הריון כימי

מנסה1

New member
שאלה אלייך

אחרי כמה זמןנודע לך על ההריון הכימי? לאחר 12 ימים או יותר? מאחלת לך הצלחה בהמשך עם הרבה אופטימיות ותקווה מנסה.

יעליעלי

New member
תסתכלי על הצד החיובי

(למרות שאני יודעת שזה קשה) הצלחת להכנס להיריון!!! גם לנשים שהכל בסדר אצלן קורים דברים כאלה, ולפעמים הן אפילו לא מודעות לכך שהיה היריון. אני מאמינה שאם הצלחת פעם אחת, אין שום סיבה שלא תצליחי בפעם השנייה! וזה מהסיבה הפשוטה שכנראה הצליחו לעקוף את הבעיה. אז קחי לך כמה ימים לבכות, זה מותר, רצוי ולגיטימי ותתחילי שוב לנסות. שולחת המון חיבוקים יעלי

sab sab

New member
../images/Emo10.gif כל כך קיווינו שהבטא תתחזק...

... אבל כמה שקשה לך עכשיו את צריכה להבין שזה דווקא סימן חיובי ביותר לעתיד,הרירית שלך מתכוננת להריון בריא וחזק יותר

../images/Emo7.gif אוף החזקתי לך אצבעות

כמה עצוב שזה נגמר אבל תתנחמי בזה שזה הצליח ואין סיבה שלא יצליח ובפעם הבאה ל-9 חודשים שלמים ובריאים

hyb

New member
אויש חמודה ../images/Emo24.gif

דוקא קיויתי בשבילך... כמו שכבר כתבו לך לפחות יש לזה גם צד חיובי-ובפעם הבאה זה יחזיק בעז"ה ל-9 חודשים.

limordc

New member
אין מה לומר במקרים כאלו

אבל מאחלת לך שבחודש הבא תהיה בטא שרק תגדל ותגדל והריון תקין!

פולי ../images/Emo24.gif

אז הפעם הגוף שלך הראה לך שהוא מסוגל לקלוט הריון. בפעם הבאה יראה לך שהוא מסוגל לסחוב אותו 9 חודשים עגולים.

רוית ב

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo25.gifמצטערת.....

תתאוששי, תתפנקי ותאזרי כוחות לפעם הבאה. בסוף אנחנונהיה אמהות אין מצב אחר! מחבקת אותך חיבוק דובי רוית

מיטלי23

New member
|ח../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifקבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע.מקווה שיגיע הריון בחודש הבא,אבל הריון תקין וארוך...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif פולי ../images/Emo7.gif

כואב לשמוע שההריון לא היה תקין. הימים הקרובים אולי לא יהיו שמחים במיוחד, אבל אין לי ספק ששמחת החיים תחזור אליך בקרוב
? קבלי
גדול וכתף קולקטיבית תומכת. בפעם הבא זה יהיה לתשעה חודשים תמימים
.
נועם

דריה14

New member
הצד החיובי

חוויתי הריון כימי גם וזה מוריד קשה כמו שעלית עם קבלת תוצאת הבטא. אבל כמו שאמרו גם לי הצד החיובי הוא שנקלטת ובפעם הבאה זה יהיה תקין.

למעלה