כיבינימט 2

../images/Emo7.gifכיבינימט 2

למה החיים קשים ומקשים? מי יכול לענות לי- למה??? הבחור שיצאתי איתו לאחרונה שהכרתי דרך העבודה שלי התברר כנשוי!!! לעזאזל איתו אם יש לו אישה איך הוא יוצא איתי בערב לבית קפה ומתחיל איתי לאור היום? האמת שגם לי יש חלק בזה כי לא שאלתי אותו אם הוא נשוי או משהוא כזה? אבל בכל זאת הוא היה צריך להגיד מראש.

LauraLF

New member
אל תרגישי אשמה!! את לא אמורה לנחש..

הוא טיפש מניאק!!!! את תמצאי מישהו יותר טוב

הלווו מותק את בסדר!!!

הבעיה היא אצלו! את לא צריכה לחלק שאלונים כשאת מכירה מישהו או לעשות למי שמתחיל איתך בוחן פתע הוא מניק והוא עשה את מה שמתאים לו ואת את יצאת הנשמה הטובה בכל הקטע הזה אין דבר לומדים

חבר נראה לי שטעית בפורום או

בבן אדם, אני שונאת לספר מה כואב לי ושאחרים יעשו מזה צחוק. יש לך הרבה מה ללמוד מהחבר'ה כאן. לדעתי היה עדיף לדעת שהוא הומו ולא לדעת שאני גוזלת את הבעל והאבא של מישהי.

ans83

New member
למלכת הבלאגן

עד כמה הקשר בינכם התפתח? לפי מה שכתבת נראה שיצרתם בינכם קירבה..אם הרגשת שאת גוזלת את הבעל והאבא של מישהי.. הוא נשמע בנאדם חלש ומניאק. טוב שגילית עכשיו ולא יותר מאוחר... הלאה, מתוקה, ברעל!

ניקולי

New member
כמו שחברתי אמרה

הבעיה היא אצלו מותק לא אצלך.. ככל הנראה הבחור חיפש ריגושים..ואת מחוסר זוגיות נקלעת אליו.. תגידי תודה שזה לא נמשך אחרת הפרידה היתה הרבה יותר קשה מנשוא.. ויתרה מכך אני לא יודעת בכלל כמה זמן עוד היה עובר עד מתי שהיית מגלה שהוא נשוי.. וטוב שגילת . תמשיכי בחייך ורק היי ערנית כי בחוץ ישנם הרבה נחשים

תודה לשתיכן אכן אלו מילים מעודדות

ויתרה מכך אתמול ישבתי עם חברות בבית קפה בעיר ולפתע הרגשתי שבאמת לא אני האשמה אלא הוא זה שבגד באישתו ובביתו ואני רק נקלעתי אליו בדרכי- והבעיה היא שלו ואכן מזל שסיפרו לי זאת בזמן.

אתם לא מאמינים אבל הייתה לו את

החוצפה להתקשר אלי ולשאול "מה עושים הערב?" רציתי לחנוק אותו אבל שאלתי אותו "אישתך מסכימה?" ואז שררה דממה ואז הוא אמר לי את המשפט הכי גרוע ששמעתי "אני מבין שזה מפריע לך סבבה" ופשוט ניתק. איזה חוצפן!!!

LauraLF

New member
מה? טיפש מדרגה ראשונה.

טוב שגילית עכשיו...ולא עוד הרבה זמן שכבר היה מתפתח יותר.

זה כלום לעומת היום...הוא פשוט לא

מפסיק להדהים אותי בכל יום מחדש. הוא בא למשרד עם בחורה, ניגש אליי שאל לשלומי- לחץ לי את היד עם הרבה רגש וחום (אתם בטח מבינים את כוונתי), ואח"כ הציג לי את אישתו!!!!! מה הוא רצה להשיג בזה אין לי מושג, אבל חברה שלי לא יכלה לשבת בשקט ושאלה אותו אם זו באמת אישתו או שעוד אחת... ושטקה, הוא כמובן היה בשוק אבל שתינו הסתובבנו והלכנו למשרד שלי והשארנו אותו המום ואותה בכלל. אז אני שואלת אם זו לא חוצפה מה כן?

למעלה