתיר אותו מעצמך. הרי הדבר הכי טבעי היה שתיפגשו כבר מזמן. מה יותר פשוט מזה? למה אתה מסתתר מאחורי הטלפון? כמובן יכול להיות שהיא תפחד מפגישה, ואז אתה יכול לכבד את רצונה. הקשר הזה והצורה שבו הוא מתנהל הם בחירה שלך. רק תשאל את עצמך למה זה מה שאתה בוחר. בלי "אבל", ובלי שיפוטיות עצמית.
שחף

adam33

New member
אל תפגע..

אבל אם באמת אתה אוהב אותה כל כך תהיה מאושר שהיא מנסה לשקם את נישואיה. אם אתה באמת אוהב אותה אל תחשוב על רגש אלא המון על שכל ביחסים שלה עם משפחתה אני בטוח שגם אצלה הרגש עובד אבל בכל זאת היא מנסה לתת גם לשכל לעבוד וזה קשה לה מלכתחילה אנחנו בני אדם וביום שהקשבת לה בעצם קשרת את עצמך אליה כפי שיכלת להרקשר לכל מישהי שהיתה רואה בך תומך לרגשות שלה. אני בטוח שאם היא היתה רוצה להתגרש היא היתה עושה זאת מזמן לפעמים יש דברים שאתה בתור רווק לא תבין כי בעצם אינך מחוייב לדבר חוץ מלעצמך.. מקוה שתמצא את אהבת בעתיד ותממש אותה ללא כל בעיות..

עצוב29

New member
יש בזה משהו

אני באמת אוהב אותה, וכבר אמרתי לה שהיא חייבת לנסות ולשקם. אני רוצה שהיא והילדים שלה יהיו הכי מאושרים בעולם, גם אם זה בא על חשבון האושר שלי. ואני יודע שלא משנה מה, תמיד אני אהיה עמוק בלב שלה, והיא תהיה עמוק בלב שלי. אין לי פחד ממערכות יחסים, לפני שהכרתי אותה סיימתי מערכת יחסים של שנה וחצי שכל החברים שלי והמשפחה כבר חסכו לחתונה. אבל בסוף החלטנו להפרד כי זה לא היה זה. הבעיה שלי היא שבחיים לא הרגשתי כזאת אהבה כמו שאני מרגיש אליה. ובחיים לא אהבו אותי כמו שהיא אוהבת אותי. לא נפגשנו כי היא לא רצתה. היה לה ברור שאם ניפגש לא ניפרד יותר והיא עדיין רוצה להישאר עם בעלה. היא אמרה לי לצאת ולהכיר אבל אני לא מסוגל כרגע. אני גם לא חושב שזה פייר שאני אצא עם בחורה אחרת וכל הזמן אחשוב עליה. לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי ולכן אני לא רוצה לעשות את זה לאף אחת אחרת. אולי עם הזמן הכאב יחלש, אבל כרגע, אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה. הדבר החיובי היחיד שאני מוצא זה שבחודש הבא אני עובר תפקיד בחברה כך שלא יהיה לי יותר קשר איתה או עם הוריה במסגרת העבודה. אולי זה יהיה יותר קל כאשר אני לא אראה יותר את השמות שלהם בדוחות, ולא אקבל מהם יותר טלפונים. אבל זה שהיא תהיה רחוקה מהעין זה עדיין לא אומר שהיא תהיה רחוקה מהלב...

30oldy

New member
אין כאן שום עיניין של שיקום........

היא לא משקמת מכיוון שאין לה מה לשקם . יש לה שגרה שוחקת בעל קצת קשוח וחיים טובים בסה"כ. אתה בשבילה זה הפנטזיה שקרוב לוודאי לא תמומש לעולם. משגע אותי לחשוב שהיא מהתלת בך בצורה כזאת. גם אני חווה התאהביות בטלפון ולפתע זה נראה כדבר היחיד בשבילי והוא האחד והיחיד אבל זה לא אמיתי עד שלא נפגשים וכשנפגשים או לפתע מפסיקים עם השיחות הכל חוזר לקדמותו ו"האהבה" שהיא הרגישה לפני יומיים מפנה את מקומה לתחושות אחרות או "אהבות" אחרות בוא נגיד שאם היא היתה מספיק הוגנת היא היתה צריכה להגיד לך שהיא אוהבת או לפחות כך היא מרגישה אבל בתכלס קלושים הסיכויים לגירושים. אתה הפנטזיה שלה אתה מחזיר אותה 10 שנים אחורה אתה הגאווה שלה אבל אתה לעולם לא תהיה אב לילדיה. תחשוב טוב על הזמן הזה שאתה מאבד. וירטואלי זה לא אמיתי לא יעזרו כל התחושות ו"האהבות"

למעלה