שאלון.

דוגרי!

עם איך שאני הולך והכל
אני ראיתי רק אח"כ שגם את אמרת קלמנטינה! זה נורא בידר אותי

כסילות../images/Emo54.gif

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? אמ. צבע ירוק לשיער. אבל את זה אני הולכת לעשות בכל מקרה.
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? אחותי (לא גבי, כסילים. אחותי הקטונה)
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? "באפי ציידת הערפדים", בתור באפי. כי היא שוכבת עם אנג'ל וספייק, וגמאני רוצה. מצד שני, אולי עדיף להיות קנדי ולשכב עם ווילו. אני צריכה לחשוב על זה קצת
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? הרבה אנשים מגניבים, והייתי עושה מסיבה מגניבה על החוף
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? קיאנו ריבס
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? להיות טלקינטית, או טלפורטרית, או טלפטית
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? אמ. גלידה
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? לא. כבר שנים לא אכלתי שניצל (סתם, רק כמה חודשים. סבתא שלי אוסטרית, אני לא יכולה לא לאכול שניצלים)
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? עוד מיליון משאלות, כמובן
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? לא! מספיק כבר, אתם והשניצלים שלכם! סוטים!
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? ? אליסון האניגן/האלי ברי, למרות שאז הייתי עומדת כל היום מול המראה ועושה ביד (אופס, שכחתי שיש פה ילדים קטנים)
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? אמי
אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? תרופה לטיפשות
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? אחד שיסדר לי את החדר, כי לי אין כוח
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? סוס
אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? סרט פורנו, בכיכובם של טליה וקיאנו ריבס
אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? 20 שנה
אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה? (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) לאמשנה לי. אני אוהבת לגוון
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? ערוץ קיאנו ריבס
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? 17-25 ככה...
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? ארבע...
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) מבנה גוף!!!!!!!!!!!
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? אנגליה
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? ספורט
אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? תות! תות זה שולת!
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר? מכפת לי
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? דייוויד בואי וקווין (אה, אופס, זה כבר קרה – Under Pressure)
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? עמר
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? כסיל
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? דמיאן
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? קיאנו
, אלא אם כן קיאנו זה אבא שלו, ובמקרה כזה הייתי קוראת לו דייוויד לנסלוט (כן, לנסלוט זה שם שני)
ואם לסבתא שלי היו גלגלים? מה אם? אין לה?

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifאני לא מפה, אבל משעמם לי.

נורא. אז פשוט התעלמו, קאפיש?
אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - הייתי משקיעה אותו בלהרוס את קאסטרו. כן, גמאני הרגע ראיתי את היצור המסכן וחסר הפרווה ונגעלתי לגמרי. אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אתם לא מכירים אותי, אז מה הסיכויים שתכירו אותו?
ביבי, איי גאס. אבל זה רק אופציה עשרים ושלוש. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - דנידין. פחד במה רולז. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - שוקולד. והרבה. אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - את מייק בראנט. ואני אפילו לא מעריצה שלו
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - להעלים את האצבע הקטנה ברגל >_< אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - גבינת צ'דר, רק בגלל האסוציאציות
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא ולא! פויה שניצלים!
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - שמחר תהיה שביתה, לימור לבנת תכנס לבית חולים וכל בתי הספר בעולם ישרפו חוץ מהדמוקרטים. מואהאהאהאהאהא! נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - חוסר מקוריות משווע ~.~ אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - לאסי. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - הייתי מתלבטת לנצח נצחים. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - סרטן השד?
אני יודעת! תרופה לאשיטאקה! ואז הוא לא יצטרך לחתוך לעצמו את השיער ^_^ בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - הייתי מנסה לעשות כזה עם מפות באף פעם לא הולך לאיבוד, אבל הייתי עושה קצר בכל העיר
|כישרון| אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - חמוס. או בואש. בואש זה טוב. אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - תיכון בהיי. כי אין שום דבר אחר. אולי צ'ארלי והשוקולדה, תלוי אם אני מוכנה לזוועה. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - מספיק כדי למצוא בית ספר נורמלי יותר. אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) -אמממ... מסורתי עם עיניים חומות-שחורות ושיער שחור ויודע לדבר?
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - קודם כל לצאת מערוץ אחד ושתיים, אחר כך נדבר
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - שבע עשרה. אין לי מושג למה. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - שש. עוד אין בית ספר. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - זו קונספירציה כדי שארגיש רע עם עצמי, אני יודעת! אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - ואם לסבתא היו גלגלים?
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה. או צרפתית. הקץ לזוועות! אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - אוגנדה? אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - רק תנו לי משהו שלא מכיל את חיים יבין! אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - לולה וכוורת? אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שמחר לא יהיה בית ספר. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - איביין. אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - היה לי קודם רעיון, אבל שכחתי. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? -יוסוף. יוסוף זה מאגניב. ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אה, אז הייתי עוברת לארץ אחרת

BaTaTaיאמי

New member
"להעלים את האצבע הקטנה ברגל >_<"

כלכך אהבתי! יש לך חוש הומור בריא את יודעת?

MadManIII

New member
שלום חזרתי +תשובות

סדרתT.V- "מסע בין כוכבים" אי בודד- אנטרפרייז תכונה על טבעית-שליטה באטומים (ככה שאני בעצם שולט על הכל) ..... ..... ..... ...

