לאאאאא

batelush161

New member
../images/Emo7.gifלאאאאא../images/Emo7.gif

אלכס מת!!!! אני בדיכי!!!!! למה דווקא הוא?! למה עשו לי את זה?!

hadasush12

New member
שלום

מישהו יכול להסביר לי מה קרה בדיוק בפרק שהיה עכשיו .. ? [ הפרק האחרון והשלישי להיום ] הבנתי שטס הרגה את אלכס... למה ? איך ? מתי? איפה? ומה זאת הייתה החתימה שלו ? 11001100110011100 ?? או משו כזה לפחות.. תודה :]

avisabbah16

New member
ממש הרגע.....

סיימתי לראות את השלושה פרקים החוזרים של רוזוול איזה עצוב הפרק האחרון מבין השלושה שאלכס מת מתאונת דרכים..... בכיתי כל הפרק....

Major Sam

New member
נכון, היה ממש מדכא....

אבל לא הבנתי, טס נראתה כ"כ אדישה לגבי העניין הזה, אז מה פתאום היא הרגה אותו? ואיך היא הספיקה בכלל?... ומה זה החתימה שהוא חתם על הקבלה? זה נראה כמו קוד בינארי או משהו... ואיזה אינטרס יש לטס לעשות דבר כזה בכלל

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gifאת כל הסיפור של הרצח...

אתם תבינו במהלך הפרקים
חכו בסבלנות

המספר שהיה

על הקבלה הוא ציטוט משיר שהיה באחד הספרים בחדר של אלכס.. אין לי מושג איך ליז הבינה את זה.. אתם תבינו הכל בפרקים הבאים..

../images/Emo7.gif

זה היה פרק כל כך עצוב.. אלכס מותק, חבל כל כך שהוא מת.. אבל אני לא אכתוב איך הוא מת וכמה ולמה כי חבל להרוס לכן את הפרקים הבאים! סה"כ שבת הבאה תגלו או עוד שבועיים.. אבל נורא הציק לי בפרק שמייקל עזב את מריה ככה כשמקס, איזבל וטס התעצבנו.. היא כל כך מסכנה!

BsLi

New member
יאוו כמה בכיתי!

לא הפסקתי לבכות במהלך כול הפרק... וגם בפרק השני בכיתי קצת.. כי ביידוק קורה לי דברים כאלה.. עם כול הקטע של אהבה וכל כחרא הזה... בעע :( אני כולי סקרנית לדעת למה טס עשתה את זה ביכלל.. מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא!

ZoRTben

New member
מההההההההההההההה

תגידו ליייייייייייייייייי תענו על השאלות למה ואיך טס הרגה את אלכס?????? זה לא פייר.... נווווווווו אני אהיה ברוגז!!!

ZoRTben

New member
גילו לי משהו!!!!

אלכס בכלל לא הלך לשבדיה...!!! אז איפה הוא היה השובב הזה??

אני לא מבין משהו...

ראיתי היום את שלושת הפרקים ולא אמרו שום דבר על זה שטס הרגה את אלכס...

ZoRTben

New member
ברור...

זה יהיה בפרקים הבאים יענו... אבל למה איך וכמה, זה רק אלה שראו את כל הסדרה יכולים לאמר לך...

שאלה.....

(לא ראיתי את הסדרה, לכן אני לא יודע מעבר לפרק שבו אלכס מת) למה השחקן עזב את הסדרה? למה החליטו להעיף אותו?

הוא לא עזב....

ובעונה השלישית הוא הולך להופיע בכל פרק נכון? אני מניח שלא.... אז למה העיפו אותו? למה הוא עזב?

אם הבנאדם

עוזב ת'סדרה, אז זה אומר שהוא לא יופיע בכלל. אבל אלכס מופיע בעוד כמה פרקים, אז אני מניחה שככה נכתב התסריט, לא הרגו אותו כי הוא עזב או משהו.

אז אני שואל למה?

האו מופיע בעוד כמה פרקים בתור רוח! (ד"א, אני לא ראיתי מעבר לפרק האחרון ביום שבת) אז למה החליטו להעיף אותו מהסדרה?

ותודה שאת אומרת לי את זה...

אחורי שבמפרוש כתבתי שאני לא יודע מה קורה מעבר לפרק האחרון ששודר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה