אני איש רע
פ פיטפיט New member 6/9/04 #2 בן, אתה איש טוב מאוד וזה מתסכל שאתה לא מספר לי למה!!! כי אם יש משהו שאתה לא...זה איש רע!!!
B b e n New member 6/9/04 #7 ../images/Emo7.gif חייב לזוז עכשיו ! לעזעזל ! אפילו אחריי יום ביצפר 'קשה עם שעתיים הסטוריה שעתיים שוגיות ביהדות אנגלית 5 יח"ל וספרות, אי אפשר קצת שקט ! ביי !
../images/Emo7.gif חייב לזוז עכשיו ! לעזעזל ! אפילו אחריי יום ביצפר 'קשה עם שעתיים הסטוריה שעתיים שוגיות ביהדות אנגלית 5 יח"ל וספרות, אי אפשר קצת שקט ! ביי !
B b e n New member 6/9/04 #9 ../images/Emo10.gif עכשיו אני נשאר.. למה עצוב ? כי כבר התלבשתי ! בעע.. קצת שקט...
B b e n New member 8/9/04 #14 לא נראה לי.. אני לומד: סוגיות ביהדות. או בקיצור, האם להגיד בפנייך מה שאני באמת חושב עלייך (לטוב ולרע), רק בסיטואציה של לפניי 2900 שנים.
לא נראה לי.. אני לומד: סוגיות ביהדות. או בקיצור, האם להגיד בפנייך מה שאני באמת חושב עלייך (לטוב ולרע), רק בסיטואציה של לפניי 2900 שנים.
M MiToOsH New member 6/9/04 #10 מר חבר. ../images/Emo104.gif אתה בוכה על 6 שעות? לא, שאני אבין!!! יש לי מחר שעתיים אנגלית [5 יח"ל], שעתיים ספרות, היסטוריה, אזרחות ושלוש שעות[!!!!!!!!!] ביולוגיה. לא יודעת מה איתך, אני מתחילה ב-8 ומסיימת ב-3. רוצה להחליף?
מר חבר. ../images/Emo104.gif אתה בוכה על 6 שעות? לא, שאני אבין!!! יש לי מחר שעתיים אנגלית [5 יח"ל], שעתיים ספרות, היסטוריה, אזרחות ושלוש שעות[!!!!!!!!!] ביולוגיה. לא יודעת מה איתך, אני מתחילה ב-8 ומסיימת ב-3. רוצה להחליף?
B b e n New member 9/9/04 #17 מורןןןןןן ! מה שלומך ? ../images/Emo13.gif כמה טוב לראות אותך.. (טוב נו... רק את הניק שלך) פה מה קורה ?
מורןןןןןן ! מה שלומך ? ../images/Emo13.gif כמה טוב לראות אותך.. (טוב נו... רק את הניק שלך) פה מה קורה ?