לילה של דמעות

redox

New member
גירסה

אנשים קטנים החליטו להרוס את החיים של אדם גדול. זה מה שקרה.

Arrogante

New member
...../images/Emo7.gif

אתם מדברים על מה שאני חושב שאתם מדברים ?!?! אם כן אז אני מבקש שזה לא יתחיל להיות מופץ בפורומים...תודה

redox

New member
../images/Emo7.gif

כן, זה על מה שאתה חושב. לא, זה לא נושא לפורום.

redox

New member
אולי דווקא כדי להפיץ

ב-ABADA הם כבר לא יתאמנו אבל אולי אם הקבוצות האחרות ידעו על מה מדובר גם שם הם לא יוכלו להתאמן.

Arrogante

New member
לא...לא כדאי להפיץ...

תשמע גבר אני מציע שלא תתערב בזה...אל תפיץ ובמיוחד אל תלכלך..למה לפי מה שכתבת מקודם אני מבין שאתה לא ממש מבין מה הולך !!!... אתה רוצה להמשיך ת'שיחה שלח לי הודעה בפרטי...לא כאן!!

redox

New member
אני לא באמת רוצה להפיץ...

רק העלתי מחשבה. ואיך הגעת למסקנה שאני לא מבין מה הולך? אולי אני אחד מאלו שמעורבים ישירות? אולי אני הייתי בסוד העניין?

SniperwolF

New member
חבר'ה... משתתף בצערכם

לכול התוהים, זה עניין פנימי לא אבדה, שום דבר רציני אלא אם אתם אבדאיסטים..... אגב אל תדאגו, הוא יחזור, למעשה עובדים על זה ברגעים אלו...

asaf56

New member
אני אבדאיסט

אני אבדאיסט ואני באמת לא יודע על מה אתם מדברים ואם זה קשור לאבדה אז אני רוצה לדעת

SniperwolF

New member
טוב חבר'ה נפתור את זה ככה:

אחד מהבכירים באבדה בארץ נתקל במקרה לא נעים, אני לא יודע את הסיבות אבל אני יודע שזה קרה. עובדים על להחזיר אותו ברגעים אלו (אלא אם הוא כבר חזר ואינני יודע זאת). זה לא צריך לעניין ממש אפאחד שלא קשור למקרה ולי זה נודע במקרה לחלוטין. נא לא להמשיך את השירשור הזה. ג'יני אם תועילי לנעול או אף למחוק שירשור זה אודה לך מאוד כרי אין לו מקום בפורום הזה.

מריפוזה

New member
משתתף בצער אבל

לא מבין למה אתם מתעקשים לא לפרסם אחרי שהיתה על זה כתבה בעיתון ? נראה לכם הגיוני שמלא אנשים ב'אבדה' לא יודעים אבל כל מי שקרא את העיתון יודע?

Arrogante

New member
נוו מה אתה דפוק ?!?!

אתה לא רואה שביקשו לא להגיב כאן יותר !?!?! ג'ני אני יודה לך מאוד אם את יכולה למחוק את השירשור הזה או לפחות לינעול אותו...תודה

למעלה