גודל רירית?

../images/Emo7.gifגודל רירית?

היום עברתי הזרעה ולפי הרגשתי גם הפעם זה לא יצליח,קיבלתי איקקלומין 2 כדורים ליום ולאחר מעקב זקיקים היה זקיק אחד 18 מ"מ וזקיק שני 15 מ"מ גודל רירית הרחם 3.5.נאמר לי שגודל הרירית קטן וכנראה שזה כתוצאה של האיקקלומין,בנוסף אחרי ההזרעה היה לי מעט לחץ באזור הבטן ולאחר שעתיים לא הרגשתי דבר. שאלתי האם לדעתכם אפשר להיקלט עים גודל רירית קטן כל כך ועים בעיית זרע בינונית? והאם אחרי כוריגון והזרעה יש עוד טעם לנסות טבעי בימים הקרובים? תחושת הבטן אומרת שזה שוב לא יצליח אני מרגישה דכדוך עמוק ולפי נסיון החיים שלי לי לא קורים ניסיים.

דנה אא

New member
צר לי להגיד לך

שגודל הרירית הוא קטן מדי. אמורה להיות רירית מעל 7 מ"מ. לא נורא , רק חודש אחד. תעזבי את האיקקלומין , תעברי לזריקות,שלא מקטינו את הרירית וחודש הבא את כבר בהריון. אז מזל טוב!

פּוֹנְג

New member
צר לי להגיד לך שהרופא שעשה לך הזרעה

עם רירית שכזו (ללא כדורים לעיבוי הרירית?) וגם עם הזקיקים אפשר היה לחכות עוד יום - הוא סתם לא רציני. יחד עם זאת לרירית יש עוד קצת זמן להתעבות עד שהעובר המופרה יגיע עליה להשתרשרות. ולנסות טבעי תמיד כדאי. בהצלחה.

זה נכון אבל....

זה תלוי גם בבדיקות הדם ייתכן שהפרוגסטרון כבר היה גבוה ולכן הרופא החליט כך.. הרופא שלי סיפר על מישהי שהרתה עם רירית של 3 מ"מ ניסים קורים... בהצלחה....

שאלה../images/Emo35.gif

האם לאחר שני טיפולי הזרעה כושלים אפשר לדרוש מהרופא לעבור לטיפול אחר? ותודה מראש על התגובות!

פּוֹנְג

New member
אם האיקקלומין לא עשה לך את זה

אז תעברי לזריקות, אל תעזבי כל כך מהר את ההזרעות.

Galit29

New member
אמילי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לדעתי היית צריכה לקבל תמיכה לרירית. אבל הכי חשוב לנמשיך הזרעות ולא למהר ל- IVF כלכך מהר. בהצלחה

למעלה