לא מגיע לי לא מגיע לי אפילו טוב אחד? היה לי יומלדת לפני יומיים והיתי בטיול לא מגיע לי מזל טוב 1 ?
B b1000 New member 6/11/02 #1 ../images/Emo7.gifלא מגיע לי לא מגיע לי אפילו טוב אחד? היה לי יומלדת לפני יומיים והיתי בטיול לא מגיע לי מזל טוב 1 ?
../images/Emo7.gifלא מגיע לי לא מגיע לי אפילו טוב אחד? היה לי יומלדת לפני יומיים והיתי בטיול לא מגיע לי מזל טוב 1 ?
S shiri_b New member 6/11/02 #2 ../images/Emo24.gifקבל אפילו 2!../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif שיהיה לך באמת יום הולדת שמח!
N *neta* New member 6/11/02 #3 ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif מ ז ל ט ו ב עד 120 ומצטערים על האיחור, אחרי הכל מאין לנו לדעת?
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif מ ז ל ט ו ב עד 120 ומצטערים על האיחור, אחרי הכל מאין לנו לדעת?
א אינה - המאוהבת בנטי New member 7/11/02 #7 סליחה?!?! אני אמרתי לך מזל טוב עוד יומיים לפני היום הולדת! מה זה ההתעלמות הזו?!
B b1000 New member 7/11/02 #9 חזרתי היה קטעים תודה לכולם אני לא זוכר אם הזכרתי שחבר שלי תיכנן לזרוק על רוסי עוגה מלאה שוקולד וזה פגע בשומר אבל אולי זה לא מעניין אבל היה כיף ותודה לכולם אתם החבר´ה הכי טובים
חזרתי היה קטעים תודה לכולם אני לא זוכר אם הזכרתי שחבר שלי תיכנן לזרוק על רוסי עוגה מלאה שוקולד וזה פגע בשומר אבל אולי זה לא מעניין אבל היה כיף ותודה לכולם אתם החבר´ה הכי טובים
B b1000 New member 7/11/02 #10 ושחכתי לספר היה דיסקו בדיסקו היה לי מסיבה אמרו לי לבוא לחדר ובוא קפצו עלי עשו לי מסיבה הפתעה היה ססבבבה
ושחכתי לספר היה דיסקו בדיסקו היה לי מסיבה אמרו לי לבוא לחדר ובוא קפצו עלי עשו לי מסיבה הפתעה היה ססבבבה
B b1000 New member 14/11/02 #15 מצטער לא ראיתי פשוט את ההודעה הזו אני נתנאל מ-ו´5 שנה שעברה היתי בה´5 ומאיזה כיתה אתה ואיך קוראים לך?
מצטער לא ראיתי פשוט את ההודעה הזו אני נתנאל מ-ו´5 שנה שעברה היתי בה´5 ומאיזה כיתה אתה ואיך קוראים לך?