לי יש תובנות ../images/Emo132.gif
1. הכי חשוב, להקשיב לזואילי ולעשות "הולד"! 2. ד"ר סוריאנו מקסים! הייתי אצלו אתמול (בפרטי, וכן אני יודעת שהוא מקבל גם בתל השומר), את הניתוח אני אעשה בשני הבא, אצלו בפרטי (כי זה המועד הכי קרוב שיש (ולי יש קושי בשכיבה וישיבה ועמידה... וכאבי בטן), ובגלל שהחלטנו במשפחה שכרגע זה רצוי בפרטי.) 3. שוב צריך לעשות חלק מבדיקות הדם, בגלל הניתוח, אבל לא את כולן, הרופאת משפחה מבררת לי על אילו צריך לחזור ואילו צריך להשלים. (מי שמחפש רופאת משפחה בתל אביב שיפנה אלי אני ממליצה עליה בחום! וגם ד"ר סוריאנו ימליץ עליה אחרי ההסבר שנתנה לי על הגלולות...) 4. הרופאת נשים שלי מפוטרת! ופה החלטתי ללמוד מגיסתי, לרופא נשים הולכים בפרטי בלבד! ומקבלים החזר מהקופה (גם ככה הולכים אליו רק פעם עד פעמיים בשנה וההחזר הוא עד 5 פגישות) במקרה הזה אני אשאר אצל סוריאנו (שדרך אגב הוא זול יחסית לגניקולוג פרטי) 5. הבעיה שלי, לא כמו שכל הרופאים אמרו לי, היא לא הציסטה, אלא האנדו שיצר אותה... פעם ראשונה שהגעתי לרופא והוא לא נלחץ מהציסטה, ואמר שהניתוח לא דחוף כמו שכולם הלחיצו אותי, אבל בכל מקרה צריך לעשות אותו, ובגלל הכאבים כדאי עכשיו כדי שנוכל לחזור לשגרה. 6. צריכים להיות שמחים לא מקבלים החודש (סליחה השבוע!!!) מחזור, ככה שאין החודש ימים של השארות במיטה. מה גם שד"ר סוריאנו הסביר לאמא שלי שאני לא מתפנקת בזמן המחזור, אלא שבאמת כואב לי, והכאב מאוד חזק