כיפה כנסי

../images/Emo7.gifכיפה כנסי

את מאוד פגעת בי אני יותר אני מצטער ששלחתי לך.את התמונה ציפתי לתגובה יותר מפורטת.

eXtreM1

New member
גבר,מה נסגר איתך!?!?

עזוב תצורת כתיבה שלך,גמני לא פרופסור וגם לי יש טעויות פה ושם אבל למהההההההההההההההה ראבק למהההההההההה להשפיל ת'עצמך בפורום כל פעם מחדש? מה ת'ה גנוב?? מה יש לך ......מה ת'ה דפוק?

אתה צודק נגמר לא נחמד יותר

הבנתי מה זה בלוג סוף סוף עם אתה לא מנייאק כאן אז יורדים עליך .אסור פה להיות מתחשב צריך לזרום.עם כולם ללכת עם הזרם וזה מה שאני יעשה שכח ממה שכתבתי .עזוב האסימון כניראה נפל מאוחר .שהיה לך אחלה חג שמח ותודה על העצה .ומי שקורא את זה דיר באלק לתקן אותי .

מה שכתבתי על כיפה שגיאה שלי

היא לא שווה את זה .אז לא להתייחס .בתודה אביר שחור!

לא הבנת אותי נכון

אתה לא צריך להיות מניאק ובטח שלא צריך לזרום פה עם כולם כל אחד והדעה שלו. גמני לא תמיד מסכים פה עם אנשים ועושה מה שמתאים לי. יש לי דעות משלי ואפחד לא יקבע לי.! אתה משפיל ת'עצמך בזה שאתה כל פעם מחדש מתבכיין , לדוגמא ההודעה שנתת כאן,למה?! למה כולם צריכים לדעת ששלחת למישהי תמונה והיא לא אהבה תמראה שלך?! חוץ מזה..תפסיק לרחם על עצמך אתה בנאדם כמו כולם לא פחות ולא יותר. ותאמין לי אפחד פה לא מושלם אין פה חתיכים כל אחד משחק אותה חתיך או כוסית סתם כדי להרגיש טוב עם עצמם. כולנו בני אדם וכל אחד מכוער בדרכו האישית!

eXtreM1

New member
לא הבנת אותי נכון

אתה לא צריך להיות מניאק ובטח שלא צריך לזרום פה עם כולם כל אחד והדעה שלו. גמני לא תמיד מסכים פה עם אנשים ועושה מה שמתאים לי. יש לי דעות משלי ואפחד לא יקבע לי.! זין על כל מי שיש לו בעיות איתי או עם הדעות שלי :) קפצו לי כולם. אתה משפיל ת'עצמך בזה שאתה כל פעם מחדש מתבכיין , לדוגמא ההודעה שנתת כאן,למה?! למה כולם צריכים לדעת ששלחת למישהי תמונה והיא לא אהבה תמראה שלך?! חוץ מזה..תפסיק לרחם על עצמך אתה בנאדם כמו כולם לא פחות ולא יותר. ותאמין לי אפחד פה לא מושלם אין פה חתיכים כל אחד משחק אותה חתיך או כוסית סתם כדי להרגיש טוב עם עצמם. כולנו בני אדם וכל אחד מכוער בדרכו האישית!

אז ככה כנס

נכון שלחת לי תמונה נכון שראיתי אותה ונכון שהייתי אמורה להגיב אבל מה לעשות שאני לא מרגישה טוב ונירדמתי אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לפני שאתה אומר שאני מגעילה וכו'... וזכותך לחשוב כך אז תברר עובדות וחוץ מזה אמרתי לך אחרי זה שאתה חמוד מה לעשות שאתה לא הטעם שלי וחוץ מזה מי אמר לך בכלל שאני מחפשת מישהו ???????????????????????. אולי יש לי כבר אמממ חשבת על זה אתה שואל אותי מה יותר חשוב יופי או אופי אז נכון שאופי יותר חשוב אבל גם משיכה לבן אדם זה חשוב מאוד אתה אומר שאני לא יותר מחמודה ושולח לי מסר עם מישהי רזה יותר ממני חמוד שלי תסתכל לי בפנים תסתכל לה היא לא מגיעה לרבע שלי יש מבין ? שיהיה לך אחלה יום
ואתה יודע שאני לא פה לריב אז.... ביי

ייאאאאאאאאאא דני אני לא חתיך???

הרסת לי את האשליה..
פוייה דני אתה פוייה... נונונו חכה חכה אני אגיד אותך לתפוז

באבא שלי מה דרס אותך????????

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה הלג' הזה.. יווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה