הריון כימי

poli4

New member
../images/Emo7.gif הריון כימי

אז לצערי בנות ההריון הקצר שלי נגמר. מקווה להצליח יותר בטיפול הבא. של מי שיודעת מה זה בדיוק הריון כימי מוזמנת לספר לי.

Big Mama 1

New member
אויש מתוקה ../images/Emo7.gif

מצטערת. זה לא היה בתכנון שלנו
. הריון כימי זה בדיוק זה, שהאינדיקציה היחידה זאת בדיקת הבטא, לפעמים זה אפילו לא מתבטא באיחור. ברור שגם שק הריון עוד לא ניתן לראות. אני מקווה בשבילך לפעם הבאה. אמן.

עצוב לי../images/Emo7.gif

פולי אני לא יודעת על הריון כימי, אבל רוצה לחבק ולחזק אותך שתהייה זו הודעת השלילי האחרונה שלך.

מם 1971

New member
כל כך מצטערת ../images/Emo24.gif

ומאחלת לך שבפעם הבאה ההריון יתפתח באופן תקין ומושלם
לשאלתך- הריון כימי הוא הריון לא תקין שההתפתחות שלו נעצרה מיד בהתחלה, לפני שנצפה שק הריון. ההריון מזוהה רק באופן כימי ע"י ההורמון שהגוף מפריש. מחבקת חזק

eti22

New member
מאוד מצטערת פולי../images/Emo24.gif

הסבירו לך כבר מהו הריון כימי. אני גם חויתי כזה ,בטא 21 שהתאפסה. ברגע שהבטא תתאפס את תקבלי מחזור. מאחלת לך שבפעם הבאה תזכי להריון יפיפה של תשעה חודשים מלאים ועגולים שלך אתי

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

איתך. מתפללת שהבטא הסוררת תתאפס ושהפעם הבאה תשכיח ממך את הכל כי תכנסי ל9 חדשים עגולים ויפים.

פריצית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כ"כ מצטערת לשמוע.... לא יודעת לענות לך לגבי ההריון כימי אבל מאוד מקווה שתיקלטי במהרה והעצב יהיה מהול בשמחה

elian5

New member
חיבוק| ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היתה השתרשות וזה החשוב את בדרך הנכונה!!! תחזיקי מעמד.
עוד תזרח ובתוכך ילבלבו להם מלאך+/מלאכית. רק עוד קצת... הסבלנות תשתלם!

פולינקה מתוקה...../images/Emo14.gif

צר לי לשמוע... אבל, תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה (ואני יודעת שזה כמעט בלתי אפשרי כרגע!) והיא שהיתה השתרשות(!!!)... בפעם הבאה זה יצליח...את עוד תראי!
שרון

בכל מינוס יש גם פלוס ../images/Emo24.gif

קשה לראות אותו לפעמים, אבל העובדה שהגוף שלך זיהה הריון, אומר שאת תיכנסי להריון! קדימה, ממשיכים במסע עד להריון והלידה!

בולה101

New member
אוי'ש איזה מבעס../images/Emo24.gif

הדבר הראשון שיצא לי מהפה זה אאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף כזה גדול . אוף כמה חבל. עצוב לי לשמוע. כל כך קיוויתי לשמוע ממך משהו אחר. אבל חמודה, לא נורא, תנסי להתנחם בעובדה שעברת עוד שלב בדרך הקשה הזו ואת לפחות יודעת שהייתה השתרשות וזה כבר סימן טוב. אני בטוחה שבפעם הבאה הם ירצו להשאר עוד יותר זמן שם בפנים ויהפכו אותך לאמא הכי מאושרת שבעולם. תבכי כמה שצריך ותנקי הכל החוצה . מחר יום חדש והשמש תזרח מעליך. ועם הרבה אופטימיות לפעם הבאה שתצליח אינשאלה. אמן. תהיי חזקה. האושר שלך מחכה ממש קרוב מעבר לפינה.

poli4

New member
בנות ../images/Emo23.gif

תודה על התמיכה. זה היה רק חימום. היה נחמד ליהיות בהריון ולכן החלטתי ללכת על זה עד הסוף בקרוב.

טאניוש

New member
../images/Emo7.gif אויוש מתוקה

רק עכשיו ראיתי את הודעתך... יש בזה דבר אופטימי אחד-אמנם כימי אבל היה הריון,זה אומר שיהיה גם הריון של 9 חודשים.אז פעם הבאה עד הסוף!

למעלה