שאלון על שיר

Just TalTi

New member
../images/Emo69.gifשאלון על שיר../images/Emo69.gif

השיר - Everytime
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

deadXend

New member
להלה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה!! המשפט המועדף בשיר:everytime you look my way זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אבריל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מממ..אפחד! האם השיר דיכאוני?לא! שם השיר מתאים לתוכן שלו?ממ כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא.זה שבבה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מממ אין אופי לדיסק יותר מידי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?ממממממ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?חביב מאוד האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?מ....אדום דם איזה ריח מתאים לשיר?של בועש!נו מה אני יודעת<? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.ממ לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ממממ..הרבה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:מממממ...את ____

Dorin555

New member
למה הסמיילי?../images/Emo6.gif

השיר - Everytime מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: just for one more day, one more day with you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא אכפת לי האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ אפשר גם one more day with you אבל גם evreytime בסדר האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אממ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? ירוק איזה ריח מתאים לשיר? של לחם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אממ כל מה שמתואר בשיר? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לאדעת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אחחח החופש הגדול של שנה שעברה

G i N g N i T

New member
נמ../images/Emo54.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)דיי גבוהה.. בין המועדפים עליי של סימפל ^^ המשפט המועדף בשיר: We spent all our money On stupid things But if I look back now I’d probably give it all away זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! פופ.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ממ האם השיר דיכאוני? לא ממש. אצלי הוא דווקא מעורר תקווה שם השיר מתאים לתוכן שלו? ממ כן בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאדעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לע איזה צבע מתאים לשיר? כחול כהה שנוטה לאפור (איזה מדויקת אני
) איזה ריח מתאים לשיר? ריח של דרך, של עפר(או אפר?? לא בטוחה
) ושל דלק אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. משהו עם מכונית.. שהם מגיעים לאיזהשהיא עיירה קטנה כזאת.. לא יודעת.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: מממ השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: לא זוכרת אבל היה לי איזהשהוא משהו עם השיר הזה..
שמורה לשיר הזה םינה חמה אצלי בלב

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אמ... לא רצית שיבצעו את

השיר פופ.. תזכרי שהלהקה היא רוק-פופ ככה שזה קצת סותר את עצמו

G i N g N i T

New member
כן אבל../images/Emo54.gif

כשהתכוונתי פופ התכוונתי לפופ-פופי... הלהקות\זמרים\זמרות שנקראים פופ, ולא רוק-פופ, פאנק-רוק-פופ, רק פופ בריטני,כרסיטנה, בוי באנד למיניהן וכד'....
אהה ומוסיפה את אבריל

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השיר - Everytime מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה
המשפט המועדף בשיר: All I need is one more day with you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אין מישהו... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גוד שארלוט
לא דע למה האם השיר דיכאוני? קצת... לא ממש שם השיר מתאים לתוכן שלו? אפשר להגיד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ אינלי רעיון
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? הממ לא דע חח האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אחלה אורך
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראלי איזה צבע מתאים לשיר? כחול כהה
איזה ריח מתאים לשיר?
לא דע חחח אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה: אין לי חח דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שומדבר השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: כלום חח טוב שלא על 90% מהשאלות לא עניתי

בטלקאפ

New member
עונה../images/Emo2.gif

just for one more day, one more day with you מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה המשפט המועדף בשיר:just for one more day, one more day with you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כלזמר\להקה\זמרת מפגר\ת\ים כל שהו. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:רק סימפל. האם השיר דיכאוני? מממ לא בדיוק. שם השיר מתאים לתוכן שלו?אולי..כן ניראה לי. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?with you האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כה לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לא ידעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?אורך כמו שצריך האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? ורווד או ירוק [
!!!!!] איזה ריח מתאים לשיר? פרחים[?] אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. זה די דפוק אז לא משנה
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:מממ הרגשתי געגועים למישהו:\. בעע השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אקס.

l AdidAs l

New member
קיי ^^

השיר - Everytime הוו השיר הזה..מזכיר לי כ"כ הרבה דברים;[[ אני מרגישה כאילו ממש אני כתבתי אותו;[[ *שמה אותו בשביל האווירה* מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה!!!! המשפט המועדף בשיר: We talked about our lives Until the sun came up And now I'm thinking about How I wish I could go back Just for one more day One more day with you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לינזי לוהן שחושבת שהוא יודעת לשיר;[[ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גרין דיי היה נחמט^^ האם השיר דיכאוני? לא ממש..אבל..עצוב כזה..;[ שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה-הא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אינלי רעיון האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מתאים...בכל הבלאגן צריך קצת משו שקט ועצוב.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאדעת
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? נואופ האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראלי איזה צבע מתאים לשיר? אל תשאלו למה..לבן.. איזה ריח מתאים לשיר? בוקר..זריחה..זה לא ממש ריח אני יודעת o_O אבל..בכלזאת..ריח בוקר אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. מצטערת אינלי רעיון;[ דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: |הדגשרבתי עם ידיד שלי \= השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אותו;[..כ"כ כ"כ...

PunK RocK 1o1

New member
אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:כולו זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!בריטני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מקפליי או ג"ש האם השיר דיכאוני?לא דיכאוני, אבל עצוב=[ שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?בסדר גמור האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר?כחול כהה של זריחה איזה ריח מתאים לשיר?לא יודעת
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אני אספר את ההתחלה ש2 אנשים יושבים ע הגג של המכונית וצופים בזריחה. לא יודעת למה
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: זריחה

קרניjack

New member
אני....

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:הפיזמון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל לאבין זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:פול אוט בוי האם השיר דיכאוני? קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאר... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?פחות או יותר...דוקא המוזיקה יותר מתאימה לדיסק הראשון לדעתי.....כי הדיסק השני תוקפני כזה לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לא יודעת
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? אני ממש אוהבת את המוזיקה איזה צבע מתאים לשיר? ירוק איזה ריח מתאים לשיר? מנטה
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. פרידה של שני אנשים... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא לי לפחות
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: פרידה

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אוו שיר יפה:)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה -מאוד- המשפט המועדף בשיר: we jumped in the car and drove as far as we could go just to get away זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אני מניחה שאין שום להקה שיכולה לשיר את זה.. זה שלהם ומייחד אותם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: כנ"ל האם השיר דיכאוני? באופן מסוים. מצד איד מראים עד כמה טוב לו, אבל מצד שני השיר מלא בגעגועים ועצב. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? יש הרבה שמות, אבל זה השם של השיר כי זה בסגנון של הלהקה וזה מה שהיא בחרה וזה מה שמייחד אותה, ואם אני אבחר שם אחר זה יהיה בסגנון אחר שלא מתאים לה. בעע ארוך
העיקר שהבנתם[?] האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדעתי כל שיר בונה את האופי של דיסק.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? בערך כל דיסק... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא ולא האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? צבע כתום\צהוב של זריחה איזה ריח מתאים לשיר? ריח של ים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הרבה ים, הרבה נסיעות מכונית, שיחות על הגג של המכונית ולהסתכל בכוכבים, זוג ידידים\אוהבים, זריחה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: \= השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אוף.

למעלה