איזה באסה!

יואו אביטל את קורעת אותי עם הקטילות

שלך!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון.עצוב.כואב.אבל

למהההההההההההההה לפתוח 48675467478564875687465454678564365784 פעם את אותה הודעה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עצוב,עצוב, אני לוקחת את זה קשה יותר מהשחקנים ניראה לי חחחח, אבל יש לפחות 3895784 הודעות שלך בפורום על זה.

צליל, יא חוצפנייה

את צועקת עליה שהיא פותחת 985687365085-0960986098569 הודעות ביום?? אם לא משת לב, גם את פותחת 5987398579845987658998590348 ביום!! וכל רגע את פותחת, כל כתבה שאת מוצאת, כל רעיון שאת ממציאה, כל דבר שמרגישה, משמח, מכעיס!! את בטח תתעצבני עליי עכשיו, אבל הייתי חייבת להגיד לך את זה!! זה מבלגן את כל הפורום, זה לא יכול להיות שרוב ההודעות בעמוד יהיו שלך!! את כל שאר ההודעות, את מעבירה לדפים אחרים! אני מבקשת ממך, תפסיקי לפתוח כל נשייה הודעה חדשה! תנצל"שי! אני לא פותחת הודעות חדשות כמעט בכלל, ואני חיה עם זה!! אני שותה קוקטיילים מיוחדים! באמת!1

כן גם אני מתאפקת לא לפתוח הודעות

אני תמיד מגיבה גם לפעמים אם זה לא קשור כ"כ...חח..יש לי טראומה מהתגובות של זה אח"כ...חחחחח

טוב.בסדר,יכול להיות שפתחתי יותר

מיידי,אבל אל תגיבי בצורה כזו בוטה ומגעילה~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!! איחסה, בהתחלה היית מזה חמודה!!!! לא יודעת מה קרה לך!!!!!!!!!!! את עדיין חמודה, אבל כמו קודם. דעתי!

ידעתי שתגיבי ככה

אבל את צריכה ללמוד שלפעמים יגידו לך דברים שלא ממש נעימים לשמוע!! מה לעשות! לא התכוונתי להיות מגעילה, פשוט כבר אמרתי לך את זה כבר ואת עדיין ממשיכה, אבל בהגזמות כפרה!! גם את לא תפתחי הודעה חדשה, אנחנו נראה תוהודעה שלך!! אנחנו לא מדלגים על שום הודעה בפורום!! אוקי כפרה??

גלושש

New member
דיייי להגיד כפרה אחרי כל משפט

חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הורג אותי
<הקוד זה הפרצוף זה בוקס חחח אז זה הכי מתאים שמצאתי>

חחחחחחחחח אביטל חחחחחח

היא הורגת אותי הצילו חחחחחח קראתי ת'הודעה שלך ונקראתי מצחוק חחחחחחחחח(נראה לי ההורים שלי חושבים שאני משוגעת.....בכל זאת צוחקת מול מחשב פדיחה.....חי חי לא נורא)

אבל את התנהגת מגעיל!את לא שמה

לב לדברים שאת אומרת אביטל! ומה יקרה, אם יפתחו הודעה יותר?? אף אחד לא ימות. וחוצמזה, אני פותחת הודעות רק על דברים חדשים ואחרים, ולא על דברים שחזרו עליהם מיליארד פעם!

די כבר לריב על הודעות

בחיאת ראבאק..חח..סתם סתם עזבו אותי אני מטורללת...טוב יאללה חברה שמעו אני עפה לי מכאן.....הכלבה צכה מתישהו לעשות את צרכיה...המגעילים...מאוד...חחחחח....יאללה צ'אוויווה

ואללה כמו בחופש.......

כל הריבים......תמיד.......חחחחחח...מעלים לי זכרונות...כאילו זה היה אתמול.....רגע, זה באמת היה אתמול............חחחחחחחחחח

למעלה