ברכות להריוניות !!! ו...

אביטל KUH

New member
../images/Emo7.gifברכות להריוניות !!! ו...

שלום לכולן . אני קודם רוצה לברך במזל טוב את הבנות שנקלטו ושנית אני רוצה לשפוך קצת מהלב! אז ככה , אני בת 18 , נשואה שנה (כ"כ מהר) ומנסה להיכנס להריון מאז החתונה (עד כה זה לא הלך). לפני כמה ימים היה לי את המקרה הכי מאכזב שיכול להיות , ומה שהיה כך היה: הייתי כ"כ מבולבלת שחשבתי שאני צריכה לקבל ביום חמישי שעבר ובשבת התלהבתי כ"כ שיש לי "איחור" אבל פתאום נפלה עליי המכה ונזכרתי שאני בכלל צריכה לקבל ביום חמישי הזה!!!!!!! בנות , אני כ"כ עצובה... דרך אגב מישהי יודעת מהם הסימנים לפרולקטין גבוה? (פרולקטין= הורמון החלב) תאחלו לי איחור ביום חמישי , ואני מקווה לשמור על קשר כי אני נורא אהבתי את העידוד והחום שאתן משרות בפורום הזה , אז יאללה צ'או בעלי התעורר.... טלי.

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לעניין הפרולקטין - הוא יגרום למחזורים ארוכים ומאוד לא סדירים ולפעמים לדימומים מתמשכים. הכי טוב להתייעץ עם רופא ולעשות בדיקה.

אביטל KUH

New member
מעיין , דחוף....

קודם כל מה את עושה בשעה כזאת ערה??????? (אני לא ישנתי כל הלילה) יש לי שאלה דחופה , אז ככה, כל הלילה סבלתי מבחילות (מה שלא קורה לי בדרך כלל) וכמו שכתבתי בשאלה הראשונה ביום חמישי שישי בערך אני אמורה לקבל , יש סיכוי שזה הריון? אה, שכחתי לכתוב לך שאני סובלת כבר שבוע מכאבים בחזה (כאבים נוראיים) ולכן שאלתי לגבי הפרולקטין, אז זה אולי סימנים, או שזה רק האשליה, בבקשה אני אשמח לקבל תשובה מהירה!! טלי.

מעיןבר

New member
הי טלי

אני ערה מוקדם כי הבנזוג הצעורר מוקדם... חוצמזה שאני חייבת ללמוד (אבל פה במקום
). אם את צריכה לקבל ביום חמישי ומעולם לא סבלת מבחילות וכאבים בחזה אז כבר ייתכן שאילו סימנים של הריון צעיר. יחד עם זאת כשנורא רוצים צריך לקחת בחשבון שיש אלמנטים פסיכולוגיים שגורמים לנו לפתח כל מיני סימפטומים, לכן קשה מאוד לסמוך על הסימפטומים שאנחנו מרגישות, הדבר הוודאי היחיד הוא בדיקת הריון חיובית ואין דרך לקצר את ההמתנה. לעניין הכאבים בחזה - הם לא קשורים לפרולקטין, רמות ההורמון בגוף עולות בעיקרון רק בעת ההנקה לצורך ייצור החלב. כאבים בחזה אחרי הביוץ ובזמן ההריון נגרמים בשל הורמונים אחרים, בעיקר הפרוגסטרון, וזהו הורמון שרמותיו בגוף עולות בכל חודש אחרי הביוץ (לי תמיד כאב החזה אחרי הביוץ והפסיק לכאוב עם בוא הווסת).

אביטל KUH

New member
ברכות להריוניות !!! ו...

שלום לכולן . אני קודם רוצה לברך במזל טוב את הבנות שנקלטו ושנית אני רוצה לשפוך קצת מהלב! אז ככה , אני בת 18 , נשואה שנה (כ"כ מהר) ומנסה להיכנס להריון מאז החתונה (עד כה זה לא הלך). לפני כמה ימים היה לי את המקרה הכי מאכזב שיכול להיות , ומה שהיה כך היה: הייתי כ"כ מבולבלת שחשבתי שאני צריכה לקבל ביום חמישי שעבר ובשבת התלהבתי כ"כ שיש לי "איחור" אבל פתאום נפלה עליי המכה ונזכרתי שאני בכלל צריכה לקבל ביום חמישי הזה!!!!!!! בנות , אני כ"כ עצובה... דרך אגב מישהי יודעת מהם הסימנים לפרולקטין גבוה? (פרולקטין= הורמון החלב) תאחלו לי איחור ביום חמישי , ואני מקווה לשמור על קשר כי אני נורא אהבתי את העידוד והחום שאתן משרות בפורום הזה , אז יאללה צ'או בעלי התעורר.... טלי.

bubamara

New member
תודה על הברכות ואכן מאחלת לך איחור

ביום חמישי, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק...

מעיןבר

New member
לשרשר או להקפיץ יקירתי

אין טעם לפתוח הודעה חדשה כשזו אותה הודעה או באותו נושא. כתיבת תגובה לאותה הודעה קיימת, הכוללת תוכן ובו לפחות 10 תווים, תקפיץ אותה לראש הרשימה. ניתן להקפיץ הודעה בנושא מסויים במשך 3 ימים מיום העלאתה. אם יש לך בעיות בהעלאת תמונות - תיידעי אותנו וננסה לעזור. ושוב - ברוכה המצטרפת אלינו

Gill Gallad

New member
ברכות למצטרפת!! ../images/Emo42.gif

אכן מאחלת לך איחור ביום חמישי
. עם זאת הייתי נזהרת מלתת סימנים - הרבה פעמים הסימנים שאנו חשות בגופנו הם פירות התעתוע של רצונותינו. מקווה שלא תתאכזבי והרבה

אביטל 99

New member
"אשליות מתוקות"../images/Emo163.gif

בעניין האשליות וכו' , דווקא היום בלילה זה בכלל לא עלה לי בראש כל הקטע הזה של ההריון אבל איך שבאתי להיכנס למיטה פתאום הרגשתי כזו בחילה חבל"ז (כמעט הקאתי על הבעלול) וזה הפסיק בערך אחרי 15 דקות כשהדלקתי סיגריה , כן לצערי הרב אני מעשנת והרבה , אבל אמרתי לעצמי שכשאני אראה את הקווים הכחולים המיוחלים אני אפסיק לעשן! מקווה לקצת עידוד בנושא... טלי.

למעלה