יש לי את הספר

../images/Emo7.gifיש לי את הספר

אחרי תלאות ויסורים קשים שעברו על המחשב הגוסס שלי הצליחה סופסוף הגרסה האלקטרונית לפרוץ לתוכו. אני מודה מאוד לאדארד סטארק (אהוד אם אני לא טועה) ומוריין (בת-אל,שהאי מייל שלה הוא זה שהצליח לחדור לבסוף את מגבלות הרשת) לכן תודה רבה על הגרסה-אני כנראה אתנתק מהפורום למשך שבוע-שבועיים ואחזור רק אחרי שאסיים לחרוש את הספר, תודה אמרתי?

Moiraine

New member
../images/Emo13.gif בבקשה.

אמרתי לך שאנסה עד שאצליח! תהנה מהספר!

deathstar

New member
עצת חינם

בתור אחד שגם לו יש את הגירסה האלקטורנית - אל תקרא יותר משני פרקים ביום - בהנחה והעיניים שלך חשובות לך.

כריכרכה

New member
תלוי בסוג ובאיכות המסך

יש היום מקומות עבודה רבים בהם אתה נאלץ להעביר למלעלה מ-8 שעות ביום בקריאה ממסך המחשב, אינני חושב שנקבע שהדבר מזיק לבריאות.

deathstar

New member
זה תלוי

אין הרבה עבודות שבהן פשוט יושבים 8 שעות וקוראים טקסטץ לרוב עובדים עם הטקסט, משנים אותו, עוכים אותו וכו', וזה כואב הרבה פחות בעיניים. אני מסכים שזה תלוי במסך אבל גם במסכים טובים לקרוא הרבה עמודים זה דבר מעייף.

בבקשה :)

הגרסא נשלחה גם לרן כהן DeathStar אגב
בקשר לעצה של רן - אני מסכים. לא הכי בריא לקרוא יותר משניים שלושה ביום, ואלו פרקים ארוכים. אני בדר"כ הייתי קורא ככה, ואם יותר אז זה היה בהפסקות גדולות ורק בגלל שלא הצלחתי להתאפק. ישנה אפשרות גם להדפיס פה ושם כמה פרקים אם אתה רוצה ללכת לקרוא במקום יותר נוח. בכל מקרה, תהנה!

byron

New member
מה גודל הקובץ?

אני כבר שבועיים מחפש בSHREAZA ולא מצאתי, כלומר כן מצאתי וכשסיים להוריד (היום בצהריים) התחלתי בחדווה לקרוא, וכבר המשפט הראשון זיהיתי שמדובר בספר הראשון האגדתי והאל-מותי (ובאמת כשטרחתי לקרוא את הכותרת היה כתוב שם ...) אני מת להשיג אותו ולהסתער עליו!

Doji

New member
המלצה לקריאת הגירסא האלקטרונית עם

תוכנת yBook. הקריאה של ספרים בפורמט html, doc, txt הופכת הרבה יותר נוחה. http://www.spacejock.com/yBook.html כך קראתי את הסידרה עד עכשיו....

uzicat

New member
../images/Emo32.gif מאבק למען חתולי הרחוב

אנשים יקרים בימים אלו אנו בעיצומו של מאבק למען האכלת חתולי הרחוב בארץ. במטרה להכחיד את חתולי הרחוב, הנתפסים כמטרד על ידי ציבור קטן הנרתע מהם, מבקשת עיריית ראשון לציון להתקין חוק עזר האוסר על האכלה של חתולים בלא היתר מיוחד. אפילו מתן מים לחתול צמא בלא אישור הוא עבירה על חוק דרקוני זה, הגוזר מוות אכזרי ברעב ובצמא על חתולים רבים החיים בעיר, והופך תושבים המגלים כלפיהם חמלה לעבריינים. לא רחוק היום בו רשויות אחרות יבקשו להתקין חוק זה. נודה לכם אם תכנסו לחתום נגד חוק היתרי האכלה ותעבירו הלאה לחבריכם. תודה רבה- בשם החתולים. www.free-cats.org

../images/Emo32.gif מדור חדש בווינטרפל! ../images/Emo41.gif

נפתח מדור ביקורות, שמכיל כרגע את הביקורות של רן בר-זיק על הספרים הראשונים ואת הביקורת של עידו רייף, ובקרוב הוא יכיל ביקורות נוספות. אם כתבתם ביקורת (על משתה לעורבים או על הספרים הקודמים או כללי) או שאתם מתכננים לכתוב אחת, אתם מוזמנים לפנות אלינו!

שושילי

New member
שלום לכם אוהבי אש וקרח

נתקלתי היום לראשונה בפורום המצויין הזה ושמחתי מאוד. קראתי את שלושת הספרים הראשונים (את השניים האחרונים באנגלית כי לא רציתי לחכות לרגום) ועכשיו סוף סוף הגיע הרביעי (כמעט ויצאה נשמתנו) מהשרשור הבנתי שאפשר לקבל את הספר במייל. אני אשמח אם אוכל לקבל גם. וגם ברכות על אתר וינרפול היפה.

דבר ראשון , ברוכים הבאים!

דבר שני, תודה רבה על המחמאה על וינטרפל. באמת תענוג לשמוע תגובות כאלו אחרי עבודה קשה וממושכת. אני יכול להשאיר פה את האימייל שלך, או עדיף במסר אישי ואני אשלח לך.

מממ.. ברוכה הבאה

ותהני כמה שאפשר. סטארקים-מה עם שני השירים ששלחתי לכם,לא קיבלתי תגובה שתרמז על שביב חיים כלשהו מכם. ויש עוד שניים בדרך

אין מה לדאוג, הם בריאים ושלמים ../images/Emo98.gif

יש לנו גם עוד כמה שירים שלך במאגר עדכונים. לאט לאט כולם יתפרסמו (ואתה כמובן מוזמן לשלוח עוד כמה שאתה רוצה).

שושילי

New member
בוקר טוב,

ביליתי חצי יום עבודה אתמול בקריאה של תקצירי הפרקים של הספרים הקודמים (אני באמצע ספר ראשון) עשיתם לי ממש חשק לחזורלקרוא הכל שוב מהתחלה. כל הכבוד למי שהעלה את אתר תקצירי הפרקים. מס' ה- ICQ שלי הוא 206188027 ושוב תודה תודה תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שתהני בפורום. ותודה רבה על הברכות על וינטרפל! כפי שאדארד אמר, זה תמיד משמח לשמוע

סטארקים

עם קצת הרבה מזל והרבה התרוצצות אוכל כבר לשלוח את הספר הראשון ביום ראשון. נותרו לי רק חמש פרקים.

למעלה