עכשיו כבר באמת נשבר לי.....

Iris-1

New member
../images/Emo7.gif עכשיו כבר באמת נשבר לי.....

זהו מעכשיו נשבר לי באמת, די נמאס לי. מספיק ודי. ולמי שלא הבין הנה הפירוט: בשעה 12 בצהריים טלפון, לא ישר עניתי הצלצול ממשיך עד שהתפניתי ויכולתי לענות. ומי על הקו חברתי "הטובה" (להוסיף מרחאות כדי הדמיון הטובה עליכם - היא לא חברתי הטובה יותר) ומודיעה לי שהיא מפטרת אותי מלהיות המטפלת של בתה כי היא החליטה לשים אותה במשפחתון שקרוב לה לעבודה. נו אני שואלת זה צורה לבשר, להגיד. במיוחד שאני רואה אותם במשך 10 הימים האחרונים מתפתלים, מסתובבים סביב עצמם, לא יודעים איך לדבר איתי, להגיד שבערך ב-20 לחודש זה יהיה סוף התעסוקה שלי. אוף. היא כמובן אמרה שתשלם לי עד סוף החודש אבל באמת הכעס שלי זה על הדרך שבה בחרה להגיד מה שהיא החליטה. ועוד יותר מעצבן אותי שאני אראה אותה פעם בשבוע עכשיו בברכה בקורס של הילדות שלנו לשחיה. ככה שלא תהיה לי ברירה אלא להתייחס לבת שלה ואליה (ממש לא בא לי אני נורא כועסת עליהם). יש לכם רעיונות איך הולכים לברכה ולא מתייחסים אליה? מחר אני מגיעה לברכה בלי ההסעה שלה ובחזרה עם אוטובוס הביתה וזה כבר ממש השיא של העצבים שלי. לפחות עכשיו יהיה לי שקט להשקיע באוצרות שלי במיוחד בקטנה שיש לה שני חוגים בשבוע ותהיה לה אמא במשרה מלאה סוף סוף. כמובן שאם יש כאן קוראים מקראון שזקוקים להדפסות לסטודנטים ואני מנצלת במה זו להודיע שאני אקבל הדפסות בשמחה ובששון ונא לפנות למייל שלי בעניין. אני יודעת שבפורום שלנו יש הרבה סטודנטים ואפרת סליחה שאני מפרסמת את עצמי ככה ואני יודעת שאת לא אוהבת אבל אני באמת בצרות. איריס של ה-3. אפרת אל תמחקי לי את סוף ההודעה בבקשה.

איריס - את הורגת אותי!!../images/Emo6.gif

קודם כל אין לי אפשרות למחוק חלקי הודעות, לערוך או לשנות הודעות...שנית יקירתי שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שההודעה הזו תעזור לך אבל אני ממליצה לך דוקא לכתוב אותה בפורומי הסטודנטים. שלישית לגבי הגיברת - פשוט תהיי אליה נחמדה ותעזבי את הכעס בצד, הרי במוקדם או במאוחר הילדה היתה גודלת והיה מגיע זמנה ללכת למעון או גן והיית צריכה להיפרד ממנה בכל מקרה - תדפיסי הודעה על מטפלת ולכי תתלי בפעוטונים ובמשפחתונים ואל תתייאשי! אוהבת אותך! אפרת

Iris-1

New member
אפרת תודה עשיתי ופניתי לסטודנטים

בכל 3 הפורומים של תפוז. יש לך עוד מקומות שלא חשבתי עליהם. פרסמתי הודעות ברחבי שכונתי על מטפלת. חברה עושה לי פרסומת באוניברסיטה. פניתי לעיתונים רשמו אותי (בינתיים לא צריך). נשאר לי המקומון להתקשר ביום חמישי כלומר מחר. נקווה לטוב. הבעל שלי אמר שהפיטורים הם עדיין בסימן שאלה גדול - לא בטוח בכלל יכול להיות שזה היה סתם דיבורים והכל יהיה בסדר. נקווה באמת שכך יהיה. ודרך אגב - פניתי למועצה שלנו והסתבר שאני יכולה לשלם את החשבונות בינתיים בהנחה של 50 אחוז כל פעם כדי שיהיה לי מרווח נשימה ועד סוף השנה לשלם את כל הארנונה של 5000-5500 ש"ח שהם לוקחים. גם זה משהו. את יודעת אולי בכל זאת אם כאשר יש הכרה שיש ילד מאובחן על הנחות מעבר לזה או שעוזרים למשפחה ברווחה למשל. פניתי גם אליהם וטרם חזרו אלי בטלפון (הם פתחו לי תיק שמה לפני שנתיים מאז שהבת שלי מאובחנת זה חייב להיות בפיקוח שלהם) הם מארגנים את ההסעות וכנראה לא בטוח (החל מחודש הבא או בחודשיים הקרובים אקבל עזרה בצורת תומכת שתבוא לעזור עם רותם ולקחת אותה למשל לגן שעשועים, ללמד אותה גבולות ועוד כל מיני דברים שנחליט עליהם אני והחונכת ביחד ואני יכולה גם לקבל אותה כל יום זה יוצא לי משהו כמו שעה וחצי. זה התקציב שלהם = 9 שעות בשבוע. הלוואי תחזיקי לי אצבעות שאני עומדת בכל הקריטריונים לקבל אחת כזו. איזה הקלה זה יהיה בקשר לרותם. איריס. אוהבת ושולחת חיבוק ענק לך ולכולם.

איריס אני שמחה שעזרתי רק תיקון

זה לא שבגלל שהילדה מאובחנת אתם מקבלים הקלות בתשלומים אלא בגלל שהילדה נמצאת במסגרת החינוך המיוחד, חשוב לדעת - שילדים המאובחנים ADD ו-ADHD וכמו כן ילדים בעלי לקויות למידה זכאים לפעמים להקלות לימודיות אך אינם זכאים לתנאים סוציאליים כמו ילדי החינוך המיוחד, מה עוד שגם בתוך מערכת החינוך המיוחד ילדי הפרעות הקשב ולקויות הלמידה אינם זכאים לכל הסל שמאפשר חוק בחינוך המיוחד. מעבר לכל זה איריס אהובתי - אני שמחה שאתם רואים נקודות של אור! שיהיה בהצלחה ונשיקות לכל השלוש! אפרת

למעלה