סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo69.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]-זה לא שאני אור ,לא נורא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- כבר עברו השנים אלינור לפני תהום בילוי השבוע שלכם-ההופעה של אריק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-יום בחיי אמיר פיי גוטמן תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ספישלים ל20 שנה של זוהר ארגוב ז"ל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אריק משהו שהרס לכם את השבוע-נעזוב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מפגש פורום כנראה והופעה מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?כייף

אז ככה

שיר השבוע של אריק-שער 6 שיר השבוע לא של אריק-אפילו לא אני של איתי פרל,שיר געגועים של קובי אפללו. סרט\תוכנית-הכל דבש תוכנית רדיו-ציפורי לילה מה אני מחכה שיקרה שבוע הבא-שיגיעו כבר התוצאות של המבחן. מאכל השבוע-סושי שהכנתי ולא,עדיין לא פגשתי את אריק

אני מוסיף את משפט השבוע

שבמקרה קשור לתאריך של היום: "מי ב9 בכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט"

I מ י ר ב I

New member
לילה טוב

שיר השבוע שלכם [של אריק]-אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אחרי שאהב-ריטה בילוי השבוע שלכם-הופעה,אין ספק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה,נפגשתי עם חברים משהו שהרס לכם את השבוע-כואבת לי העין.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שום דבר מיוחד מאכל השבוע:תפוצ'יפס משפט השבוע שלכם:אין האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? היה מופלא

איריס מ

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם [של אריק]- "לא נורא" אהבתי את השיר בהופעה
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- "עכשיו אתה חוזר בחזרה". בילוי השבוע שלכם- דיזינגוף ת"א, התכנית של ליאור שליין בדיזינגוף וזאפה (לא בדיזינגוף
). סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ליאור שליין. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המפגש עם מירי, התכנית של ליאור שליין וההופעה של אריק, כמובן שמאחורי כל זה מתחבא העניין שלפגוש אתכם היה חלק גדול מזה
משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר מיוחד. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מתוכנן. מאכל השבוע: שבתתי רעב
משפט השבוע שלכם: "זו אמנם כורסא אבל אני אינני פסיכולוג"
איזה הברקות יש לליאור שליין. האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא בדיוק פגשתי, אבל ראיתי את ההופעה וערב לפני ראיתי אותו גם לפני התכנית של ליאור שליין.

../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אהבה באור וצל. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- אין מלאכים בגן עדן/אביב גפן. בילוי השבוע שלכם- כל החברות בהתנחלות לילה אצל חברה אחת. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ממ..? תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגל"צ,כמו תמיד:) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לצעוק על אנשים. זה משחרר! משהו שהרס לכם את השבוע- כל מיני מסקנות. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר מיוחד. מאכל השבוע: פיצה של אמא. משפט השבוע שלכם: "אז מה..?" :) האם פגשתם את אריק השבוע? שבוע שעבר הייתי בהופעה חח אם כן-איך היה? אחלה:)

מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אם את נופלת/הגשמה עצמית /לא שאני אור שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-שלומי שבן- את אצלי בראש
בילוי השבוע שלכם- הופעה של אריק ועוד כל מיני שגרמו לי לחייך (הופעה של ירמי עם קרן , צילומים לליאור שליין) טיול רגלי עם הבן זוג ברחובות נורדאו סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ליאור שליין תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ציפורי לילה, רשת ג' וגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אריק ברמן משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול אחרי ההופעה נרדמתי ולא יצא לי לראות את ארץ נהדרת משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של מירי מסיקה מאכל השבוע: סלט עוף בזאפה.... גלידה באבן גבירול שאכלתי עם הבן זוג שלי משפט השבוע שלכם: יש הרבה.....
האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? ראיתי אותו בהופעה וגם לפני שנכנסנו לאולפן של ליאור שליין, אז עונה בחיוב

Lp Fairy

New member
אופ מה השמש הזאת היום בבוקר?!

שיר השבוע שלכם [של אריק]- בינונימי/ יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- קרב איגרוף- אפרת גוש בילוי השבוע שלכם- אלפנט ושייקס...חחח (אני נהיית אלכוהליסטית מיום ליום..=/) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא יכול בלי..יש היום ביס...! תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא משהו מיוחד... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ספונטניות.. זה מה שעשה לי את כול השבוע.... משהו שהרס לכם את השבוע- הידיעה שדפנה חוזרת יום שני לארץ!!! (הקצינה שלי) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יש סיכוי שאני נשארת שישי בק"ש..[= מאכל השבוע: לזניה שאני עוד מעט הולכת להכין..חח משפט השבוע שלכם: הנה הם באים..ימים של גשם..[= האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? חחחח לא..=/

romki

New member
סיכומי ^^

שיר השבוע שלכם [של אריק]- מה עוד ביקשת. שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- אל תדברי על אריק - שלומי שבן . XD בילוי השבוע שלכם- חג מעלות. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שומדבר מיוחד במיוחד. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רשת ג' . תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חג מעלות כמובן. משהו שהרס לכם את השבוע- כלום כלום כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההורים חוזרים מברלין , ואני מקבלת דיסק של מוש בן ארי.
מאכל השבוע: תפו"א
משפט השבוע שלכם: "אל תהיה צודק , תהיה חכם." האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה? - לא.

TALLL11

New member
אני עונהה

שיר השבוע שלכם [של אריק]-מה עוד בקשת שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-יוני בלוך אחרי שאפרת התאבדה בילוי השבוע שלכם-בתל אביב!!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אבודים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצצ! לא זוכרת איזה תכונית תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממממ לא זוכרת השביתה! חח משהו שהרס לכם את השבוע-משו חח משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא מחכה עדיין לכלום מאכל השבוע: פיצההה משפט השבוע שלכם: אוףף איןלי כוח האם פגשתם את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא חח

למעלה