W u t a n g

New member
בקשר לכתבה..

נכון שבשנה האחרונה הקטע של בנות גולשות תפס חזק. אבל ראיתי בשנה האחרונה רק 2 גולשות ושניהן היו ממש מתחילות, ועזבו שהם היו מכוערות רצח.. הן הפסיקו לגלוש אחרי חודש כי לא הייתה להן סבלנות. עד שלא יתחילו תחרויות נשים ויתחילו לפרסם את זה עוד קצת זה לא ממש יתפוס.. כתבה נחמדה

REAL boy

New member
המממ הכתבה לא פועלת

הקישור בסדר אבל אין שום כתבה.

חחחחחחח

זה מזכיר לי שיום אחד אני יושב בבית ינאי עם כמה גולשים אחרי שיצאנו מים מחורבן ונכנסת זקנה אחת לים על גלשן ולא מצליחה לעבור תגלים .. אנחנו מתפוצצים בחוץ מצחוק הגלשן עף עליה מעיף אותה וכל מיני שטויות כאלה והקיצר בסוף היא יוצאת אלינו מתחילה לספר לנו שזה כיף לגלוש חחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטמת באלוהים

efratdoc

New member
עם היחס שלך לנשים

לא פלא שהבנות מתרחקות מהים. לא ראיתי שכל הגולשים חתיכים ומדהימים, מה בכלל הקטע שלך, לבחורה אין זכות לגלוש אם היא לא כוסית?! כנס לעניינים אחי ותתחיל להנות מהגלישה ומספיק עם השוביניזם הבנות לא נמצאות שם רק בשביל להיות יפות בשבילך אז תתבגר!!! אתה בטח מה זה מכוער ומחזק את האגו שלך על ידי כך שאתה מחפש כוסיות שיהוו אובייקט בשבילך כל הזמן, אם ככה אז תצמיד אליך בובה מתנפחת מוצצת לרגל במקום גלשן. מבחורה יפה שאכפת לה, אוהבת לגלוש, ושמה קצוץ על בחורים כמוך...

W u t a n g

New member
אפרת

יחס מזלזל לנשים?! מאיפה הבאת את זה.. כולה אמרתי שלא ראיתי הרבה בנות גולשות והשתים שראיתי הפסיקו אחרי חודש.. מה הבעיה? איפה ראית בהודעה שלי רמז לשובניזם?! אם כבר את פמניסטית שמנה ומכוערת שעומדת לצאת מהארון כי אף אחד לא רוצה אותך.. אבל זה רק הדעה שלי יא מסבועה בהמה..

להגיד לכם את האמת?

אני ראיתי רק פעם אחת בת גולשת ואיתי בים והיא מזה הייתה חמודה ויפה והיא גלשה מזה יפה בסטייל כזה יפה וזהו יותר לא ראיתי אותה ואין לנו עוד בנות באסה...!

למעלה