מכתב פרידה

siven16

New member
../images/Emo7.gifמכתב פרידה

כפי שהבנתי... אינכם רוצים לראות אותי כותבת בפורום כפי ששמישהו העיר לי.. אז רציתי להגיד להתראות... אני אבקר בפורום כל יום כדי לקרוא... אך אני לא אכתוב כי הבנתי "שאני מבזבזת לכם מקום" אז אוהבת אותכם כבאים וצופי אש יקרים ממני סיוון *צופת אש לעתיד*

fireman

New member
מאיפה זה הגיע?

אינכם? אני לא זוכר שכתבתי שאני לא רוצה אותך בפורום, למה את מכלילה? בגלל שאיזה ליצן (שהודעתו אגב, נמחקה) כתב לך שהוא לא רוצה שתהי בפורום את נפגעת? תהיי בריאה סיוון אבל אם לקחת את ההודעה הזאת ללב אני לא יודע מה להגיד לך..... מי שמחליט כאן על בזבוז מקום זה מנהל הפורום, כלומר אני מי שמבזבז לי כאן מקום זה גרשון2 שבבדיחה הבאה שלו גם ימצא את עצמו נחסם כי לי מזמן נגמרה הסבלנות לליצנים שנכנסים לפורום פעם בחצי שנה כותבים הודעה מפגרת ביותר ונעלמים. גרוע מכך שאנשים לוקחים ללב את מה שהם אומרים את לא מוזמנת, את מתבקשת להמשיך להכנס לפורום ולכתוב בו כרצונך ערן אייל מנהל הפורום

siven16

New member
מממ... בסדר....

בתור מנהל הפורום נראה לי שאתה יודע מה אתה אומר
ונכון שרק בן אדם אחד כתב את זה...
אז אני אשאר בפורום
אבל אני אשתדל לכתוב פחות... כי אני די אוהבת להיות מעורבת בדברים וממש שמחה שמצאתי פורום עם אנשים שיש לנו את אותו דבר משותף
(זה הדבר הכי קרוב שמצאתי לכבאית..). מממ... טוב אני אזוז לי... אני צריכה לשוטט קצת באינטרנט...
ממני..... סיון צופת אש לעתיד

סיווני

את לא צריכה להעלב בגלל תגובה של בו אדם אחד הוא לא שווה יחס מצידך אז תחזרי לפה אומנם אני לא מתנדב כיבוי אבל זה מעניין אותי הכבאים הם חלק ממני אני ראשל"צי.. התחלתי להתנדב בפיקוד העורף (ברשותכם אני לא מפרט את התפקיד -בפחינת ביטחון שדה) המשך יום מצוין לכם בידידות רועי

חחח מאיפה אתה באת פתאום? ../images/Emo13.gif

סתם לא חשוב... וסיוון אני כבר אמרתי לך את זה קודם..... וערן, באמת כמה נחמד מצדך.... וזהו.

../images/Emo6.gifעינבלי ........

מה מצב נשמה את יודעת באתי לאט לאט ובזהירות! חחחחחחחחחחחחח המשך יום נעים רועי

למעלה