למה

../images/Emo7.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

היא אישה מדהימה. הכרתי אותה כשהתגרשתי. היא עזרה לי עם ילדיי. היא עזרה ברגעים הקשים כאיש לא היה לצידי כשלא היה אוכל במקרר. היא ידעה ימים קשיים. הייתי שם בשבילה. לפני שנתיים אחרי שניים של בדידות היא מצאה זוגיות מדהימה, היא הפכה לעצמאית ופתחה חנות לבעלי חיים -הגשימה חלום! הם עכשיו משפחה שלמה, אפילו אמא שלה קנתה בית אצלנו ביישוב. כייף לראות אותה פורחת, כייף לראות אותה מאושרת..... אז למה? פגשתי את בן זוגה ברחוב כשחזרתי מחברים, ידעתי שהיא בבי"ח עם כאבי גב הוא בישר את הרע מכל מצאו לה סרטן בריאה וגורות בעמוד השידרה שריסק לה חוליה אחת עכשיו הם בודקים אם היגע למוח ואז יתחילו טיפולים....... אני לא מצליחה להרגע אני לא מבינה למה עכשיו שהכל הסתדר לה בחיים למה עכשיו למה? אני כועסת בא לי לצעוק הרי זו אישה שכל הזמן רק נתנה ותרמה אזאלוהים למה למה עכשיו??? סליחה הייתי חייבת לשחרר זה פשוט כל כך כואב.

satin

New member
../images/Emo201.gif

זה באמת עצוב וכואב. אין מילים, רק לאחל לה שהטיפולים יעברו בשלום ושתצא מזה..

קטי30

New member
../images/Emo7.gif

מצבים כאלו אחרים ו/או דומים מביאים אותנו לשאול לשאלות לחשוב חשבות ולחוות כאב כשאדם יקר לנו או מוכר לנו סובל. הלואי והיו לנו את התשובות אבל מה שנשאר לנו במצבים כאלו זה הרבה עצב שאלות ותהיות מזכיר לי איזה משפט משיר: יש אור קטן במטבח ורעש על הכביש יש מי ששומר עלינו בלי שנרגיש כל מילה היא בשבילך אני מקווה שאת שומעת יש מעבר למילים, אני בטוח שאת יודעת
בוקר נפלא בלבי יקרה
ורפואה שלמה במהרה לאישה / חברה היקרה

מיקי 43

New member
האישה הזו גברת התנדבות

האישה הזו אימצה ילדים עולים חדשים האישה כל חייהה גם ברגעים המאד קשים והיו לא מעט כאלה תמיד נמצאת שם למען החברה האישה הזאת שהמציאה לי את השם ראש יחף חבל מאד באמת רפואה שלימה מיקי

למעלה