ד-ע-י-כ-ה

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
../images/Emo7.gifד-ע-י-כ-ה../images/Emo7.gif

אוי, אוי, אוי...... אני מתגעגע לימי וואלה החביבים, שלא היו ויכוחים, טענות, פליטות פה משני הצדדים, ולא היו צדדים..... ואז יום אחד עברנו לפה, ולאחר זמן מה, כשעמרי למד (או משהו אחר, לא זוכר), התעוררו השאלות על "מי לעז*זל מנהל הפורום, וישר קם מנהל חדש, באותו רגע נוצרו שני צדדים לפורום, ובכל הזדמנות צד אחד תקף את הצד השני.... ותראו לאן היגענו, חברי פורום עוזבים (או משהו אחר?), חברי פורום נחסמים בעוד הם טוענים ל"כתר" זהז שנקרא ניהול פורום ג"ש..... כל יום, כשאני חוזר מהלימודים, או אחר הצהרים, או בערב, דבר ראשון אני בודק אם יש הודעות חדשות, ואם אין אז אני מוסיף, אבל חייבר´לך, אי אפשר יותר!!!... ההודעות היחידות שאני מוצא בזמן האחרון, הם ויכוחים על ה"שלטון"!!! אז, י-י-א-ל-ה אפ למישהו יש טענות כלפי אחד אחר, שיכתוב ב"תפוז מסרים" לפחות, כדי לשמור את פני הפורום החולה נקיים!!! אני חוזר בי ואומר, שחסימתו של עמרי לא הייתה כל - כך מוצדקת, אלא אם סיים את דבריו.... ולעמרי: מה זה משנה מי המנהל??? אפשר לתרום ידע ותמונות לפורום גם כשלא מנהלים פורום, ואפשר לייעץ למנהל!!! עוד מעט הפורום יסגר, כמו שלפעמים אני רואה ב"תפוז משוב" את הגולשים המסכנים, ששואלים איפה הפורום שלהם, ועונים להם שהפורוםנסגר בגלל חוסר פעילות, ויכוחים מתמשכים, ועוד דברים אחרים...... אז אני אומר פעם אחרונה, ולפי דעתי אחרונה לגמרי, אלא אם לא יסגרו את הפורום:
----ד----י------------כ----ב----ר----!!!!!!!!!.....

kyle

New member
נ.ב. = נכתב בצד (לדעתי) אז נ.ב.:

אלא אם יהי לי משהו ממש חשוב להגיד, אני מרגע זה רק אצפה מהצד ב"פעילות" הפורום עד שתיפתר הבעיה! (אני לא! לא עוזב! אני רק לא רוצה לגרום לעוד ויכוחים ואני לא מוכן לכתוב בפורום שבו אין פיתרון לבעיה שולית כל - כך! אני גם עוד שניה אבכה
על פטירתו של הפורום!!!....)

oren*

New member
זה לא נכון, תחזור כמה עמודים אחורה

ותראה שכאן בתפוז גם הייתה פריחה. הודעות "הידעת", אדריכל השבוע, תמונות, גלריות, מאמרים.

TheIllustrator

New member
אל דאגה קייל...

אם זה תלוי בי, הפורום לא ייסגר כ"כ בקלות. כמובן שעמרי מנסה להרוס כמה שיותר, ע"מ להביא לקץ הפורום בצורה כזו או אחרת - אבל זה רק תלוי בנו! השאלה אם ניתן לו או לא. אתם אוהבים את הפורום? מצויין! גם אני!!! המשיכו לכתוב כאילו שום דבר לא קרה, המשיכו להעלות תמונות, רעיונות וכדומה, וכפי שהבטחתי, אני אעשה הכל ע"מ שתוך זמן סביר הפורום יעלה מדרגה. לאט לאט נחזיר הכל לקדמותו - כמובן שהכל חייב להיות בעזרתכם ותמיכתכם. אני לא אתן לעמרי לחזור ולהשמיך עם המריבות הטפשיות הללו... אם תסתכלו על הסטוריית הפורום - למן חזרתו של עמרי החלו המריבות. כנראה שניהול הפורום הלקוי היחידי שלי, היה שזה השכלתי לחסום אותו עוד אז, אני פשוט לא אוהב להשתמש באופציה הזו, אבל עמרי לא השאיר כל ברירה. אז כולנו נודה לעמרי על השתתפותו, נאמר לו להתראות, ונמשיך להפעיל את הפורום ולהנות ממנו כפי שהיה עד כה. חברים, רק זכרו משהו אחד - עסקים כרגיל!
יאללה, שתהיה לכם שבת שלום.

למעלה