שאלה?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif שאלה?

אמ, היום אני ונוראל היינו בחנות יד שניה של ספרים, והיה שם ספר של רומח, שנקרא A Rumour Of Dragons, או משהו כזה. כריכה חומה כזאת (?) וציור של דרקון אדום 'ניחושבת. היה כתוב שזה חלק מהכרוניקלס. (שזה רשומות?) התקציר מאחור נראה כמו הרשומות. מישהו יודע? מה זה? >< עוד דבר, בגלל שלוק ארסמוס שאל לגבי התמונות הצצתי בגלריות, וחלקן מבולגנות או בעלות תמונה אחת בלבד, צריך לעשות שם סדר או משהו, למנהלים.
ואמ, בהחטל גדאי שנרחיב את המאגר. אני מוכנה לתרום ולחפש והכל, אבל צריך את האישור שלכם לעלות אניחושבת. אפשרי? ^^

Wing Chan

New member
הממ

לא בטוח, אבל יכול להיות שזה אחד מהגירסאות של ספרי הרשומות לילדים (יצא באנגלית). זה הסיפור של רשומות, רק שהספרים מחולקים כדי שיהיו פחות עבים, השפה קלה יותר, הפונט גדול יותר, וכ'ו. אבל אני לא בטוח, אז קחי בערבון מוגבל יא ירושלמית.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif יא, מגניב. D:

לא ידעתי שקיים כזה דבר. ;; אני אקריא לילדים שלי רומח. הממ, או שלא. אני בכלל ממבשרת, יא.. המ.

La Gamba

New member
אכן,

לא נראה לי שהטקסט עצמו שונה, רק העיצוב. אם מישהו היה בעצם טורח לעבור על מאות ספרי הרומח שהיו אצלי במפגשלפני שנה וחצי הוא היה רואה את הספר החמישי בסדרה זו.

python 4

New member
בקשר לגלריות..../images/Emo45.gif

אחרי שעשיתי סדר במאמרים ובקישורים (בחייאת תיכנסו ותראו איזה יופי) הפרוייקט הבא יהיה הגלריות - אני אשתדל לעשות את זה מחר. נסדר את הקטגוריות מחדש ואז כל אחד יוכל להכניס תמונות.

Mystic Dragon

New member
בוא'נה

בביקורות, אשכרה ישבת וחיפשת בארכיונים אחרי כל הביקורות? כל הכבוד...

La Gamba

New member
את מוזמנת להעלות כל תמונה

המתאימה לפורום, בתנאי שאין שום הפרה של זכויות יוצרים. (תבדקי באתרים/במקורות השונים שמהם מגיעים התמונות)

למעלה