עד מתי...

Yaniv-DC

New member
כתב MSNBC מזועזע...

כתב MSNBC (שיצאו קטנים אגב בסיקור... דיווח טלפוני מת"א, ללא צילומים...) אמר בזו הלשון: "אני נמצא בת"א, כשהידיעה הזו הגיעה לכאן, אנשים אמרו אחד לשני, אה, שמעת? היה עוד פיגוע בירושליים, תוך שהם לא נותנים לזה להפריע להם בהמשך הבילוי". כרגע הם אמרו שכנראה כ-90 אנשים נפצעו. הוא לא העביר את זה כביקורת, אלא כמציין עד כמה זה כבר חלק כל כך שגרתי... שי ודרור עשו פעם התוכנית שלהם ראיון פיקטיבי עם שר הבטחון... זה היה אחרי עוד פיגוע ירי (הסטנדרט החדש). השר אמר ב"ראיון" - זו עליית מדרגה. שאלו אותו - מתי נגיב? התשובה הייתה - "זהו בניין רב קומות, יש עוד הרבה מדרגות לעלות".

אלי פלס

New member
הברזתי לפיגוע

הייתה אמורה להיות לי פגישה בקפה רימון. איפה שהיו הפיגועים. לא היה לי כוח אז דחיתי את הפגישה למחרץ בררררר...

אלי פלס

New member
זה מה שקורה כשנפגשים בלעדיי...

אני "יושב" על הטלפון. מתברר שחלק מהאנשים איתם הייתי אמור להפגש, כבר הגיעו לירושלים ונפגשו. אחד מהם (אחד מתוך שתיים שהצלחתי להשיג) נמצא עכשיו בכניסה לחדר ניתוח. פגיעת ראש. אוףףףףףףףףףףף

inbale

New member
תמונות קשות

בעינים של אחות - נראה שיש פציעות קשות ממה שאני רואה בטלוזיה.

Yaniv-DC

New member
למה MSNBC תמיד יועדפו אצלי בשלט

או, בעצם, למה אני שונא CNN. ולא, לא בגלל שהם מעדכנים נתונים לאט מאוד (אחרי שהמשטרה אישרה 150 פצועים ו-6 הרוגים,ב-CNN נהרג 1 ונפצעו 90). בזמן ש-CNN מדברים על פעולה של כוחות צבאיים רדיקלים נגד הכיבוש הישראלי, MSNBC דיברו על פעולה רצחנית של הפלסטינאים, תוך הקרנת תמונות במקביל מה-WTC, לצורך ההשוואה - הנה לכם שתי פעולות טרור. והערת שוליים... אבי פזנר, make no mistake about it? we will prevail? בוש כמקור לחיקוי...

תותי-בת

New member
וכל שנותר לנו... ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לכאוב את כאב המשפחות השקולות... ליחל לשלומם של הפצועים... להדליק ../images/Emo16.gif ולהתייחד עם זכר ההרוגים... יהי זכרם ברוך ליאת.

Gefen

New member
פחדתי להתקשר למשפחה היום..

כולם ירושלמים כמעט.. איזו הקלה כשאמא שלי אמרה לי שכולם בסדר..הערתי אותה בשתיים בלילה אחרי שלקחה כדור וואליום כדי להירגע. ואחרי ההקלה מיד חשבתי..איזה אגואיסטית..אז הכאב הנורא הזה היום הוא של מישהו אחר.. מי יודע מה יהיה מחר..

Yaniv-DC

New member
ואצלי...

