איפה

../images/Emo7.gif איפה../images/Emo35.gif

איפה רוני הקרצייה
איפה גרי הקמצן
איפה אילן החנון
איפה עודד הטמבל
איפה קובי עם הפיצול אישיות
איפה ימית המהממת
איפה גרי הרשע
איפה התמונה של הילד הבוכה
איפה נתן הבכיין
איפה ברכה
כל הדברים האלה לא הופיעו בעונה הרביעית או שהופיעו פחות ממה שצריך. רוני לא מבקשת כסף,גרי נחמד ומתעניין,לא מתייחסים לזה שימית יפה,עודד נהיה "חכם",נתן לא בוכה כמו בעונה השנייה,התמונה של הילד הבוכה נשרפה
קובי כמעט ולא מחליף דמויות,אילן לא רגיש הוא רגיל...וברכה נעלמה אחרי הפרק הראשון הכל השתנה

../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה
איזה באסה עם העונה הזאאאאאאאאאאאת נקווה לטוב

../images/Emo45.gif

גמאני שמתי לב שהם לא אוהבים אותה כמו את אלונה את אלונה הם היו מעריצים

../images/Emo12.gif באמת../images/Emo35.gif היא לא נשרפה../images/Emo35.gif

הכלים לא שרדו את השריפה אבל התמונה כן

Funky Giraffe

New member
חבוב, אתה אולי לא מכיר אותי, אבל

סתם :) אממ... כנגן על איזה 800 כלים אני יכול להגיד לך שכשגיטרה אקוסטית כמו זו שקובי כביכול מנגן עלייה (אגב היא של יודית רביץ!) מקבלת שריפה קטנה בעץ היא מתה והצליל שלה מת. כשתוף סנייר מתכלה טיפה זה דופק אותו. כששנאי מחובר לאורגן נשרף נשרפים כל הפיוזים במודולאטור של האורגן ואגב יכול להיות שנשרף החלק של הכלים והחלק של הקיר לא. בקטנה, זה אמין, אין פאקים בקטע הזה

B o N u s

New member
ממש אבל ממש לא נכון

אומנם הרבה דברים שונו, אבל יש גם דברים שכבר היו בעבר ועדיין מופיעים. ס-ב-ל-נ-ו-ת P-:

מיכלי92

New member
הכי הכי התאכזבתי-

ג-ר-י. ומבאס אותי שרוני בכלל לא משחקת....ואיפה שיפרה?!הוא דיבר איתה כולה פעם אחת......... אילן לא עושה כלום. ואהבתי את הקטע שהתמונה לא נשרפה...חחחחחחחחח לא אהבתי את הפרק תחרות כישלונותת...הפרק המעניין היה הפרק הרביעי...כל השאר פחות.... מאוכזבתתת

Funky Giraffe

New member
תחרות כשלונות ורובי דואניאס

הדמות שרובי גילם בתחרות, הערס עם הכיפה הענקית שמנגן על החלילים בנחיריים אדירה... הוא מפתח אותה כל הזמן למרות שהיא הייתה פעילה בעיקר ב"קומדי סטור" שהוא שיחק את הערס שביקש מ"שאול" (אסף אשתר) כל הזמן "עשה טובה הביא לי שיר... לקח נושא תמים, עשה אותו... פושע!" והיה גם בפרק הראשון של תחילת העונה השנייה כשהם נחקרו וגרי הובל לבית מעצר... הוא עשה מונולוג ורובי גילם את הדמות של הערס ותקע בו עיניים... פשוט נשפכתי מזה. רובי ענק. כמו כל הקאסט של הקומדי לדורותיו ו"טדי הפקות".

Funky Giraffe

New member
וגם בספיישל של סוף העונה השלישית

(הדוקומנטרי) רובי סיפר שהוא הכי אוהב את הקטע של הפסקת הצהריים, שהם באים ומנגנים על הכלים... והראו אותו (ל5 שניות) מנגן על האורגן ושר את "תלך כפרה עליי" של שרית חדד בתור הדמות הזו. מלך!!! כולי סגידה לו ולצפיר על הנאמנות להומור שהם מאמינים בו גם אם הביקורות יכתבו שזה נמוך ושזה רדוד. הפלא ופלא, אגב, הביקורת על הפרק הראשון לעונה של הפיג'מות קיבלה בידיעת אחרונות ביקורת חיובית, משהו נדיר שקשה להוציא מהכתב הזה. בטח לא על הפקה קומית כחול-לבן. סחתיין.

מ א מ י2

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo219.gif

לא מסכימה איתך. התוכנית היא התוכנית. רוני בטוח תבקש מתישהו כסף,גרי חזר להיות מרושע,התייחסו לזה שימית יפה,עודד כבר לא כ"כ חכם שוב,נתן בכה,התמונה של הילד הבוכה לא נשרפה (הוריי!!),קובי החליף דמויות,אילן הוא אפס,זה אומר הכל וברכה? ברכה תחזור,בטוח. אני אוהבת מאוד את העונה הרביעית

למעלה