סיכום שבועי

../images/Emo7.gifסיכום שבועי../images/Emo7.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

חששששששמלללללללל וסוכרררררררר

- שיר השבוע (של העוגיות): איזה גבר
- שיר השבוע (כללי): ניצוצות והיתקלויות- ירונה כספי - אלבום השבוע: "מופע הארבות של ד"ר קספר 1" - האדם שעשה לכם את השבוע: השבט המדהים שלי, כל סניף רמת חן, כל סניף רמת גן ורק דור מסניף ת"א
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רצה השתוקה בעורקיי, נתקלה במבטך, נהפכה לאהבה שהיא חשמל וסוכר!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני קונה באס אקוסטי 12 מיטרים בלי שריגים!" (שמולק מת"א
) - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: ה"מסיבה" בסניף - משהו שהרס את השבוע: שלא יכותי להגיע למסיבה של שירלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא רוצים, לא צריך!
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתההההההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביתהההההההההההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שביתהההההההההההההההההה סתם - תמונה: אור לגויים! הודגש באמצעות מדגישומטיק

kepit

New member
שלום, קוראים לי שאנן ואני נרקומן.

- שיר השבוע (של העוגיות):אמ אמ אמ.. אנרגיה פוטנציאלית! זה היה הכי שווה בהופעה
- שיר השבוע (כללי):הדג נחש- מה נעשה - אלבום השבוע:ממ לאדעת.. - האדם שעשה לכם את השבוע: רם!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שלום, קוראים לי שאנן ואני נרקומן. אנחנו אוהבים אותך שאנן!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):רם:"אליה אתה צריך להתייחס הכי יפה פה." -"למה?" "כי זאת סתוי"
אני מתגעגעת אלייייייו:( - דבר שהשגתם השבוע:ווליום! היה כיף, הכרתי כמה אנשים חדשים נחמדים
הייתי בהופעה של העוגיות סופסוף! היה שבוע כיףD: - מאכל השבוע:במבה עם נוגט!
!!!!!! - משהו שעשה לכם את השבוע:ווליום! - משהו שהרס את השבוע:טום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני רוצה חבר!. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של שלומי!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביהת או ביטול הלימודים לצמיתות או משהו לא בא לי בטוב בצפר עכשיו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
יאסו!

- שיר השבוע (של העוגיות):קובי - שיר השבוע (כללי):Counting Crows - Accidentally in Love - אלבום השבוע:הפסקול של Rent
- האדם שעשה לכם את השבוע:מרב - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)משפט כלשהו מ"אשתי והילדים(?)", לא משנה מה
- דבר שהשגתם השבוע:דיסקים של התינג תינגס ורותי נבון! ורצון להשיג חולצה חדשה
- מאכל השבוע:מייק אנד אייק - משהו שעשה לכם את השבוע:סופשבוע בים, במיוחד טיול של שעה מוקדם בבוקר
אני רוצה לגור ליד הים. - משהו שהרס את השבוע:הכתפיים השרופות, וזה שהאלבום של התבלינים לא יצא
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אלוהים עוזר למחללי השבת!
השבוע שבפתחכולנו במתח. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש ביום שלישי ובערב משהו תפוזי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אלבום של התבלינים! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:קאט דייויס. סתםאפפעם לא הבנתי אם אני אמורה להוסיף פה משהו, כי אין נקודותיים, או שזה סתם הקדמה לתמונה. - תמונה:סרטן.

limors2

Well-known member
לא בדיוק, התחרות בוטלה../images/Emo3.gif

כנס מנהלים!

limors2

Well-known member
טקס האוסקר של הפורומים../images/Emo3.gif

את השאריות שלו עוד אפשר לראות במערכת הישנה בפורום גלגלצ, בבאנר המקום הראשון הזהוב שמקשט אותו!

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

- שיר השבוע (של העוגיות): הקטע האינסטרומנטלי המגניב שהיה בהופעה - שיר השבוע (כללי): נמשים \ אמלי קרפל - אלבום השבוע: קורין אלאל - פשוט כל כך D:::: - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות שחזרו מחו"ל! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנא עארף - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא יודעת - דבר שהשגתם השבוע: פלייליסט חתום וכרזה - מאכל השבוע: גלידת ריבת חלב - משהו שעשה לכם את השבוע: הציפייה להופעה
- משהו שהרס את השבוע: העובדה שהייתי בביה"ס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקונה מטאטה השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פעולת פתיחה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחן מעבר בלשון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד סתם - תמונה: הייתי שמה כאן את התמונה עם דפנה, אבל היא לא אצלי.
נעמי וחנה - תשלחו לי אותה בבקשה

clyps

New member
"הוא עייף נורא ואמא בועטת בו..."

שיר השבוע (של העוגיות): "סימפטי" - שיר השבוע (כללי):שוב- "העולם שמח"- כוורת - אלבום השבוע:אין... - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהההה מדיטרניה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא עייף נורא ואמא בועטת בו.." "גם אם הייתי עיוורת לא הייתי רואה" "יש לך פה משהו.." "חזרת מהגיהנום?" - דבר שהשגתם השבוע: לחץ.כסף.לחץ.סימנים כחולים.דלקת גידים. (הוריי?) - מאכל השבוע: אייס קפה של נדב. - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: אייבי נתן הלך לעולמו
, לחץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרשו מבית ספר כל עוד אתם יכולים. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לילה לבן,לקנות את האלבום החדש של קורין, נסיעה ל'יד ושם',חזרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאשבור את שתי הרגליים ולא אוכל ללכת לבית הספר, שימצאו כבר את רוז הקטנה \: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד. סתם - תמונה: נוסטלגיה

clyps

New member
"הוא עייף נורא ואמא בועטת בו..."

שיר השבוע (של העוגיות): "סימפטי" - שיר השבוע (כללי):שוב- "העולם שמח"- כוורת - אלבום השבוע:אין... - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהההה מדיטרניה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא עייף נורא ואמא בועטת בו.." "גם אם הייתי עיוורת לא הייתי רואה" "יש לך פה משהו.." "חזרת מהגיהנום?" - דבר שהשגתם השבוע: לחץ.כסף.לחץ.סימנים כחולים.דלקת גידים. (הוריי?) - מאכל השבוע: אייס קפה של נדב. - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: אייבי נתן הלך לעולמו
, לחץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרשו מבית ספר כל עוד אתם יכולים. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לילה לבן,לקנות את האלבום החדש של קורין, נסיעה ל'יד ושם',חזרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאשבור את שתי הרגליים ולא אוכל ללכת לבית הספר, שימצאו כבר את רוז הקטנה \: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד. סתם - תמונה: תפוז לא מאפשר לצרף תמונה.

למעלה