Emmilou Kant read
New member
../images/Emo7.gif בבאסה זמנית
היתה לי ידידה מגיל 4. היינו מהשלב הזה שלפני הגן חובה עד כיתה י'. ככה ש- 12 שנים ברציפות. היא החבר הכי ותיק שלי למרות שלא היינו החברים הכי הכי הכי הכי טובים שיוצאים ביחד וכל השטויות האלה. אבל תמיד ידענו לעזור אחד לשני ולהתעניין ולהגן. לפני כמה שבועות היא טסה לי לארה"ב לגור שמה.
ובגלל שהיא אסמטית יש מצב שיהיה לה שחרור מצה"ל..... אז אולינדבר כמה פעמים בחיים שלנו אבל לא יותר מזה.... וכולי מבואס. ואתמול אני שומע לי את UNSENT והקטע שאלאניס שרה על לו, שנראה כאילו יש לה מקרה דומה... בואנ'ה זה שבר לי ת'נשמה..... לא בכיתיאו משהו אבל הרגשתי כאילו הלב שלי מתהפך ונופל וקם ומשתולל לו בתוך הגוף שלי. תנסו להבין לפי התרגום פחות או יותר. dear lou we learned so much I realize we won't be able to talk for some time and I understand that as I do you the long distance thing was the hardest and we did as well as we could we were together during a very tumultuous time in our lives I will always have your back and be curious about you and your career your whereabouts לכבוד לו אנחנו למדנו אחד על השני הרבה אני מבינה שלא יתאפשר לנו לדבר מתישהו ואני מבינה (משהו באמת לא מובן...לא מבין את הסלנג "אס איי דו יו"). המרחק הגדול היה הדבר הקשה ביותר ועשינו כל מה שיכלנו הינו ביחד בכל זמן של סערת רגשות בחיים שלנו תמיד תיהיה לי את התמיכה שלך ואת הסקרנות כלפייך על הקרירה שלך על סביבתך.
היתה לי ידידה מגיל 4. היינו מהשלב הזה שלפני הגן חובה עד כיתה י'. ככה ש- 12 שנים ברציפות. היא החבר הכי ותיק שלי למרות שלא היינו החברים הכי הכי הכי הכי טובים שיוצאים ביחד וכל השטויות האלה. אבל תמיד ידענו לעזור אחד לשני ולהתעניין ולהגן. לפני כמה שבועות היא טסה לי לארה"ב לגור שמה.