לא הולך.....

../images/Emo7.gif לא הולך.....

זו שוב אני. אני כבר ממש מיואשת. אני מנסה להניק בכל מחיר אבל כמויות החלב לא משתפרות. אני נחה, שותה ואוכלת היטב. נותנת לקטנטונת לינוק מתי שהיא רוצה אבל מהר מאוד השד פשוט מתרוקן והיא נשארת רעבה, בוכה ורוצה עוד. לפעמים אני נשברת ונותנת תוספת סימילאק (היא יכולה לאכול בקבוק של 120 אחרי הנקה...)ולפעמים לא. מאוד חבל לי להפסיק ואני לא יודעת מה לעשות. האם ההנקה לא אמורה לעודד ייצור חלב??? גם כשאני מנסה לשאוב יוצאות ממש טיפות חלב בעוד שבעבר יכולתי לשאוב כמות של 90 ואף יותר. לא יודעת אם זה קשור אבל השבוע קיבלתי גם מחזור בפעם הראשונה מאז הלידה. מה עושים???

לא להתיאש!!

כל הכבוד על המשך ההנקה! כל יום וכל הנקה ממש שווה זהב! את כותבת שכמויות החלב לא משתפרות- אני מבינה שאת מרגישה ככה, אבל מאוד יכול להיות שהם כן משתפרות, בזכות ההנקות המרובות. זה שאת לא שואבת כמויות זה לא אומר שאין שיפור, כנראה שהכל הולך לקיבה של התינוקת. תמשיכי להניק מתי שהיא רוצה, ולעיתים קרובות. לפעמים תינוקות מתחילים להתרגל לתחושת שובע לא טבעית שהבקבוקים נותנים. בהנקה אפשר לאכול גם כל חצי שעה ושעה, ולקבל את אותם קלוריות ב "מנות קטנות". אם התינוקת מקבלת תוספת של תמ"ל כבר כמה ימים, תנסי כל יום לתת פחות, ואז כל יום הגוף ייצר יותר. יש תינוקות ש"שמים לב" שאימא קיבלה מחזור, וזה בהחלט יכול להיות סיבה נוספת לשינוי בהתנהגות שלה. אבל הכל חוזר לשיגרה אחרי כמה ימים, וזה לא מהווה סיבה למתן ת"מל. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

גמילה הדרגתית מתמ"ל

את יכולה לרשום כמה את נותנת במהלך היממה, וכל יום לתת קצת פחות. ככה היא לא תשים לב ולא תרגיש רעבה, אבל היא תגביר את כמות החלב אצלך בהדרגה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה