עליתי 200 גר'

לילית462

New member
../images/Emo7.gif עליתי 200 גר'

כוסעמקערס (סליחה על השפה) למרות האכזבה הנוראית - ככה זה כשנשקלים כל יום אני ממשיכה גם יום, רק היום. הקפה כבר כאן לידו אוכל פרוסה אחת מחיטה מלאה עם טונה ביניים - חטיף אנרגיה צהרים - אני מתוכננת להיות בסלאמס אני משערת שהיום אוכל ארוחת צהרים אוגנדית. כלומר אורז עם שעועית או משהו בסגנון. בינים - קפה עם פרות ערב???

My Little Fairy

New member
אוף לילית :(

זה בטח הקשיו. קערית קטנה ולא מזיקה מכילה איזה 1000 קלוריות :( אל תחשבי על הכמות, אלא על האיכות. יותר ויטמינים. יותר סיבים. יותר שובע.

My Little Fairy

New member
מבכה איתך...

אין לי משקל אבל אני בטוחה שעליתי. אתמול בערב שמתי Z אחד גדול וירדתי על וופל ופרוסות עם נוטלה. מה כפת לי? מותר לשים Z מדי פעם. תמיד אפשר להתחיל מחדש. שתהיה לנו שבת בריאה ומזינה.

יעל י

New member
מה יהיה איתך???

תוציי את המשקל מהבית!!! תתחיליטי מזה שתוציאי לחדר אחר אח"כ החוצה למחסן או משהו או תני לבעלך שינעל איפה שהוא. די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לילית462

New member
את צודקת אבל.....

יש מלחמות שלא שווה להלחים. אני יודעת שעליה של 200 גר היא בסדר גמור ושיש להסתכל על המגמה הכללית ובהפרשים של לפחות שבוע. אני לא מתכוונת להוציא את המשקל ולטפס על הקירות, מה גם שהמשקל עוזר לי להישאר עם יד על הדופק. כשאני לא נשקלת כל הזמן אני עולה במשקל. אגב - הבוקר לא נשקלתי....

למעלה