סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo7.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

אז ככה

שיר השבוע של אריק-המתוקות האחרונות שיר לא של אריק-מה שהלב בחר-קובי אפללו,סוף הרגש-קרן פלס בילוי השבוע-קניון תוכנית טלויזיה-ליאור שליין:הראיונות עם אריק ברמן וספי ריבלין תוכנית רדיו-ציפורי לילה מה אני מחכה שבוע הבא-ההופעה של קובי אפללו באשדוד+יום הסטודנט באר שבע

ady18

Well-known member
../images/Emo201.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-"Walking Through The Mirror"- Noble Brats,Cut Copy - Lights & Music אושיק לוי טוליק בילוי השבוע שלכם-לא היה כלום... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ליאור שלין \לזכר אהוד מנור... תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה\ספישל חצות הכבש הששה עשר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-המון חברים ,ידיד שלי ,והמחשב גם נהרס מזל שיש לי גיבוי אבל עוד צריך לעשות כמה דברים..בקיצור שבוע שעדיף למחוק ... . משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אולי לג בעומר אעשה משהו וכנראה קניון משהו כזה בטח... מאכל השבוע: גחנון משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

I מ י ר ב I

New member
סופ"ש מהנה...

שיר השבוע שלכם [של אריק]-יום חדש פלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-פיז'ו 92 בילוי השבוע שלכם-מחר,הופעה של מירי מסיקה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הציפיה... משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה דבר כזה... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן פלס מאכל השבוע:במבה וגט,אי מכורה לדבר הזה!!!! אני מוצאת את עצמי מחפשת בכל מקום את זה וחסר כמעט לכולם. משפט השבוע שלכם:לא היה משהו ספציפי האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא

למעלה