אתם לא תאמינו,קוקי שלי מת

jossy7

New member
../images/Emo7.gifאתם לא תאמינו,קוקי שלי מת../images/Emo16.gif

הרגע קברתי אותו, קניתי אותו לפני 3 שבועות, הוא גוזל שהאכלתי במזרק, כשהוא היה רעב הוא היה שורק ורץ אחרי בכל הבית. הייתם צריכים לראות אותו כשהוא מת, זה הכי עצוב בעולם. אתם יכולים להסביר לי מה סיבת המוות? עכשיו נשארו לי 3 קוקוטלים. אני לא מתכוון לתוכי עם הדלקת בעין שסיפרתי לכם עליו. הסתכלתי עליו, ושאלתי "למה?" - מסכן...

hoolon

New member
אתה צריך להגיד לנו, לא?

מה הסיבות לכך שהוא מת?

jossy7

New member
אני לא יודע, הוא צעיר, גוזל...

לא שהוא היה חולה או משהו. האכלתי אותו אתמול אחה"צ ולא היה לו ממש תיאבון. מהתייבשות לא נראה לי שהוא מת, כי המזגן עבד אצלנו. אוף אלוהים כ"כ אכזר לפעמים!

jossy7

New member
אתה לא יודע כמה בכיתי היום, ../images/Emo7.gif

זה היום הכי שחור בחיים שלי! בקשר לאוכל, הייתי נותן לו לחם רטוב, במבה רטובה. זה לא בגלל זה, כי שאר התוכים שלי מתים על במבה. יכול להיות שהוא נחנק, כי הוא לא היה שותה מים כמעט, אבל לא הזנחתי אותו, הייתי דואג להאכיל אותו 3 פעמים ביום, הוא חשב שאני האמא שלו, הוא היה בוכה ורץ אחרי כדי שאאכיל אותו. חשבתי אולי הוא מת מהקור של המזגן, אבל גם לא יכול להיות כי היו ימים יותר קרים בבית והמזגן עובד על טרמוסטאט. בקיצור, אני לא יודע מה לחשוב, כואב לי הלב.

09

New member
לפעמים

שמאכילים גוזלים עם מזרק, יש בתוך המזרק אוויר... ואז אתה מנפח להם את הקיבה, זה קרה פעם אצלי, עד שסמתי לזה לב... וזה הורג אותם.... אז אולי זה זה... ואני משתתף בצערך, אני יודע כמה קשה זה לאבד תוכי... :(

jossy7

New member
הוא היה בן 3 חודשים, בערך

המוכר הזבל אמר לי שהוא מוכן לגידול, עצמאי. הגעתי איתו הביתה הנחתי לו שיתאקלם, הוא לא שתה ולא אכל, התחלתי להאכיל אותו במזרק, בהתחלה אפילו מים נתתי לו במזרק כדי שלא יתייבש, אבל מיד הבנתי שמים זה קצת מסוכן לתת לו במזרק כי המים יוצאים בעוצמה והוא עלול להחנק. אז הפסקתי. בקשר לאוויר, לא נראה לי, כי אחר"כ האכלתי אותו מהאוויר ז"א לא הכנסתי לו את המזרק ממש לפה, ככה שלא נכנס הרבה אוויר.

אז ככה !!!

התוכי שלך מת כנראה מתת תזונה !!! תוכים שלא גמולים או לא אוכלים בעצמם צרכים לקבל אוכל מיוחד להאכלת יד !!.. האוכל הזה מכיל את כל הדברים שתוכי צריך (פחממות, אמילנים, שומנים, בקיצור הכל)
בעוד שאתה נותנים לתוכי שלכם לחם, גרבר, מטרנה, וכו.. זה אוכל לבני אדם, לא לתוכים (תחשבו שאתם נותנים לכלב לאכול אוכל של דגים..הוא יחזיק כמה ימים וימות)
בקיצור תוכים צריכים אוכל לתוכים (תוכים לא גמולים צריכים אוכל מיוחד להאכלת יד) נ.ב. זה אחד הדברים שמכעיס אותי מאד.. ש-99 אחוז מהמוכרים בחניות ומגדלים צערים וחסרי ניסיון לא נותנים אינפורמציה, ו/או שנותנים אינפורמציה שגויה

jossy7

New member
אוהד, אתה בטוח במה שאתה אומר?

אתה לא יודע איזה נקיפות מצפון יש לי עכשיו... אני אלך למוכר ואגיד לו את זה, אני אגיד לו שהוא צריך לקחת אחראיות בתור מוכר ויותר חשוב בתור בן אדם עם קצת מצפון ורחמים על סחורה (שבמקרה הזה מדובר בתוכים חסרי אונים) שהוא מקבל ולהגיד את האמת. הלוואי שאתה צודק כי אני רוצה להיות רגוע ושלם עם עצמי ולדעת שכל זה לא קרה בגללי,יש אנשים שלוקחים את המוות של חיית המחמד שלהם פחות קשה ויש כאלו שיותר, ואני מאלו שיותר, אני מרגיש כאילו איבדתי משהו מהמשפחה שלי, אני לא מגזים, ומי שיודע ומבין את המושג "בע"ח" יבין אותי. בפעם הבאה אני לא אפול בפח. מי יודע כמה ציפורים מתים מרשלנות כזאת? ויש לציין שהוא היה מסוג "קוקוטייל", שהוא עדין וחלש מתוכים אחרים.

אחי !!

אחי אני ממש מצטער !! אבל רק החודש דיברתי עם עוד 3 אנשים/ילדים שקרה ולהם את אותו המקרה.. ממש חבל שלמוכרים אין טיפה של אחריות ו/או ידע מינימלי !!! ביקיצור על תיקח ללב יותר מידי !!! אבל בפעם הבאה תידע שצריך אוכל מיוחד להאכלת יד !! ועוד דבר אל תדביש לשאול שאלות שתה לא יודע ....בשביל זה קיים הפורום הזה !!! נ.ב. תשלח לי את המייל שלך או הICQ שלך !! יש לי לשלוח לך תמונות מדהימות של .....

talkk

New member
ל-jossy7 +שאלה!

דבר ראשון, אני משתתפת בצערך, אני יודעת (לצערי הרב) מה זה לאבד תוכי קוקטייל לאחר שהוא הופך לאחד מהמשפחה, לי זה קרה לאחר 4 שנים שהתוכי היה אצלי, אבל זה לא משנה הזמן, משנה הקשר שנוצר. אם כך קורה, יש לי שאלה, באיזה גיל נגמל קוקטייל? באיזה גיל נגמל סנגל? טל

רואי

New member
סנגל

סנגל נגמל בגיל 7 שבועות באשר לקוקטייל אני לא בטוח...

jossy7

New member
ל talkk, תודה על התמיכה

אני מאמין שאני אצא מזה, אבל זה יישאר בתור זכרון מר כל החיים שלי. אין לי מושג בקשר לתגמולים של תובים. ביי

godofcontrol

New member
לא צריך לקנות את האוכל לגוזלים

יש באינטרנט מספיק מתקונים פשוטים לגוזלים שלא צריך לשבור את הראש. אבל לגבי הגיל הקוקטיל שלי ניגמל בגיל חודשיים. אפשר גם לתחון את תערובת הזרעים עם מים וירקות וזה נותן להם את מה שהם צריכים.

למעלה