חדשות CSI

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifיכול להיות

שזה קשור למשהו אחר שקראתי. היה כתוב שגרג יפצע קצת כשהוא ינסה להפריד בין נערים שרבים או משהו כזה בסמוך לזירת פשע (אני אנסה לברר יותר בימים הקרובים). אני מאוד מקווה שתהיה לו הופעה קטנה וחד פעמית

hadas 14

New member
אני לא מבינה מה הבעיה בזה...

זה בדיוק כמו שצ'אד מייקל מורי שיחק ב CSI.... אני מקווה שזה באמת זמני אבל גם אם לא זה לא אומר שכל הסדרה תשתנה בגללו.. כנסו לפרופורציות.

cherryblossom

New member
מתי צ'אד מייקל מורי היה ב- CSI?

הסדרה לא תשתנה בגללו, אני פשוט לא אוהבת את הבנאדם.

hadas 14

New member
באיזה שהוא פרק...

שהיה ממזמן... אם אני זוכרת נכון: שחקן מפורסם "מבלה" עם 2 בנות ובמהלך הבילוי הוא מגלה שלאחת מהם יש זין.. הוא נבהל אז הוא רוצח את שניהם.

pusher

New member
תעיפו אותווו../images/Emo46.gif

לא צריך עוד שחקנים
אוי,נצלש קטן,ג'ורג'ה פוקס משחקת כזה מדהים באי.אר.!!!

hadas 14

New member
../images/Emo58.gif ובעונה השישית תופיע..

אלונה טל תופיע.. אני בעדה!

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifספוילרים ע נ ק י י ם ! ! !

ספוירלים לפרק הפתיחה הכפול של עונה שבע. נשמע מאוד (אבל מאוד) דרמתי, לי קצת קשה להאמין להרבה מהשמועות האלו, אבל הן די עקשניות וגם היה ידוע שהעונה הזאת תהיה הרבה יותר דרמתית ביחס לעונות הקודמות, ותעסוק וחיים הפרטיים של הדמויות. אני אישית מקווה שהרבה מזה (בעיקר כל הסיפור עם קת'רין) לא יתממש. קישור (אל תקראו אם אתם לא רוצים לדעת): http://www.tv.com/csi-blog/are-you-built-to-kill/topic/77318-316927/show_blog_entry.html&topic_id=316927

הדמר

New member
אפשר בבקשה תקציר של זה בעברית

לאלו שדיסלקטים לאנגלית

cherryblossom

New member
קצת עכשיו...

אני לא קראתי עוד פעם את המאמר אז אני פשוט אגיד בקצה את הדברים העיקריים שאני זוכרת. *קת'רין-הסיפור הכי דרמתי הוא עם קת'רין. היא וניק הולכים לאיזה הופעה במועדון ואחרי שהוא פוגש מישהי, קת'רין נשארת לבד ובמהלך הערב מישהו מסמם אותה ואונס אותה. לאחר מכן יש לה תאונת דרכים שמסתברת כלא ממש תאונה, ובקיצור יש אנשים שרוצים לפגוע בה ובמשפחתה. אותם אנשים גם חוטפים את לינדסי ובסופו של דבר גם סם מת. *ווריק- ווריק חוזר להמר, ורואים את זה כאשר סם מבחין בו בקזינו ושואל אותו אם לאישתו לא איכפת איפה הוא והוא לא מגיב. אז כנראה שמצב הנישואים לא השתפר. *גריסום- באיזשהו שלב גריסום ניפגש אם איזה דוקטור שכללי אפשר להגיד שאומר לא שבשנים האחרונות הוא מזניח את העבודה שלו ואת האהבות האמיתיות שלו (לא מפרסם מאמרים, לא מטייל וכו') ומאשים בזה את שרה, ושואל אותו האם היא באמת שווה את זה. לפי התגובה של גריסום, נראה שכן(הדיגאלוג המלא נמצא בקישור למעלה). כרגע אני לא זוכרת עוד דברים לגבי שני פרקי הפתיחה שיתרחשו ב"קרקס השמש" (אמור להיות יפה), אז נראה לי שאלו הדברים העיקריים.

למעלה