אפטות בפה

עדי25182

New member
../images/Emo7.gif אפטות בפה

אוף... הבת שלי חזרה מהגן היום עם המון אפטות בפה היינו אצל הרופאה וזה לא מחלת הפה והטלפיים שכחתי לשאול אם זה מדבק - אני מתארת לעצמי שכן כמה זמן לוקח לאפטות לעבור מה עוד אפשר לתת להקלה חוץ מחלב עיזים??

ship2006

New member
קודם כל המון החלמה ושנית

ידוע שחרובים עוזרים לניקוי הפה ומועיל מאוד באפטות יש תרסיס (לא זול)שרכשתי בבית מרקחת שעשוי ממיצוי חרובים ,הוא הומופטי ועזר לליה ואח"כ לבעלי .אני לא יודעת איך קראו לו אבל את המחיר אני זוכרת 80 ש"ח . החלמה מהירה .

infoheart2

New member
החלמה מהירה,

תרגישו טוב... בדר"כ פצעים כאלה זה מאד מדבק תנסי לחטא מדי פעם את מוצצים ופטמות הבקבוקים ובאמת להרחיק מילדים אחרים, הרופאים בדר"כ לא קוראים לזה מחלת הפה והטפליים אלא "וירוס" אבל כעיקרון אנחנו פשוט חיכינו שיעבור, שולחת לך ממני הרבה כוחות,

mAmA MiSiSiPi

New member
את עוד מניקה?

כי חלב אם מאוד עוזר ותה מרווה - חליטה של מרווה מיובשת שקונים בבית טבע את יכולה להמתיק מעט כדי שיהיה לה טעים.

עדי25182

New member
כן אני מניקה עדיין וזה ממש מזל

כי זה הדבר היחיד שהיא מסכימה להכניס לפה ולאכול ככה לפחות אני רגועה שהיא לא תתיבש

אילתית 2

New member
קודם כל מאחלת שיעבור מהר מהר

רפואה שלמה ומהירה לגבי הרופאה...הם לא ממהרים להגיד פה והטלפיים (גפיים) בדר"כ אומרים אפטות...וירוס...וכו.. וכן מאוד מדבק לאחר מכן תדאגי לנקות ולחטא כל מה שאפשרי מבחינת ציוד, צעצועים וכו... וכדאי להודיע בגן כדי שידאגו גם שם לניקיון הצעצועים בעיקר אלא שנכנסים לפה... בדר"כ עובר תוך כמה ימים עד שבוע 10 ימים... עובר לבד עם או בלי טיפול...תרופה אין אבל יש תרסיס SOS בבית מרקחת דבש עם לימון וסודה לשתיה..לנקות עם זה את הפה לגרגר אם נותנת..סודה לשתיה לצחצח המון שיניים! כמה שתיתן בכל אופן סירופ חרובים כנ" לנקות את חלל הפה חלב עיזים או חלב אם כנ"ל לנקות את חלל הפה וכמובן גם לשתות מאחלת שיעבור מהר מהר ובקלות

לוליLuli

New member
עדי מאיפה את?

אם תצתרכי חלב עזים ישר מעז-דברי איתי. כשלמאיה היה את האפטות בפה,אכן נתנו לה חלב עזים וזה הקל. (יש לה עזים בפינת החי של הגן שלה ,ואני בטוחה שלגננת לא תהיה בעיה לחלוב חבל גם עבורך) תרגישו טוב וכן זה מדבק. ושימי לב מה את נותנת לה לאכול שלא יציק או יכאיב לה....

עדי25182

New member
אני ממודיעין

האמת שקצת הפחידו אותי עם הבעיות שיכולות להגרם מחלב לא מפוסטר למרות שלא שמעתי על אף מקרה של "תקלה" משתיית חלב העיזים בינתיים אני מנסה את כל העצות שהצעתם לי נקווה שהם יעזרו

פלגיה

New member
../images/Emo18.gif מחלב עיזים

אם יש לך להשיג מפוסטר - בכיף. אם לא, כדאי מאוד להיזהר לא להחליף את האפטות במחלות קשות יותר של עיזים. אצלינו חלב אם עזר מאוד.

פרלמנים

New member
אצלנו זה התחיל באפטות../images/Emo41.gif

החמיר, החמיר...יד לגרון ולשקדים ובסוף גם הופיעו שלפוחיות על כפות הרגליים ואז ידענו שזה הפה והטלפיים (שבוע בין האפטות הראשנות בפה לבין השלפוחיות על הרגליים) לצערי-הכאבים היו כ"כ חזקים שהקטנצי'ק לא הסכים לינוק ובכך גמל את עצמו (בן שנה+4 חודשים)... ממליצה על דבש/פרופוליס... תהיו בריאים
ג'סיקה

למעלה