שאלון.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif שאלון. ../images/Emo39.gif

כי קצת מתייבש כאן, מתחשק לי ו.. למה אני מתרצת? >< אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - ואם לסבתא שלי היו גלגלים? -

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ראשונה! וויייפי! ../images/Emo9.gif

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - מה לא? דיסקים, בגדים, צמידים ושרשראות וכלזה, בטח בית או משהו, וכסף לשמפחה, גיטרות, מקום לחתולים והרבה אוכל לחתולים. אהה. אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - את האחורג שלי. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - משהו שבסוף זוכים בהמון כסף? |רדודה| אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - ביז'ו, מוזיקה, ספרים, פלאפון? אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - היהודים? פינק פלויד.
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - לעוף. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - הרבה קרמבו, או סטייק, או הרבה קצפת. נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא.
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - עוד מליון משאלות. גיחי. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא.
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - טוב לי ככה? לא כמו. אבל הייתי רוצה גוף כמו של.. אנג'לינה ג'ולי? D: לא לתהייחס אליי. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - יערה נחמד לי. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - שתרפא עצב? בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שייצר כסף? או אוכל. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - ציפור. אולי חתול. אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - בובספוג? אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 5 שנים. >< אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - זה לא ממש חשוב. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ עם תוכניות טיפשיות? אוהבת את זה.
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לא עוברת. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - ליבודי. כיתות ד' -ו' ככה. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - רק מבנה גוף. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - גרמניה? אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - זה לא הקצועות, זה מהורים שצריך להעלים. נגיד שספורט. |פדלאה| אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - קלמנטינה.
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - את הסרטים שיש להם! זונות! >< אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - לוידעת. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - על זה שהפקס היה עובד. כי הרגע שברתי אותו. *בורחת* אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - תלוי איך הוא נראה. אולי ספייק או משהו. >< אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - נורא תלוי איך הוא נראה. משהו עם ס'. ופ'. קספר או משהו. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - אי אפשר בלי לראות! >< ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - היא הייתה מתגלגלת?...

לא נרדמת. אוף.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - תמיד חלמתי לאתר איזה נגן רחוב נחמד ולתת לו סכום ממש גדול של כסף כדי לראות את החיוך שלו. אז בטח הייתי מפזרת כמה אלפים בין נגני רחוב שונים ומשונים.
והשאר? אמ לוידעת, ספרים, דיסקים וכיו"ב. אוו, הייתי נוסעת לסקוטלנד באוניה. והייתי קונה לגלי פסנתר מכוון ולזואי כסף בשביל האלבום שהוא רוצה להקליט. *מפזרת שטרות ירקרקים לכל עבר עם חיוך תאב כוח על פני* אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - הומף. את ההוא שהמציא את האלגברה, אני חושבת. ערבי מחורבן. >< אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - אני לא רואה טלוויזיה
. בטח סוף הדרך, זה נראה נורא כיף. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - . גפרורים?
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - פול מקרטני כמובן.
ועדיף בימי צעירותו.
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - להזיז דברים עם המחשבה. פעם ידעתי להזיז עפרונות וכאלה, אבל לא התאמנתי ושכחתי ואוף. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - פאדג' שוקולד כמו זה שגלי ואני חלקנו בחדווה לפני ימים מספר. אההה.
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא.
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - עלי שלכת אדומים בסתיו. ושלג. נו, אני נורא רוצה, למה לכולם יש עונות נורמליות ורק לנו אין?
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - לא.
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - סטאלין.
. סתם. קייט ווינסלט? אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - אני אוהבת את שלי, תודה. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - לאידעת. X: בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - איכס, רובוטים. איכס, גנטיקה. איכס. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - חיה שיודעת לעוף, כמובן. אחרת זה לא שווה.
בטח שחף. אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - שמש נצחית בראש צלול. נורא בא לי לראות את זה שוב. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - אפס, הספיק לי, תודה. אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיהיו ידיים יפות. עיניים חומות. ריח של וניל, או משהו נעים אחר. קול נעים. שיער ארוך אם אפשר, תודה. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - חכו, קודם שיהיה לי HOT או YES
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - איכ, איכ, לא רוצה. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - עשר. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - *מדלגת בחן* אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אי הנסיך אדוארד, כמובן. אני קיטשית.
[או סקוטלנד] אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה. ללא ספק מתמטיקה. אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - כיעור? [תפוז כיעורים
] אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אין לי כבלים. >< אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - מחתרת הקטיפה ופינק פלויד. בטח היה מתפוצץ שם מתישהו, אבל זה ללא ספק היה מעניין.
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - אישימדי. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - גרפונקל. אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - ישו. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - "באסה". סתם. אסף? ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - *הכנס תשובה שנונה כאן* אוף, לא נחמד לי.

BaTaTaיאמי

New member
חח ריח וניל?

ומה עם ידיים שעירות ומסוקסות וריח של גריז? חחח! ריח וניל זה טוב. אבל לחברה, לא לחבר. הוא יהיה נורא קוקסינל!

