האיש הזה

../images/Emo7.gif האיש הזה

למה בוחרת לי תמיד את הדרכים שהן ללא מוצא? אחרי שלוש שנים כמעט של פרידה... כמהה כל כך לזוגיות חושבת , רק חושבת...שבשלה לה... אבל גם יודעת, שכשמצפים, כשרוצים...שום דבר לא קורה הכל קורה הפוך כל כך רוצה להמשיך בחיי, חיי שלי, וכשיגיע הוא...יגיע אך מוצאת את עצמי ממשיכה לבחור בחירות לא אפשריות... ונופלת לבור של תחושת הבדידות..מן אי בתוך ים של אנשים שאוהבים אותי רוב הזמן חיה חיים מלאים, מגלה את עצמי, שמחה אבל ישנם אותם רגעים, כמו היום, שנופלת...צונחת...לעצב איפה הוא ....האיש ההוא?? שאת לבי אתן לו? והוא יהיה שם...כדי לקבלו... בזרועות פתוחות...בליבו שלו... מלאה באהבה...מלאה כל כך, כל כך , כל כך... אבל רוצה כבר לחלוק אותה עם איש... האיש ההוא... כל כך אוהבת את השיר הבא...אולי יביע את הנשמה...שאני רוצה.... כמו בלדה אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הסתרים בחושך יתכסה הגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי...האיש...האיש הזה... חבל שאין כאן אפשרות להקלטה...הייתי יכולה לשלוח לכם את הקול שלי... עם כל האהבה והכאב שבו

עוף כנף

New member
כמיהה לזוגיות

הי חפשיה, לא... לא מתכוונת לומר "זה רגע אחד, וזה יעבור" כי למרות החיים המלאים בהם אנחנו עוטפים את עצמנו היעדר בן-הזוג מעיק וחסר ומסביב, ה-X שלנו כזוגיות משמעותית משלהם והחברים/ות בזוגיות והכמיהה הזאת די מעציבה. וכשיש רגעים של down עלינו לנסות להתגבר עליהם. אז, קבלי
ומשהו מחוייך...

האלי

New member
חכמה הדרך מן ההולך בה

לא יודע למה נזכרתי במשפט הזה שאמר לי יוסק´ה מאירי, המורה שלי לטבע. שסיפר לי פעם איך לא יכול היה להרדם משום שהיתה לו בבית ארנבת בר עם דלקת אזניים. עד היום אני לא יודע אם זו היתה אמת, או עוד אחת מהמעשיות שלו. אבל באחד הטיולים, כשירדנו מהגלבוע ואנחנו רצים במורד מעץ לעץ שיבלמו אותנו אמר לנו יוסק´ה את המשפט הזה: "חכמה הדרך מן ההולך בה." הוא גם הסביר איך נוצרים שבילי העיזים בהר ואיך החמורים הטעונים משא לעייפה בוחרים את הדרך הקלה ביותר, אפילו אם לפעמים היא ארוכה יותר... המשפט הזה נשאר חרוט בזכרוני. עם השנים גיליתי שבעניינים של הלב ושל הנפש, לא רק שהדרך חכמה מן ההולך בה, היא גם חזקה ממנו כנראה. ולנו ההולכים בה לא נותר אלא להביט בפליאה ובאהבה באשר הדרך מזמנת לנו. אין לי ספק היום שהדרך שבה אני הולך היא הדרך הנכונה. פשוט כי אם היא לא היתה הדרך הנכונה לא הייתי הולך בה. נכון שאני מדבר רק על עצמי פה, אבל אני בטוח שזה נכון גם לגבייך. טיול נעים,
שלך, האלי.

עוף כנף

New member
דרך

סתם משהו שנזכרתי בו, בהקשר לדרך בחיים: על דרך שלא בחרתי ו: הבט לכוון השמש ולא תראה את הצל

השיר הזה

כל כך אוהבת אותו ובודאי אם הייתי לידך הייתי מצטרפת לשירה אבל רוצה לומר לך יקירה אישה מקסימה שכמוך יגיע יום והוא יבוא כי הרי אי אפשר שלא עם כל מה שאת כל מה שיש בך ולך מקדישה את השיר הבא
יש בי אהבה / מילים ארכדי דוכין בין האפל לנסתר בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין הבלבול למותר תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה בין הזיוף לאמת בין כל מה שחי למת ישנה אהבה יש בי אהבה והיא תתעורר ותיגע יש בי אהבה והיא תנצח בין השפיות לשינה בין הילדות לזקנה אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה

תודה.... ו....איך חזר אלי החיוך...

כתבתי כאן בפורום שוחחתי עם חבר יקר באודיגו התנתקתי... כיביתי אורות בבית הדלקתי נר במערכת...שמתי מוסיקה ארמנית שנוגעת בנשמה ו...התחלתי לנוע בעיניים עצומות בתנועות חושניות בליטוף של נשמה העפתי את כל הזבל העפתי את העצבות הכבדה (נו טוף...משהו עוד נשאר קצת...) העליתי זיק חיוך על הפנים ובנשמה ואחרי שהרגשתי שמיציתי....(וזה לקח זמן...) עליתי לקומה השניה מילאתי אמבטיה משומנת היטב מים מהבילים אחחחחחחחחחחחח.......זה היה נפלאאאאאאאאאאאאאאאא בן אדם חדש מאפשר לפחות לחשוב על הדברים ולא רק לחוות אותם ברגשי...שעוטף אותי עד כלות ללא יכולת להוציא את הראש שלי באותם רגעים מחוייכת עכשיו אבל יש עוד על מה לחשוב...

ארלה4

New member
חופשיה ברוח, מכירה?

את הצל? הדימוי הוא ככל שאת רודפת אותו יברח ממך וככל שתברחי ממנו ירדוף אותך? אין זמן רשום, אין קביעה של מתי ואיך, צריך לחיות ולהנות , כאן אני אומר את דעתי אני מאמין שמה שצריך יקרה, ז"א לא בצד המיסטי או הדתי אלא בחיי היומיום. העיקר לא לדחות את זה שיקלע לחייך על שטויות, לנו ברור שאת היפה החכם העשיר השרמנטי הסקסי המקסים השרירי(את כל הדברים האלה יחד)נמצא רק בקולנוע, כדברי וודי אלן. אז כן ברור לנו שצריך להתפשר, אבל אנחנו לא מתפשרים, תבדקי את עצמך כמה כאלה שחשבת שמתאימים לך אבל לא בדיוק ענו על כ ל הרצונות שלך "העפת" אני מנחש שיש כמה כאלה, אז די תסתכלי על החיים עם חיוך מלא עם כיף ובטוח תהני מהם

למעלה