אני, אין לי משפחה בירושליים, וגם אין לי חברים מירושליים. בכלל, אצלי בדר"כ ירושליים התקשרה לפעם בשנה בטול בית ספר, רחוב הלני המלכה לדירוג המצעדים של רשת ג´ (הייתי קטן וטיפש), והשיר של שישאר ביננו למשלוח מכתבים (רוממה, ירושליים - מיקוד! תשע-אחת-אפס-אפס-שלוש) אבל איך ששמעתי על זה, דבר ראשון חשבתי על אלי... יואו... זה הבן אדם היחיד שאני מכיר מירושליים... וגם זה - רק וירטואלית... עד שהוא עלה לי במסנג´ר ונרגענו (מטבע לשון... לא ממש מתאר את מה שעבר בראש כשמחמישים פצועים הגענו ל-187). אמממ.. אלי - לא חושב שאמרתי לך את זה פעם ברצינות, אבל אני מטורף עליך ( לא באובססיביות
). ואני לא יכול לתאר לך כמה אני שמח שלא היה לך כח להפגש איתם הלילה... זהו. יניב.

Gefen

New member
אלי ..גם אני...

לא מטורפת עליך כמו יניב ...למעשה בקושי מכירה אותך.. אבל שמחה מאוד שנשארת בבית, בחיים ובכלל.. ואם אמא שלי היתה פה היא היתה עכשיו אומרת לך ללכת לברך את ברכת הגומל... גפן

Gefen

New member
אבל אמא שלי

היא לא אדם דתי רק אדם מאמין.. ובמצבים כאלה, על פי השקפתה מישהו רצה שאלי יישאר וצריך להגיד לו תודה. גפן

Yaniv-DC

New member
אם נעזוב רגע מקרים פרטיים בצד

אלו בדיוק המקרים והמצבים שמחזקים לי את האמונה בחוסר האמונה. אם יש אלוהים, זה אלוהים לא טוב, אחד שאני לא רוצה. זה אלוהים שכמעט השמיד את אותו "עם נבחר", זה אלוהים שהורג יהודים כל יום, זה אלוהים שבתחילת השבוע הזה ממשיך את חופשת השבת שלו, אחרת אין לי הסבר איך קורה מה שקורה. זה אם לצאת מנקודת הנחה שהוא קיים. יש היום עשרות משפחות שאף אחד לא גמל אותן.

Tokyo

New member
אני בהחלט יכול להבין את עמדתך

למרות שאני מגדיר את עצמי כאדם מאמין, אבל עזוב את זה, לא נפתח פה דיון על דת למה זה אף פעם לא נגמר. ואתה יודע היום בבוקר אפילו התפללתי והנחתי תפילין וכמובן שביקשתי שכל ההרג הזה יגמר, אבל הנה לא הספקתי להגיד ג´ק רובינסון ועוד כמות לא מבוטלת של אנשים שוב נהרגו לחינם. אז נכון יש משהו במה שאתה אומר אבל, אם גם את האמונה לא תהיה לנו אז מה יהיה?

Yaniv-DC

New member
כמו שאמרת

לא נפתח דיון, כי אני לא רוצה לשכנע שאני צודק, אחרי תחילת השבוע הזה אני גם לא מאוד פתוח להסברים. "אם לא תהייה לנו האמונה אז מה יהיה" - לא יודע. יותר גרוע מזה - אני בספק אם אפשרי. הגומל לא גומל, והתפילות נופלות על אוזניים ערלות. ההסברים שאנחנו מקבלים מאנשי הדת, שאלוהים דרכיו נסתרות, ויש לקבל הכל באהבה ותחזרו בתשובה, לא עוזרים לי להבין. כששאלתי איש דתי שאלה זו, הוא אמר לי "אין להבין מעשי האל". בעעע.

funkbass

New member
אני מזמן אמרתי

אם לא נוכל להבין את דרכיו..... אייך אנחנו כ"כ בטוחים שהוא לטובתנו??

inbale

New member
אלי

אמרתי לך את זה בלילה כשדיברנו ואני אגיד את זה שוב - גם אני שמחה מאוד שאתה איתנו....אני מתארת לעצמי שעובר עליך יום לא קל. תזכור שאנחנו כולנו כאן לרשותך בכל עת שלא תהיה.

למעלה