טוב חברים

moranka

New member
../images/Emo7.gifטוב חברים

לא נשאר לי עוד הרבה זמן, אבל יש לי המון דברים לעשות, אז אני אפרד מכם עכשיו.... דנה- תמשיכי להוביל את הפורום הזה, ואני מקווה שלא תפסיקי גם כשתתגייסי... וכשזה יקרה, אז המון הצלחה! ולכל השאר (לא שכחתי אתכם, אל תדאגו!) אם אתם רוצים לשלוח לי מיילים (שלחו לי מסר ואני אתן לכם את הכתובת) נשיקה גדולה לכולם (במיוחד ליונתן ואיתן!) שחף- בהצלחה בשביל ישראל! וכשתחזור, תשלח לי מייל מפורט, אבל אל תחפור יותר מדי... היה לי ממש כיף! ביי. מורן.

moranka

New member
אה

לנסוע יהיה לי קצת קשה.. אבל בטיסה אני בטוח אגיע להודו

MsUnderstood

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אל תלכי
(או תטוסי...אותו הדבר) נו
כבר עכשיו מתחיל הקטע של הפרידות
תהני בהודו ואל תקבלי יותר מידי שוק שתגיעי לשם
את תקבלי במייל לינק למה שיהיה פה עוד מעט,אל תדאגי
אל תלכי כבר אמרתי
הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדייך
שמחתי שהיית חלק בלתי נפרד מהפורום,תרמת לו(ולי) הרבה תחזרי אלינו במהרה
אופ
אני לא טובה בפרידות
באמת שיהיה לך הכי כיף שם
שמרי על עצמך

אני לא מקבל נשיקות וירטואליות

רק אמיתיות *רמז*, הערב אני באיזור שלך, אנסה להגיע אליך ביום אחר, מקווה להספיק...

אני נשאר פה!

בעוד חודש מתחילים לזרוע הכל
בגלל שאתה חקלאי בנשמה, אסלח לך על השרשור הלא נכון.

9910

New member
עזוב אותי מטכנולוגיה

אם כבר אתה צריך לסלוח לי בגלל משהו זה כי אני זקן

../images/Emo23.gifמורנקה../images/Emo201.gif

נראה לי בנאלי להתחיל את המכתב הזה בכל מיני קטעי פרידה סוחטי דמעות... זה לא אנחנו... מורנקה יקרתי..צדיקה שלי... :) כמה צחוקים הרצנו פה הא... לדעתי רוממנו את הפורום... השקענו בו ביחד.. לפעמים לא התקבלנו בברכה...לרוב כן.. ככה זה...הומור של מוסדניקיות.. ויוה לה רבוליסיון...חחחחחחחחחח מ.מ.ש מרכזות ועדת תרבות ועוד כל מיני שיגעונות שלנו.. ממש השתגענו פה הא... בזמן האחרון אני לא נכנסת הרבה לפורום...עכשיו יהיה לי יותר קשה להיכנס כי את לא תהיי כאן בכלל... מלכה אחת.. תעשי לך המון כייף בהודו ותקני לי מתנות.... תשמרי על עצמך וכשתחזרי תקפצי להגיד שלום... אוהבת המון המון וכבר ממש ממש ממש ממש מתגעגעת ואני אשלח לך מיילים... אוהבתתת יונתך...

boazgilad

New member
../images/Emo7.gifמורנקה

אני אתגעגע כל כך, עכשיו אם מי אני אדבר ב2-3 בלילה על שטויות? שיהיה לך הטיול הכי טוב בעולם אני אתגעגעה אאליך מלא, באמת, את אחת המצחיקות והמדהימות תשמרי על קשר ותשמרי על עצמך ותעשי חיים והכי חשוב תחזרי אלינו!!!
בעז(באז בשבילך)

למעלה