Prophet Of God

New member
נאמ חמש בבוקר וזה מה שאני עושה :p

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - בית, מכונית, בגדים, דיסקים, וכרטיס טיסה להופעות בחו"ל. אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - לא עולה לי שום שם, אני לא חושב שלאף אחד לא מגיע לחיות. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - אפשר 2? כה. אפקט הפחד, והסדרה מועדון קרב. אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - דיסקים, אולר, כרית. אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? -אנדרס פרידן, הסולן של אינפליימס. אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - קריאת מחשבות. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - קרמבו. נכון גם אתה בחרת בשניצלים? -אתה עקום? אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - שיהיה בעולם יותר טוב, ושיהיו לי פחות דאגות. נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? -אכן אתה עקום. אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? -עם יש לי שיער, אז אנדרס פרידן, אם אין לי שיער, וין דיזל. אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - עדן, או בריאן. אבל אני דיי מחבב את שלי. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - תרופה אמיתית, אני מאמין לסרטן או לאיידס, תרופה לא אמיתית, לרגשות רעים. בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיוריד מאנשים דאגות. אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - האסקי סיבירי, בגלל העיניים. אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - פיטץ' בלאק אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - חודש חודשיים. אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - לא משנה לי כ"כ. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ההוא על משחקי מחשב. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לא רוצה לעבור >< גם ככה הכל עובר לי מהר מדי >< אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 7 לדעתי. הכי פחות דאגות. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - אממ שיער שחור וחלק כמו שיש לי, עיניים עמוקות כחולות בהירות הלוואי שהיו לי, מבנה גוף פחותשמן, אבל רחב כמו שהוא. ותכונה? פחות קרציתיות. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - שוודיה. אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה ללא ספק. אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - לוידע ולא מזיז לי. אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - התכנית ההיא על משחקי מחשב >< אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - בין אינפליימס לסויילוורק. אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - קצת יותר שקט בחיים, ויותר רגיעה. אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - X על שם אמריקה X או פיטץ' על שם פיטץ' בלאק. אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - הרצל. אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - עדן. ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז הייתי יכול לגלגל אותה מאיזה צוק או משו ><

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif הרצל? D:

ולא יתאים לך עדן. מממ. >< שולחת חיבוק.

Wing Chan

New member
יאללה

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - מלאמלא דיסקים, מלאמלא אקשן פיגורז, ואת אנג'לינה ג'ולי בבגדים מינימליים להפליא.
אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - אודטה ואת האהבל שהמציא את כוכב נולד התוכנית המחורבנת הזאת.
אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - צבי הנינג'ה, ג'וני בראבו, קורג' הכלב הפחדן, ספיידרמן, רובוטריקים.
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - אף אחד.
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - ואלפאר. אבל זה לא אומר לכם כלום.
אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - ראיית רנטגן ולעוף.
אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - שווארמה בלאפה. ממש ממש בא לי.
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - לא :O
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - הייתי אומר לו "תעוף מפה יא פרסי, ת'מסתיר ת'טלוויזיה!".
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - :O~.
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - זה באמת שאין לי מושג O_O;
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - יוהאן.
אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - נגד סרטן?
בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - הייתי ממציא את בנדר מפיוצ'ורמה.
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - זאב, ללא שום ספק.
אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - סין סיטי.
אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - 3 חודשים.
אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיער שחור או בלונדיני, עיניים ירוקות, גוף לא שמן ולא רזה מדי (באמצע), תכונה מיוחדת? המ, לא צריך ממש...שתהיה סבבה.
אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - ערוץ שמתעסק כולו בתוכניות המגניבות האלה של התוכניות קרבות רובוטים שאנשים בונים. זה ענק!!
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - 23.
אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - לא הייתי עובר.
אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - המ... לא להיות שמן ולא אהבל, תודה.
אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - שוודיה, נורבגיה, סקוטלנד, יפן או הונג קונג.
אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - ספרות. המקצוע הכי משעמם ביקום.
אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - לתפוז? אה זה קל - "אבטיח".
אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - אני בהוט, והייתי לוקח מיס את כול התוכניות מד"ב המגניבות שאין אצלנו.
אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - אין לי מושג :X
אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - אנג'לינה ג'ולי מחכה לי במיטה...אהם.
אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - סטפ2. כי סטפ זה הכלב שיש לי עכשיו.
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - "ביז'ו". נחשי על שם מי?
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - הממ...אין לי מושג :O
ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - הסבא שאין לי היה יכול לטפוס עליה טרמפים?
*הולך לקרוא את של אחרים*

מגניב!!

