הורדת שיער.....

michaly44

New member
../images/Emo7.gifהורדת שיער.....

תראו..נימאס לי להוריד שיער מהרגליים בית שחי שפם גבות זה כואב. מספיק. מי אמר שצריך. עכשיו הבן שלי רוצה להוריד שערות. התנדבתי לעשות לו שעווה. כמובן שלא. הוא רוצה רק לייזר. מה יש לכם עם השיערות? אולי משהו יקבע ששיער זה יפה?

*יערית

New member
הורדת שיער...

לא נמצאת במקום מאוס....זה דווקא נעים החלקלקות והאסטיות שבעיניין.. ממקום של אישה..למרות שמתרגלים לשיער ויש מקום לעשות צמות לפעמים
אני אוהבת גברים שמטפחים את עצמם..ואם בא לו לעשות לייזר{גם יקר}שיעבוד על כך
אבל...התרגלתי לגעת בזה בלילות..{נשמע נועז} זה נעים....זה גברי....זה משאיר שערות בכל מקום
שיער זה יפה

michaly44

New member
שיער...מחזמר שיער...

מזכיר לי..כן, עכשיו באופנה: לגיל בנים מתבגרים: שיער ארוך, שיהיה אפשר לעשות רסטות גוף חלק כמו של שחיין וקעקועים..איכססססססס. אז ככה. הוא מגדל שיער...וסובל, כי זה ניראה זוועה..בשלב האמצע.. גוף חלק? רק עם שעווה...ויכולה כבר לראות את הצרחות... וקעקועים? על גופתי.. אז כרגע..עומד מול המראה וסופר שיערות..מזל שלא חצ'קונים.

ולי

יש שניים קעקועים עדינים שאני מאוד מאוד אוהבת! על טעם ועל ריח לא מתווכחים ... גם עניין הרסטות אגב כשהבן ביקש לעשות , אמרתי את דעתי , לא אהבתי... הוא עבד והלך לעשות אותן על חשבונו - כבר שנתיים רסטות מעטרות את ראשו ואת יודעת מה מיכלי? התרגלתי וזה מאוד יפה לו... עוד מעט קט יאלץ להסתפר - לצבא ואני חושבת שאתגעגע לחתיכיות שלו ...

ophra

New member
באמת תמיד סקרן אותי ../images/Emo13.gif

איך "עושים" רסטות?????
עפ
(שחשבה בתמימותה שפשוט לא מסתרקים חודשים
)

משלמים

400 ש"ח (לפני שנתיים) טבין וטקילין במספרה אתיופית ,כדי שימרחו לך שעווה ,דבש ושאר ירקות, לא חופפים ולא מרטיבים את השער אח"כ 3 חדשים (גועל נפש), אחרי חודש הולכים שוב למספרה ל"סדר" את הרסטות ו... בא לאמא הגואל סופסופ הציפיות (של הכריות) לא מרוחות בג'יפה
| ניצת שבכלל מעדיפה צמות |

ולי יש

4 קעקועים 2 לא כל כך עדינים, 1 מהם ממוקם באמצע הגב העליון, השני עם קרסול רגל שמאל..... השניים הנותרים: 1 צמיד של גדר תיל על יד שמאל וקצת מאחור הכתף השמאלית משהו שהיה אמור להיות אות יפנית שמסמלת שלווה והמקעקע טעה שם בגדול ואוטוטו זה הולך לעבור שידרוג...עוד לא יודעת למה....
זה הקעקוע בגב

ophra

New member
אויש בכלל לא שמתי לב ../images/Emo6.gif

שמדברים על קעקועים... רוצה להשוויץ גם בשלי קטן ונחמד מאחורי כתף ימין של.... פו הדב! עפ
(לא מצליחה למצוא תמונה מתאימה ולהוריד אותה לכאן)

michaly44

New member
סקסית במיגבלות הגנים

ראשית שיער זה יפה. ככה אני חושבת. אצל גברים, שיער זה יפה. רסטות מתאים לאנשים מסויימים כמו מג'מייקה. הבן של ממש חתיך, והוא יעשה..ואחר כל ניראה... קעקועים-יפה במדבקות...אחר כך להוריד שהאופנה משתנה..זה סיפור. מזכיר לי את כל חבורות האופנוענים כאן...כולם מקועקעים..בעיני זה מכוער. לא אתן לו. ומה משמעות היופי..כמה דוגמניות/ים בני 15 ? וכל יום הגיל שלהם יורד ואנחנו בנות 30 40 מנסות להשתלב????? למה מה קרה? לא הגיע הזמן לשנות קו? מי החליט שחייבים לעשות שעווה במקומות עדינים? למה אני צריכה לסבול????? אמרתן לייזר לא חוזר?10 שנים? אוקיי...אז נלך על זה. ותראו את הדוגמן הזה- ח ל ק

מייקי69

New member
אוטו-טו קובעים!!!

לא להוריד! לא להוריד! ואני מתכוונת לג'וניור הזכר. בעולם זה כבר חוזר. אצלנו עוד לא שמעו ועדיין הולכים על המראה הגברי-נשי (יאק'ס) אבל אם ראית את הפוסטר הגברי האחרון שהגיע יחד עם הבושם מחו"ל... הן שם, השערות. יש פלומה גברית על החזה. כמו שצריך. אם הוא יוריד בלייזר, הוא יאכל את הלב כל החיים. אין דרך חזרה. בררררררררררררררר................ <מייקי שהיתה חותכת ורידים אם הבן שלה היה מבקש ממנה להוריד לו שערות>

lali5

New member
מייקי: עבדו עליך

נכון המראה השעיר (וגם לטעמי הגברי) חוזר אבל גם השיער אחרי ליזר צומח חזרה, שלא כמו בפרסומות - במציאות זה לא לכל החיים אלא למשהו כמו 10 שנים לכל היותר. ללי (שמתה להיות הבת של מישהו שישלם על לייזר)

lali5

New member
טוב תכלס, יש כאן מישהו/הי שעשה

את זה (לייזר) ויכול להמליץ?

../images/Emo32.gif אני עושה עם שעווה אז זה לא...

נחשב
לא יכולה להמליץ....מה שכן חברה שלי מתקופת הצבא עשתה בלייזר וזה בולשיט אחד גדול - חבל על הכסף

r e d head

New member
טגידי לבן שלך ש....

נשים אמיתיות אוהבות גברים שעירים זה סקסי
חלק זה רק לפרסומות בעיתון. (נזכרת לי....אממממממ....
) תני לו לקרא כאן.

ואני חולה על קרחים ../images/Emo45.gif ועם טיפה

שיער חזה כזה סקסי לא משו פרוותי במיוחד.... אוהבת גב חלק
אבל זה חייב להיות או קרח או בעל שיער ארוך
מוזרה, אני יודעת

חחחחחחחחחח

מוזרה???? אז גמני מוזרה? קרחת או שער ארוך זאת גם ה"סטיה" שלי
תכף גם טגידי לי שכריס כריסטופרסון עושה לך את זה

או

סופסוף מישי כלבבי
את יודעת מה ציפיטפטת? גמני אמרתי ככה עד ש... הגיע הכפיל שלו והפיל אותי מהרגליים (מה של מי? של כריס)

האקס שלי דומה לרמי קליינשטיין ../images/Emo45.gif

ככה אחותי הגדולה אומרת...אני לא ראיתי את הדימיון.... אבל את אופו מצאת כפיל
זה בא בהזמנה

למעלה