גדר האכזבות

../images/Emo7.gifגדר האכזבות

אחרי כל מערכת יחסים אני עולה שוב על הגדר, שכל פעם דואגת כמובן להיות יותר גבוהה מהפעם הקודמת... המעניין הוא שבמקביל היא גם דואגת כל פעם להיות יותר צרה, ככה שאפשר ליפול ממנה יותר בקלות, כי במבט לאחור מסתבר שאחרי כל מערכת יחסים עולה אצלי הרצון לזוגיות חדשה שכן תהייה טובה - בין היתר כדי לתקן את מה שחוויתי עד עכשיו, שרק הולך ומצטבר. וממה שחוויתי עד עכשיו לזה שהיא יותר גבוהה יש עוד השלכה שלילית חוץ מהעובדה שהיא מתרחקת מהקרקע, מהמציאות, מהעולם... -כל פעם כשאני נופלת ממנה החבטה יותר חזקה וכואבת... וחוזר חלילה מצחיק - עכשיו פתאום חשבתי על זה שלפני עשר שנים כתבתי שיר שנקרא תהום האכזבות - מתהום זה הפך לגדר - כנראה שהיא באמת הולכת ונהיית גבוהה עם הזמן...

takala

New member
הכי טוב שאפשר

גם אני וכנראה כמו רוב בני האדם מנסים לשפר דברים בחייהם לפעמיים אנחנו מנסים לתקן הכל בבת אחת ואז אנחנו שוב מתרסקים

נבואה שמגשימה את עצמה

לשנות את המוסיקה ודחוף !!!! להתחיל בעבודה עצמית של אופטימיות ושינוי. מוכנה לשתף במלכודות שאת מזהה שאת נכנסת אליהם ? האם מכל מערכת יחסיים יש לך למידה ? בהשקפתי בכל רע יש טוב !!! האם את רואה את הטוב ברע ?

takala

New member
בכל רע יש טוב

ברור שמכל מערכת יחסים יש לי למידה ולא רק ממערכות יחסים אלא מאלף דברים אחרים שאני נכשלת או לא מצליחה עד הסוף יש לי למידה ה"מלכודת" האחרונה שהייתה לי זה בעצם היה מערכת יחסים שלא ידעתי אם היא טובה לי והדבר הראשון שעשיתי זה חשבתי מה יש יותר במערכת הזו טוב או רע? ובסוף אחרי שאמרתי לו שלום בכיתי המון וזה היה כביכול רע אבל הטוב שבזה היה למנוע את הרע שהיה יכול לקרות אם לא הייתי מפסיקה תמערכת יחסים הזו בזמן

טושית18

New member
אני כל כך מזדהה איתך!

מה יש בנו הבנות שגורם לנו להמשך רק למי שעושה לנו רע?

למעלה