התפרקתי

pachol

New member
../images/Emo7.gifהתפרקתי

אתמול הילכתי לבית שלי כדי לקחת כמה בגדים, קשה לי מאוד ללכת לשם אז אני תמיד לוקחת איתי מישהו נכנסת לחדר שלי ומיד בורחת משם. אתמול החבר שלי בא איתי. בזמן שחיפשתי משהו במגירה מצאתי את הטבעות של אמא שלי שנתנה לי אותם למשמר כשהתחילה במחלה, התחלתי לבכות בהיסטריה, פשוט לא יכולתי להפסיק וכמו טיפשה החלטתי ללכת לחדר שלה, המיטה שלה הייתה מסודרת בדיוק כמו שהשאירה אותה בבוקר האחרון לפני שהלכנו לבית אבות, הפיז'מה שלה הייתה מונחת שם, אני נשכבתי על המיטה שלה ו... התפרקתי. פתאום החבר שלי שמע אותי צורחת, הוא נשאר בחדר שלי, הוא כל כך נלחץ ולא ידע איך להרגיע אותי, אני גם לא חושבת שהיה אפשר להרגיע אותי באותו רגע, רציתי את אמא שלי שתחבק אותי ותגיש שהכל יהיה בסדר, שאני ארגיש טוב יותר ושהגולה התמידית שיש לי בגרון תעלם יום אחד... הוא הרים אותי מהמיטה שלה ולקח אותי הביתה, הבוקר קמתי עם עיניים נפוחות ועצב בלב והייתי חייבת לפרוק את מה שיושב לי בלב

מתוקה שלי../images/Emo24.gif

אני כ"כ מבינה אותך. גם לי היה קשה להיכנס לבית של אמא שלי אחרי שהיא מתה. עד עתה אני שומרת חפצים שלה בביתי, וככה אני מרגישה כאילו אני ממשיכה את הקשר איתה...

Darkmatter

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע על הכאב שלך
זה בסדר להתפרק ככה וטוב שהחבר שלך היה איתך כדי לתמוך בך... את מרגישה קצת יותר טוב עכשיו? קבלי עוד כמה חיבוקים:

מ כ ס ה

New member
מתוקה!!../images/Emo201.gif

אי אפשר לתאר את הכאב שקשור לאמא הן עם היא עדיין חיה והן אם היא לא זוכרת אי אפשר לתאר כאב כזה... קשה מנשוא. אני שמחה שיש לך את החבר שלך. איך את עכשיו?

../images/Emo201.gif

מצטערת על התגובה המאוחרת. מבינה את הכאב שלך. אולי כדאי לרכז את החפצים של אמא במקום אחד, כך שזה לא "יתפוס" אותך לא מוכנה? תמיד כשתרצי תוכלי באופן יזום לפתוח, להסתכל ולהיזכר.

למעלה