אם היה לך ברגע זה 1,000,000 דולר מה היית קונה? - נעליים!!! הרבה נעליים!!! והרבה נסיעות לאימונים!! אם יכלת להעלים בן אדם מהעולם (שהוא לא היה נברא בכלל) את מי היית מעלים? - את רועי
לא, סתם.. אממ...אני מאמין שאת היטלר. אם יכולת להשתתף בסידרת טלוויזיה באיזה היית בוחר להשתתף? - שנות ה70 אני חושב. תמיד מצחיק שם
אם היית נוסע מחר לאי בודד מה היית לוקח איתך? - סירת מנוע, דלק וGPS
אם יכולת לפגוש איזה מפורסם שאתה רוצה.. מי היית בוחר לפגוש? - אדוארד נורטון, בשביל להחמיא לא על פייט קלאב ואריקה אקס, ו-ווסלי סנייפס, בשביל להגיד לו שהוא מגניב!! אם אתה יכול לבחור בתכונה על-טבעית אחת שתהיה לך במה היית בוחר? - סף כאב גבוה במיוחד. אם יכולת עכשיו לאכול מה שבא לך מה היית בוחר לאכול? - לזניה
נכון גם אתה בחרת בשניצלים? - להה, אכלתי לפני חצי שעה שניצלים
אם ג'יני היה בא אליך ואומר לך שיש לך משאלה אחת, מה היית מבקש? - עוד 10 משאלות
נכון גם אתה בחרת בלאכול שניצלים? - נו טוב, עליתם עלי
אם יכולת להראות כמו מפורסם במי היית בוחר? - אנג'לינה ג'ולי..כל הזמן הייתי נוגע בעצמי
אם יכולת לשנות את השם שלך לשם אחר.. באיזה היית בוחר? - לא הייתי משנה. אם יכולת להמציא תרופה שתרפא מה שהית בוחר, איזה תרופה היית ממציא? - לסרטן או איידס. בהשראת השאלה הקודמת: אם יכולת להמציא רובוט שיעשה מה שאתה בוחר. איזה רובוט היית ממציא? - שיכין לי ש"ב
אם יכולת להיות חיה איזה חיה היית בוחר? - פינגווין!!! אם יכולת לקבל כרטיס חינם לסרט, לאיזה סרט היית הולך עכשיו? - מרתון שלושת הבליידים בקולנוע. אם יכולת להאריך את החופש, עוד כמה זמן היית מוסיף? - עוד חודש בכלל לא יזיק לי. אם היית יכול לתכנן את המראה ל החבר/ה שלך, איך היית בוחר שהיא/הוא יראה/תראה?. (סוג וצבע שיער, עיניים, גוף, ותכונה מיוחדת) - שיער: ארוך, גולש וחום\שחור. עיניים-חומות וגדולות. תכונה מיוחדת-שתמיד תהיה אופטימית. אם היית יכול להוסיף ערוץ מסוג מסויים ל- YES / HOT איזה סוג ערוץ היית מוסיף? - הייתי מוסיף ליס את ביפ. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל מסויים מבוגר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - אממ...אחרי צבא לדעתי. אם היית יכול עכשיו לעבור לגיל צעיר ממך, לאיזה גיל היית עובר? - ינקות. גם אין דאגות וגם אתה לא מציק לכל העולם. אם היית יכול להיוולד שונה, מה היית משנה בך? (סוג וציבע שיער, עיניים, מבנה גוף ותכונה) - הייתי רוצה להיות פחות תלותי. אם המשפחה שלך אומרת לך רשמית שהמשפחה עוברת להתגורר לנצח בארץ אחרת לבחירתך, איזה ארץ היית בוחר? - אוסטרליה. אם היית יכול להעלים מקצוע (בבית הספר) מתכנית הלימודים, איזה היית מעלים? - מתמטיקה. אם אתה היית מנכ"ל תפוז והמנהל הראשי החליט שאתה צריך למצוא שם חלופי איזה שם היית בוחר? - קלמנטינה
. אם יכולת להעביר תכנית מהכבלים ל-יס או להפך (תלוי במה אתה) איזה תכנית היית מעביר ? - מהכבלים ליס-אבודים. אם יכולת לעשות שיתוף פעולה בין 2 זמרים / להקות או בין זמר ללהקה איזה שיתוף היית עושה? - יש המון... אם הייתה מחוברת אליך מכונה שמתחברת לראש שלך ומה שאתה חושב הופך למציאות, על מה היית חושב עכשיו? - זה לא רלוונטי אם היית מקבל כלב חדש הרגע איך היית קורא לו? - איןשם
אם היית מקבל חתול חדש הרגע איך היית קורא לו? - דרוס
אם היה נולד לך ילד עכשיו (נ.ב - מזל טוב!) איך היית קורא לו? - ילדה-רותם. ילד-לא יודע... ואם לסבתא שלי היו גלגלים? - אז היה לי ממש ממש קל להגיע לאימונים.

אה.

ובקשר לשאלה עם הג'יני, המשאלה שלי מותאמת לחוקים שיש באלדין..אם אין חוקים כמו באלדין אני דיי בטוח שיודעים פה מה תהיה המשאלה שלי..

שמעי..

כשאת מידה 46 ויש לך שתיים-שלושה זוגות נעליים בבת-אחת את מתחילה להעריך את זה.. חוצמזה שאני כל הזמן רואה נעליים שאני רוצה.. ואני בכלל הולך עם כפכפים\יחף לרוב!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מתאים לך להיות פינגווין. ../images/Emo6.gif

אני אמרתי קלמנטינה!

למעלה