חייבת עזרה

שושי3

New member
../images/Emo7.gifחייבת עזרה

היה לי חבר שזרק אותי והוא כל הזמן אמר לי: איך וויתרתי עליך, כזאת מקסימה, יפה, אני יודע שלא תהיה לי מישהי כמוך. אבל מצד שני, הוא אמר לי לא להתקשר אליו ושזה נגמר. הבן אדם עשה ממני אפס. גרנו יחד ואז הוא החליט שהוא לא אוהב אותי ואחר כך נפרדנו לחודשיים ואז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי וחזרנו והיינו באילת ופתאום שוב הוא החליט שהוא לא אוהב אותי. הוא לא רוצה איתי שום קשר. קשה לי מאוד ואני מרגישה אבודה. גם מקום עבודה אין לי וגם חזרתי לגור בבית של ההורים שלי. אין לי גם חברות לצאת איתן כי כל אחת בחיים שלה. זהו, סתם שפכתי את הלב. אני אשמח אם תייעצו לי קצת.

ברוכה הבאה

בואי נתחיל מזה שבגלל שהוא זה שלא יודע מה הוא רוצה הוא האפס ולא את את צריכה להיות חזקה יותר יקירתי ולהבין שאם זרק אותך פעם אחת הוא יוכל ויזרוק אותך שוב , אל תתני לו את האופציה הזו תתרחקי!! בקשר לבדידות אני מבינה אותך הייתי שם ואז החלטתי שאני יוצאת לבלות לבד הייתי יוצאת לפאבים לבד ואחרי פעמים שלוש הייתי מכירה את הברמן ועושים חבר'ה מהקבועים של הפאם ואולי גם יוצאים למקומות אחרים ואם לא אז האינטרנט הוא מקום מצויין להכיר אנשים חדשים (ככה אני פגשתי את בעלי....) אז אל יאוש העולם הוא רחב וגדול צריך רק לרצות להרים את הראש מעל כל הרוע והאיכס הזה שעובר סביבינו בהצלחה

noa135

New member
שושי היקרה,

אני בת שמונה עשרה ולא עברתי אולי את ניסיון החיים שאת עברת..אבל בכל מקרה,אנסה לומר לך מנקודת מבטי קודם כל אל תיתני לבחור כל הזמן לנדנד אותך בין כן ללא. עזבי אותו לנפשו.. הניחי לו,ולמרות שהוא ממשיך לדבר במילים יפות-הניחי לו,כי אין זה שוה כאשר הוא מתנדנד ולא יודע מה נסגר עם עצמו. לאט לאט נסי לבנות חיים משל עצמך..האהבה תבוא אני מניחה..או לפחות מקווה בשבילך, כמו שאני מקווה בשבילי.. ..כי הרי ביננו,חוץ מתקווה,אין לנו כלום.

simplyred

New member
לזרוק ומהר!!!

אין טעם להמשיך להיות עם האדם הזה. זה בטוח לא עושה לך טוב להיות מטורטרת ככה אז כדאי שתעזבי את זה וזהו. ובקשר להמשך החיים... ההמשך יהיה הרבה יותר טוב . תתאקלמי לך לאט בחזרה בבית. ובקשר לחברות שלך. תני להם את הזמן והם יהיו איתך יותר. תזכרי איך זה היה כשאת היית עם מישהו ולא היה לך יותר מדי זמן לאחרים. יהיה טוב

mariana

New member
אז ככה

גם אני ניהלתי מערכת יחסים עם בחור מסויים, בדיוק כמו שלך, אנחנו לא חיינו ביחד. אבל כשהיית מגיע פרידה אז תמיד הוא היה מחמיא לי ושאני יפה ושהוא לא ימצא כמוני אבל גם אם זאת היה טוען שלא מתאים לו הקשר הזה איתי, אני תמיד הייתי ניפגעת, כאן בפורום מכירים את הסיפור שלי טוב. אני ממליצה לך להיתנתק ממנו לגמרי שיבין כשאת רחוקה כמה את חשובה לו. דבר שקורה פעם אחת יכול להיות עוד הפעם, המרפא ככה יותר מהיר כשמתנתקים אם לא זה יקח לך המון זמן בהצלחה

Mystery Flower

New member
שלום שושי ../images/Emo20.gif

חייבת להגיב....תהיה חזקה! אל תבכי! גם לי זה קרה...פעמיים. החבר הראשון שלי, היה הראשון שלי בהרבה מובנים, כל כך אהבתי אותו, עד שיום אחד הוא החליט לזרוק אותי, כמה בכיתי, לא הלכתי לבית הספר, חשבתי להתאבד, התפללתי הלוואי שאני בהריון כדי שיחזור אליי...הייתי במצב קשה...אבל התגברתי...חברות עזרו לי גם כאלו מהאינטרנט שרק היינו מדברות... הן אמרו לי "אל תבכי, הוא לא שווה את זה" "יש עוד בחורים תימצאי מישהי אחר" "יהיה בסדר, קורה, לא נולד הגבר ששווה דמעות אישה" וזה עזר...כמה שהןצדקו התגברתי על זה דיי מהר מאוד, יש גברים יש נשים, לא חסר... תקשיבי מתוקה, תמשיכי הלאה תימצאי את הגבר המתאים...אל תתייאשי. ובקשר לחברות, אני מוכנה להיות חברה שלך...אם מתאים לך אני קצת צעירה...:) אז שושי נותנת לך חיבוק וירטואלי ענק...ובהצלחה. אם בא לך דברי איתי במסרים

iritika

New member
זה מאוד קשה

לחיות לצד אדם שלא מיושב בדעתו- אדם מבולבל שלא בדיוק יודע מה הוא רוצה מעצמו. את לא צריכה להתערער בגלל שהוא מבולבל. למה את צריכה שישחקו בך...? לטעמי לא הפסדת כלום...

ezra71

New member
קשה אבל..

מתגברים - אין לך הרבה ברירה - יהיה קשה שבוע שבועיים אפילו חודש אבל לאט לאט תמצאי עבודה.....חברים חדשים מהעבודה.......מערכות חדשות..תעברי לגור לבד והכל יתחיל להסתדר שוב - זה דרך העולם.. ולגבי החבר - הוא לא שווה שתתאמצי לחזור עליו.. חבר טוב שלי אומר כזה משפט: קוס אומו הלך - הלך... הפסד שלו

c v

New member
תסריט מוכר...

אני מכירה את זה כל כך מקרוב ואני יודעת בדיוק איך את מרגישה (ההבדל בנינו שבמקרה שלי הוא טוען שהוא רוצה להיות איתי אבל לא יכול בגלל המשפחה שלי) העניין הוא שבמצבים כאלו הדבר הכי חכם הוא לברוח ממנו כמה שיותר מהר ורחוק ... אבל אני לא יודעת איך להתמודד עם הכאב, במיוחד אחרי שגרים עם בן אדם והזוגיות שלכם היא נישואים לכל דבר, אבל אני מאמינה שהכל עובר בחיים ואת (וגם אני)צריכה פשוט להמשיך הלאה ולנסות לא לחשוב יותר מדי מה שאמור לקרות יקרה ובסופו של דבר הכל לטובה, עוד שיעור לחיים!!!

../images/Emo91.gif

שושייייייייי...בטלפון הבא שלו...תזרקי אותו את..... וקחי את עצמך בידיים....כי אף אחד לא יעשה זאת במקומך......תראי לו שאת לא צריכה אותו...יש לך אותך קודם...ואחרי שתעשי את זה...כל העולם יפתח אלייך.........

למעלה