היי

yaya14

New member
../images/Emo7.gifהיי

היי, חדשה כאן- התגרשתי לפני שלושה שבועות לאחר 3 שנות נישואין. יש לי ילד בן שנתיים. עד לפני שבועיים הגרוש שלי לא הפסיק לחפש את קרבתי, לאחרונה העניין פסק- הוא התרחק ואפילו נדמה לי שיש לו משהי...כל החוזק והביטחון שהיו לי עד כה כאילו נעלמו לחלוטין, לא מוצאת עצמי, מרגישה פגועה, על אף שברור לישאנו גרושים והוא לא חייב לי דבר. איך מתגברים על העובדה שהגרוש המשיך הלאה?? איך בכלל מצליחים לאגור כוחות, לאסוף השברים ולהמשיך הלאה?? אגב, הגירושין היו ביוזמה הדדית...

מה שאני יכול לומר לך ../images/Emo92.gif

תמשיכי לחיות החיים ממשיכים גם אחרי הגט , ולקבל ממני חיבוקי

יופיטר22

New member
זה מוכר לנו מאיזה שהוא מקום

אני מציע לך שתמשיכי לחיות תני לו את החופש על מנת שיוכל להשוות ואם אתם צריכים להיות ביחד בעתיד זה רק הגורל יגיד . תנסי גם את מערכות יחסים אחרות . ויש דבר נוסף שאני רוצה להציע לך יש פורום שנקרא הפורום של לנדמרק הוא יכול לתת לך הרבה פריצות דרך בכ מובן שהוא אם תרצי פרטים שלחי מסר אישי . יום טוב .

yaya14

New member
../images/Emo70.gifתודה

תודה!! באמת מקווה שאצליח... הסיטואציה הזו של לחשוב שהוא ממשיך ויש לו משהי חדשה קצת החזירה אותי אחורה...תוהה אם באמת עשיתי מעשה נכון? ובכלל, נדמה כאילו ישנם רגשות שלא ידעתי כי עדיין קיימים, הצליח לעורר בי משהו שהייתי בטוחה שמת מזמן!!

ב מ ב ו ש

New member
יכול להיות שיש שם משהו

ויכול להיות שזה רק קצת האגו שלך שניפגע (כמו של רובנו במצב זה או אחר). חיי את ההווה את חייך ולא את חייו. בהצלחה

קטי30

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

את יודעת אומרים : תשיגי לך חיים (באנגלית זה נשמע יפה יותר
) ברגע שתבני לעצמך חיים חדשים ומעגל חברים הכל יראה לך הרבה יותר פשוט וקל וההתמדדות שלך תהיה הרבה יותר קלה. התגרשתם... הגיע הזמן לשחרר ולהשתחרר

קליל 1

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo141.gifכאן תמצאי

מקום להיות בו..לכתוב בו..לבלות עם חברות..וחברים..להכיר ולהרחיב את מעגל המכרים שלך..וזה יקל עליך לקבל את העובדה שהגרוש שלך ממשיך בחייו.

ד ו ל ה

New member
תחושה מובנת לגמרי...

אל תיבהלי מכך יותר מידי. העובדה שיש לו עכשיו חברה היא כאילו החותמת הסופית על הפרידה שלכם וזה לא קל ההבנה הזו שזה הסוף מחלחלת פנימה ומפחידה קצת. יכולה לספר לך שבמקרה שלי אני זו שיזמה את הפרידה וקיויתי מאוד שתהיה לו אהבה חדשה כדי שיוכל להחזיר את השמחה לחייו ובכל זאת כשהייתה לו חברה (שנה שלמה אחרי שנפרדנו) זה לא היה לי קל בכלל לא קל. במקרה שלכם הכל עדיין טרי מאוד ולכן כואב כל כך הזמן אכן מביא עימו הקלה. נסי לפרגן לו עד כמה שאפשר ובמקביל לשקם את חייך את בהצלחה
דולה (עדיין בשיקום)

d a n i e l s 5

New member
זה טבעי.

קשה לנו לחשוב על האיש/ה שהיה רק שלנו עד לא מזמן, ממשיך בחייו כאילו כלום. לרוב זה קורה כשהשני מוצא לעצמו את הבת/בן זוג. כמו שזה טבעי להרגיש כך....את תראי שבטבעיות תמצאי גם אותך ממשיכה הלאה ,מתגברת, ומשקמת את חייך. בהצלחה.

למעלה