מאור ציון לא רוצה אחת

../images/Emo7.gif מאור ציון לא רוצה אחת

שקרעו לה את הצורה, למרות שהוא לא מתנגד עקרונית להתחתן אם מישהי שכבר איבדה את בתוליה. סוף ציטוט. בניתי עליו, ממש שבר לי ת´לב לקרוא את זה (בשבעה ימים של ידיעות בשבת הזו).

תשובה לציפי וסאטיר

לציפי - זה סטנדאפיסט מאוד לא מצחיק וכנראה די מצליח בביצה התל אביבית, לטעמי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו מתראיין - די בהמי, שובניסט ומגעיל. לסאטיר - מאחלת לבת שלך שידוך יותר טוב. הג´יפ הוא בר חלוף, הרדידות נצחית.

סאטיר33

New member
מקבל

אבל, כיוון שמכיר אותו גם בהקשרים אחרים - אז...... לא לא לבת שלי, זה בטוח

אמיר.

New member
מענין איך לא שמעתי עליו ?? ../images/Emo13.gif

אולי יש יתרון לגור רחוק מהביצה ההיא.... גם יתרון פמינסטי...

סאטיר33

New member
אני תכננתי עליו בשביל הבת שלי

מצליח, יש לו ג´יפ אתו הוא מסתובב במתחם קינג-ג´ורג´,אלנבי,דיזנגוף ובן יהודה. האמת שאני מכיר אותו מהקשרים אחרים לגמרי, ואני נוטה מאוד לכבד אותו- אבל המשפט הזה - פיכסססססססססססס

אלה_ה

New member
מעבר לכך שזהו אדם דוחה יש כאן שוב

את כפל המושגים. היא עם נסיון רב = קרעו לה את הצורה. הוא עם נסיון רב = גבר .

aaa123

Member
דוקא חשבתי שאנסו אותה=קרעו לה

את הצורה. אני מודה שאני לא מתמצא בסלנג אבל קרעו לה את הצורה נשמע משהו אלים כלפיה. הערה שניה היא שלא יפריע לי אם אישה תגיד שהיא לא רוצה גברים שיש להם הרבה נסיון מיני עם נשים. מה שהפריע לי בדברים שקראתי זה לא שהוא מתנגד לאישה שיש לה הרבה נסיון מיני אלא שלא מספיק שהאישה קורבן(קרעו לה את הצורה) הוא מראש פוסל אותה.

Boojie

New member
זו אמירה רצינית או בדיחה?

כי נאור ציון לא בדיוק אדם שנוטה להיות רציני, גם בראיונות. והאמת, אני כמעט בושה להודות, גם אני לא הייתי רוצה גבר ששכב עם כל העיר. יש לזה המון סיבות, אבל העיקרית היא שלדעתי זה מעיד על משהו דפוק מבחינה רגשית ביכולת שלו ליצור קשרים עם בני אדם (נשים, במקרה זה). נסיון זה דבר טוב, אבל גם לזה יש גבולות לפני שזה הופך לדבר מוגזם.

ניתאי77

New member
ממש משהו,

אבל ככלל נאור ציון עשה מעצמו אחד שמשתמש בסטריאוטיפים בשביל צחוקים; מה שנקרא "ההומור הנמוך ביותר", אז אני לא ממש מתפלא עליו; לא מתפלא ושוב נגעל

למעלה