יום שכזה!

סופה10

New member
../images/Emo7.gifיום שכזה!

היי כן זאת אני סופה! רציתי סתם לכתוב כי די אני מרגישה שקשה לי ואני יודעת שכאן אני יכולה לשפוך את הלב... אל תחשבו שיש לי פינה ואני מחכיית רוב הזמן וכזאת אופטימית(ככה מגדירים אותי החברים) אז לא קשה לי ולפעמים לא רע לי יש לי כ"כ הרבה על הלב ועל הראש שרק מרוב זה אני משתגעת אני לפעמים כ"כ חזקה שאני שואלת את עצמי אולי אני משקרת לעצמי וזו רק מסכה? אולי...אני יודעת שהכל נספג בפנים כנראה שזה התפוצץ היום... אני כ"כ הרבה מחייכת שלפעמים בא לי לבכות...למה? זאת השאלה! יש לי חברים מסביבי(טוב נו בערך...) יש לי אחות שאכפת לה ממני(כן אבל יש בה משהו שאם היא לא הייתה אחותי לא היינו חברות בחיים) יש לי הרבה לחצים המעבר דירה עבודה זמנית אולי החגים משפעים עלי אני כבר לא יודעת או שזה החורף הקושי להיות לבד לא מדברת רק על בן זוג אלא על משפחה אתה חושב שאני לא יושבת לעצמי וחושבת על מה שדיברנו אני מאמינה בו אבל לפעמים אני לא, איפה הוא שצריך אותו? מה הוא מנסה לומר לי? תלמדי מטעויות? למדתי המון נלחמתי עם זה שנים יום אחר יום בבכי ביסורים מתוך אמונה שהוא רואה מה אני עוברת וסובלת. אני יודעת שהוא היה תמיד לצידי בכל יום שעבר אבל הוא לא נתן יד, לא עזר לי אני נלחמתי לבד בחיים שהיו לי לבד! אל תראו אותי מרירה אני לא פשוט זה יום כזה... שקשה לי המסע שלי ארוך וקשה ואני אמשיך בדרך הישרה והנכונה עד שאוכל ללא פגיעה בסביבה. מה בסך הכל ביקשתי מאז הייתי ילדה? אהבה? חיבוק אמיתי ממישהו או מישהי שנותנת את זה כי אכפת לה או לו ממני? הקשבה מישהו שבאמת מקשיב ויבין אותי או לפחות ינסה..סבלנות שהכי היה חשוב לי, שמישהו יאמין בי? לא נורא זכיתי בזה בזכות עצמי במשך שנים בניתי את עצמי ואת הביטוחן שבי את מי שאני אני רק שואלת אותך(אתה יודע שאני מדברת אליך) איפה הוא בימים כאלו? אני והיום שלי! סופה!

../images/Emo24.gif

וואו ממש ריגשת אותי
אני יודעת שחיבוקים ועידודים לא באמת יעבירו את ההרגשה הזו אבל אני יכולה להגיד לך שמנסיון ומשיחות עם אחרים זה מה שכולנו בערך רוצים ומחפשים, מישהו שיבין אותנו, יהיה איתנו ברגעים קשים ושתהיה לנו פינה חמה ואוהבת אז נכון שעכשיו אין מישהו קרוב שיכול להעניק את החמימות הזו אבל תאמיני לי שאת נשמעת בחורה מדהימה ואם באמת תאמיני בעצמך ותהיי פתוחה לקבל אהבה מהצד השני אין סיבה בעולם שאותה אהבה לא תגיע אני מבטיחה לך שזה רק עניין של זמן, אולי משהו בך פוחד להיפגע ואת לא נותנת לגברים סביבך להתקרב אליך ורק את יודעת מהן הנקודות הרגישות שלך בינתיים קבלי את האהבה והתמיכה שלנו
ואם בא לך אני בפרטי

סופה מותק

כל הכבוד לך על ששפכת את ליבך באומץ רב והראת גם את הצד הפגיע שלך. להתפרק זה חשוב. אםתרצי לשפוך עוד בצורה אישית, אני במסן.

EastGirl83

New member
כל אחד ויומו...

אולי זה יישמע הכי נדוש.. אבל זה הדבר האמיתי... האדם לא יכול לקבל רק את הימים הטובים, עליו לקבל את הימים הלא כל כך טובים, שהרי חיינו מורכבים מגלגל שמסתובב לו, ופעם הוא למעלה ופעם הוא למטה, ויכול להיות שכעת את מרגישה קצת למטה... אבל תזכרי דבר אחד... כל פעם שאת למטה, תמיד בדרך למעלה, את לוקחת איתך מזכרות, שאני אישית קוראת להן "מתנות" שילוו אותך כלפי מעלה... ואחת המתנות היא ש... אנחנו כאן בשביל להקשיב לך ואפילו להיות איתך ולהתמודד איתך בכל מצב שאת מרגישה עצובה, או אפילו סתם ביום כזה סגרירי
אפילו אם את רק צריכה אוזן קשבת.. ולהוציא קיטור... בשביל זה יש את הפורום ואפילו חברים שמכירים באמצעות הפורום
. נכון יש ימים קשים... אבל את לא לבד
.

סופה10

New member
../images/Emo6.gif

גרמת לי לצחוק... רוצה קצת מהסלט שלי...? תודה רבה באמת!

extream

New member
../images/Emo24.gifהיי סופי

אני חושב שהיום במיוחד מגיעים לך המון כאלה
מחכה לראות אותך שוב

CHIKOLULU

New member
הלו!../images/Emo8.gif

להרים את הראש שם! מצטרף לאחרים... את מקסימה וחזקה. זהו רק יום אחד...

משיייי

New member
יא מותקקקקקקק../images/Emo24.gif

אם בא לך להוציא את יודעת איפה למצוא אותי

למעלה