לזכר חומוס

The Reuty

New member
../images/Emo7.gif לזכר חומוס

חומוס היה בן שנה וחצי, חמוס גדול ויפה ביום חמישי, דודה שלי הוציאה את חומוס לגג(הוא היה מטייל שם הרבה) שישחק קצת, אחרי כשעה היא חוזרת לראות מה שלומו ולתדהמתה היא מצאה אותו מת. יכול להיות שהוא מת מהתייבשות, למרות שהיו לו מים לשתיה.. דוד שלי חושב שיש סיכוי שהוא הוכש על ידי נחש.. היא ניסתה לעשות לו הנשמה מפה לפה, אבל כבר היה מאוחר מידי.. בנדוד שלי נכנס לדיכאון, כל הבית שלהם עצוב.. הם מחפשים חמוסון חדש, שינסה למלא את החלל שהשאיר חומוס.. מישהו מכיר חמוס זכר למסירה? הם מעדיפים גור, ולא משנה הצבע.. חיפשתי בלוחות, אבל הכל שם מגיל שנה ומעלה.. אנא צרו עימי קשר במסרים במידה ואתם יודעים על חמוס גור למסירה

מייפלס

New member
רעות

לשכנה שלי יש חמוסים גורים . אני אשאל אותה אם הם מעונינים , אם הם כבר מספיק גדולים לעבור לבית חדש .

The Reuty

New member
היא מגדלת טובה?

זו המלטה ראשונה של האמא? בת כמה האמא? חשוב לי שזה יהיה ממגדל טוב כי לדוד שלי לא איכפת מאיפה זה, הוא פשוט רוצה שזה יהיה מהיר.. הוא מסוגל לקנות מחנות, יותר נכון הוא אמר לי, שאם אני לא אמצא חמוס הוא יקנה מחנות

מייפלס

New member
אהממממ , אנ'לא יודעת את הפרטים

האלה , אבל את מוזמנת לבוא אליי וניגש אליה , להתרשמות . אנחנו לא ממש בקשר איתם .

N a d a v 1 6

New member
תגידי לא אמרת שהיה ל..

דוד שלך חמוס והוא לא ידע איך לטפל בו? :-O זה אותו האחד?
משתתף בצערם

The Reuty

New member
כן זה אותו אחד

וכששאלתי אותו מלא מלא שאלות, מסתבר שהוא כן ידע איך לטפל בו.. קיבלתי מידע מוטעה.. אני לא יודעת אם זו הזנחה, כי הוא היה שעה בחוץ, אבל מצד שני הוא היה בשעות הקיץ שעה בחוץ.. ומצד שלישי, אם אתם יודעים שיש נחשים, למה לשחרר אותו? לא יודעת כבר מה לחשוב... ואם בכלל מגיע להם חמוס חדש... למרות שאם אני לא אעזור להם הם גם ככה יקנו מחנות...

למעלה