BaTaTaיאמי

New member
לא אענה על הכל. יותר מידי ../images/Emo2.gif

ואני עצל.
אז.... אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - הייתי משחד את ג'ורג' מרטין שיוציא עד סוף השבוע את משתה לעורבים. ויידאג שהוצאת אופוס יקבלו עותק כבר עכשיו! (כמובן שיש לו הרבה יותר מימליון עלוב, בחשבון הבנק! ובכל זאת... אני עוד אתפל בסכום העלוב הזה מואה אה אה אה) אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - את אחי הקטן! אבל אוליי זה סתם בגלל שהוא הרגע, עלה לי על העצבים! אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - פוקימון!
ואני רציני לחלוטין! מה זה היה יכול להיות ממש ממש מגניב לפתוח במסע פוקימון! אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - את אדרי, החברה שלי. אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - ג'ורג' מרטין! אני הריי צריך לשחד אותו אכשהו! אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - הרצת הזמן קדימה! אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - דגי ברבוניה ברוטב עגבניות ועישביי טיבול!
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא, סבתא אוסטרית. והטיול בר מצווה שלי היה לוינה וסביבתה! אכלתי מספיק שניצלים לכל החיים! אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - להיות כל יכול! (ושימו לב. לא להיות ג'יני. [כי חרשתי על אלדין מספיק, כדיי לא לחזור על הטעות של ג'אפאר!]) נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא... אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - בוב מרלי. אבל לבן... ג'ינג' היה יותר טוב אפילו! אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אני אוהב את השם שלי... אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - שקים לתחייה!
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שייצר לי בטטות בלי סוף! (אוף למה אין פה סמיילי טורף?) אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - נשר אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - הטירה הנעה! אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - שבוע שבועיים... לא יותר. בכל זאת השמנתי המון בחופש הזה. ועשיתי בערך כלום!) אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - בדיוק איך שהיא נראת היום! המושלמת שילי!
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ שמשדר רק סרטיי, סדרות, אנימציות תוכניות דוקמנטריות וכו.. שקשורות לפנטזיה! אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 24-28.... משהו כזה... אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אני אוהב את ההווה שלי. יותר מאשר את העבר שלי! אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - את סוג השיער לא הייתי משנה! אבל הייתי הופך אותו לג'ינג'י!, את מבנה הגוף לא הייתי משנה. אבל הייתי מוריד קצת (ררק קצת!) את רמת הכנות, היושר, והרצון לעזור שלי. שאני לא אגמור כמו אדארד סטארק!
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אני מתלבט בין צפון ארוצות הברית, לאוסטריה, ללבנון! עכשיו אני אסביר את עצמי... אוסטריה- כי הייתי שם ואני אוהב את הארץ הזו, ויש לי שם הרבה מכרים. צפון ארצות הברית- לא יודע להסביר את זה... זה פשוט יעשה לי טוב לדעתי! לבנון- כי זה הכי קרוב שיש לחברה שלי. שגרה בעמק החולה. אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה! דא! מה!? זה הריי מובן מאליו! אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - בטטה!
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - את השמיניה... אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - סיימון וארפאונקל עם כוורת! אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - שי לי עוד 1,000,000,000,000,000 לירות שטרלינג! כדיי לשחד את ג'ורג' מרטין! אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - כלבה- ניימריה אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - נמר אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - מתן ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היא הייתה נוסעת כמו אוטובוס! נכון שאני מקורי?!

RoCKeR121

New member
יאמי שאלון!

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - אולפן וציוד הקלטה אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? -אני בהתךבטות בין חבר אחד אידיוט שלי לבין כמה ילדים שאני שונא אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - חברים כי אני מת על זה אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - אני יודע שהיא לא מה אלה מי אבל את גבי ואם חייבים ה אז ג'וליה הגיטרה שלי ורומיאו המגבר אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? -ג'ימי הנדריקס, אבל זה לא הכי אפשרי אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - כשרון מוזיקלי יותר גדול ממה שיש לי(ברמה על טבעית ככה שמוצארט יראה לידי כמו דיסלקט) אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - בא לי פירות ים כלשהם...כי לא אכלתי הרבה שמן נכון גם אתה בחרת בשניצלים? -לא אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? -שיהיה לי בית גם בת"א נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? -לא ממש אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אני לא צריך להראות כמו כי יום אחד אני אהיה מפורסם אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? -השם שלי היה מספיק טוב בשביל שאני אסבול איתו 17 שנים אז לא נראה לי... אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? -נגד צרידות כי אני שונא שאחרי כמה שעות בעאולפן המנעד שלי יורד בלא מעט... בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? -רובוט שיבין את המוזיקה שלי בלי מילים..רק לפי המחשבות אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? -אריה, המזל שלי אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? -לא יודע העיקר שאני אראה אותו עם גבי אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? -את כל שאר השנה אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) -חברה חברה? אני ממש אוהב את איך שהיא נראית לא הייתי משנה בה כלום אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? -יש לי את כולם חוץ מפלייבוי כך שזו הבחירה... אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? -18 כדי להיות חוקי לעשות כל מיני דברים אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? -חזרה לגיל 5 כי רק אז הייתי באמת באמת מאושר לפני כל החרא שהיה לי בחיים אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - כלום. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? -ארצות הברית כי אחי כבר גר שם אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? -את כולם ואם לא אז מתמטיקה אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? -rocker 122 נכון שאני מבאס? אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - לא יודע אין לי יס אז אני לא מכיר שם כלום... אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - הייתי עושה איחוד של כל הרוקיסטים של שנות ה70 ביחד איתי(כולל החברה המתים) אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? -א. שגבי תהיה איתי...ב.להלחין ככה את כל המנגינות שרצות לי בראש אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? -לא רוצה כלב חדש אי אוהב את ספנקי החמודי שלי אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? -ספנקי היה אוכל אותו לפני שהייתי ממציא שם... אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? -יובל אלון אורי עמית רועי כל אחד מהשמות של החברים הטובים שלי_(חוץ מרועי שזה אחי...) ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - היא היתה נוסעת לרחוב העצמעות לקנות סמים!(בדיחה של ילדים מסכנים מחיפה)

למעלה