לסבא שלי

צומיש

New member
../images/Emo7.gif לסבא שלי ../images/Emo16.gif

עברו 30 יום ואתה איננו התחלתנו להתרגל כבר לרעיון, שיותר לא תיהיה יותר לא תקטר יותר לא תספר ויותר לא תצחק. סבא אני בטוחה שהמצווה שעשינו לך היית שמח ומאושר מלאה פרחים כמו שתמיד עמלת על הגינה כך רצינו שתרגיש בערך בבית. סבא אני יושבת כאן ושוב הדמעות מתחילות לזלוג, נראה לי רק אני ככה נתקעתי מאחור וקשה לי להפנים את העניין, רק לי קשה להכנס אלייך הביתה..או לגעת במשהו שלך! אפילו בא התרגל לרעיון שלא לצלצל אלייך כל היום ולא לבוא אלייך 3 פעמים בשבוע. סבא אני לא יודעת עם אני בוכה פה מעצם המוות או מעצם המוות שלך
אני ידועת שחיית חיים שלמים חיים שלא הרבה זוכים אבל החוסר והאובדן של בלעדייך רק מקשה את הכאב
אני הנכדה הקטנה המפונקת שלך זו שדאגת לה כ"כ נשארתי בודדה ככה בלעדייך, אני יודעת שיש את כל המשפחה.. אבל חסר משהו.. אני ידועת שאולי היינו אגוצנטרים וגם אגואיסטים ושלא תמדי באנו אלייך.. והרבה גם לא הסכמת שנראה אותך במצב כל כך רע.. רצית שנזכור ממך רק את הטוב וככה אנחנו זוכרים אותך..אדם פשוט עם לב זהב ואין מי שיחלוק על זה ידעת להעניק האהבה כמו שהטובים והגדולים לא ידעו.. ואם יש גן עדן אני בטוחה שאתה שם וגם אם אין אני בטוחה שהגעת למקום הכי טוב שרק אפשר... אז סבא תדע ואם לא אמרתי מספיק... שאני אוהבת אותך

Reznik

New member
צומיש אני יושב את זה ומזיל דמעות

מחר אנחנו במשפחה מציינים 30 למותה של סבתא שלי כל כך מבין את מה שאת אומרת כל כך מסכים עם זה ממש כאילו אמרת את מה שאני חשבתי שולח לך מכאן
גדול גדול גדול

Reznik

New member
אני אישית לא

כי קשה לי מדי לדבר עליה בעבר או להוסיף ז"ל אבל שממעתי כבר אנשים שהוסיפו את הז"ל וזה נשמע לי כל כך רע...

למעלה