חברה...

lavlove

New member
../images/Emo7.gifחברה...../images/Emo7.gif

חזרו לי בזמן האחרון הטיקים הווקאליים והמוטוריים התחזקו גם כן. גם יש לי טיקים חדשים, המהומים וגרגורים... זה קשה לי, בדרך כלל אני יכול להשתלט אבל לפעמים אני לא ואני חייב להסוות את זה לשירים, וזה מעצבן אנשים... מה לעשות??!

לביא חמוד../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

מבינה כל כך....למען האמת אתה שר יפה מאד וזו הסוואה מעולה...עכשיו אני רוצה להבין משהו? כששרת בערב הברביקיו...זה היה בגלל הטיקים הווקאליים? אני דווקא מאד נהניתי מהשירה שלך

lavlove

New member
אני מאוד אוהב לשיר, כך ש...

רציתי לשיר בעצמי, למרות שהיה קשר קטן לטיקים. עוד דבר אחר, כשאני שר לעצמי או לאחרים, השירים גורמים לי למצבי רוח שונים, נגיד - "האם להיות בך מאוהב - אביב גפן" גורם לי להיות עצוב וכדומה.. אבל אני שר את השירים על המצבים בהם אני נמצא - כלומר - האם להיות בך מאוהב, יש לי ידידה שאני רב איתה הרבה זמן, וניסיתי להסדיר איתה את המצב אבל זה לא הסתדר, אני מאוד אוהב אותה (בתור ידידה), והרבה זמן אני בדאון (DOWN) בגלל זה...

לביא גם אצלי הטיקים התחזקו

אתמול בלילה הפרעתי לעצמי לישון דבר שקורה לי בפעמים נדירות:היה לי מן התקף טיקים כזה ולא נירדמתי עד 3 וחצי לפנות בוקר. גם בערב היו מלאמלאטיקים לא חדשים אומנם אבל ממש צרחות שאני לא הכרתי את העוצמה אפילו וחזרו לי נשיכות בידים חזקות מאוד. אבל בסוף ספטמבר אני נימצאת אצל ד"ר בדרנה ואדבר איתו על התרופות שהן לא עוזרות לי וסתם עושות תאבון מוגבר,, מילא, אם הן היו עוזרות אז בסדר אבל גם זה כבר לא. מקוה לטוב ובקשר לטיקים שהתרבו לך רק תדע שאתה לא לבד אולי זה מלחץ ? או מהחום הכבד הזה יכול להיות הכל אתה יודע.. תרגיש טוב אחינו היקר

lavlove

New member
תודה רבה.

הכל חוזר אלייך, אני מקווה שגם את מחזיקה מעמד. מאחל לך שהפגישה עם הד"ר תניב רק תוצאות טובות, לביא

לביא היי../images/Emo10.gif

אני יודע מה זה גם לי יש יותר מדי טיקים חזקים ומוטרים וזה קשה לי וגם לאחרים אז אני נוסע באופנים או הולך ברגל זה קצת מרגיע אותי תהיה חזק חבר

שביק

New member
לביא היקר, אני מבינה אותך ויודעת

שזה קשה. אבל כמו שכולנו יודעים לטוראט יש דינמיקה של עליות וירידות בטיקים ובתופעות השונות. בקייץ יש יותר טיקים. אני, למשל, אמרתי במהלך השנים לבן שלי: "אתה יודע, כמו שהטיקים הופיעו בעוצמה, כך הן ירדו בעוצמתן לפתע". וכך זה תמיד היה ועד היום זה ככה. צריך סבלנות, אין ברירה. הדרך שמצאת להסוות, ע"י שירה בקול ערב ונעים, לדעתי זוהי דרך טובה. ובכל זאת חשוב שתדע: לא תמיד צריך להסוות. ולא תמיד צריך וכדאי להילחם בטיקים. אני חושבת שזה מתסכל, וחבל. זה חלק ממך. חלק מהחן שבך. ומבליט מצויין את האינטיליגנציה שלך. אני מאחלת לך שהם יחלפו במהרה. תהיה סבלני. אוהבת אותך מאד גבר צעיר ומקסים.

לפי דעתי- הסוואת טיקים זה תסכול !

מאחר ואנחנו מחדירים לראש ש" לא נעים שלא ישמעו אותנו שזה יהיה חלש יותר" ואז מתחילים להלחם עם הטיקים שבחוץ אולי הם פחות חזקים מול אנשים חברים וכו'. ובבית הכל מתפרץ כפליים. וכשזה מתפרץ יש הרגשה של תסכול נוראי של חוסר אונים. אני אומרת ככה: יש טיקים חלשים? מה טוב, יש טיקים חזקים? להוציא הכל להקיא אותם להתפרק מי שיצחק או ילעג הטפשות והבורות יחד איתו מי שיבין שיבורך ומי שלא מבין, שלא יסתכל אפילו. זה אנחנו ועם זאת ננצח.

lavlove

New member
אני מודה לכולם על הכל

אני מאחל לכל חברי שגם אתם תתמודדו עם הנטל, ממני, לביא

סמדר 21

New member
ללביא המקסים

אני מבינה את הקשיים שלך אך תזכור שתמיד יש תקופות קצת פחות טובות והן חולפות ומגיעות תקופות יותר טובות שאני מקווה שיגיעו במהרה. בנתיים קבל
גדול

הלנה

New member
הי לביא

שמעתי שלהרבה ילדים התרבו הטיקים בתקופת הקיץ...מקווה שהגל יעבור ויהיה יותר קל. אתה ילד מקסים ואיכותי ואל תשכח שהטיקים הם רק חלק קטן ממך....

carmit91

New member
ללביא../images/Emo70.gif

אני מבינה את בעיתך ומקווה לטוב, לאחותי אין עכשיו שינוי משמעותי בטיקים רק שינוי אחד קטן, היא התחילה ללחוץ עליי עם האצבעות אני היחידה במשפחה שהיא עושה לה את זה כנראה בגלל שהיא פתוחה איתי אבל זה מאוד כואב... רק שאלה קטנה... מה זה הסוואה זאת אומרת מה זה להסוות טיקים?

למעלה