../images/Emo68.gif

לפני כשבועיים אני מקבלת טלפון ממיטל
אם בא לי לבוא לארוחת בוקר מפנקת (תודו שזו כבר התחלה טובה
) ולהכיר מוצר קוסמטי חדש שמטרתו להפחית בצורה ניכרת את קמטי ההבעה בפנים
. כמובן שלא יכולתי לסרב (אני כבר בגיל שאפשר להתחיל
) והתייצבתי כמה ימים לאחר מכן בבוקר במסעדת סיטארה בסי אנד סאן בתל אביב. הנוף של הים על הבוקר כבר שימח אותי וגרם לי לשכוח את הפקקים בדרך לשם (ואני עוד יצאתי מוקדם מהבית). האוכל היה טעים, אפילו יותר מדי טעים
. ועכשיו נעבור לנושא לשמו התכנסנו
: חברת Blueyes המייבאת ומשווקת מוצרים פארא-רפואיים, משיקה בישראל, את LABOINA®, תכשיר קוסמטי שמטרתו להמפחית בצורה ניכרת את קמטי ההבעה בפנים, המיוצר ע"י חברת LABO COSPROPHAR SUISSE ("לאבו קוספרופאר סוויס") שגם המנכ"ל ומנהלת המוצר שלהם בארץ באו להכיר לנו את המוצר. המרכיבים הפעילים בתכשיר הינם קוסמטיים והם פועלים להחלקת קמטי ההבעה ולטשטושם. "קמטי הבעה הם קמטים הנוצרים בעור הפנים כתוצאה מהתכווצות חוזרת ונשנית של שרירי ההבעה" הקמטים מתחילים להופיע בסביבות גיל 30 בעיקר סביב העיניים והפה (זה החיסרון היחיד בלחייך כל הזמן) הוסבר לנו ע"י גילי קדמי מנהלת השיווק של חברת Blueyes, על מנת לטפל בקמטים הללו פיתחו חוקרי LABO את LABOINA®, תכשיר קוסמטי שמפחית בצורה ניכרת את קמטי ההבעה בפנים. המרכיבים הפעילים בתכשיר הינם קוסמטיים והם פועלים להחלקת קמטי ההבעה ולטשטושם. הפורמולה ושיטת השימוש הינם פטנטים בינלאומיים. פטנט הפורמולה של LABOINA® הינו קומפלקס המורכב מארבע מולקולות נוגדות התכווצות. כל אחת מהחומצות פועלת על הקמט ועל החומצות שמופרשות בצורה שונה ויחד הם משלימים אחת את השניה. השימוש בתכשיר הוא שימוש חיצוני: שמים את התכשיר ישירות על קמטי ההבעה באמצעות אפליקטור מיוחד המאפשר שימוש מדויק ישירות על קמטי ההבעה ומונע את פיזורו של התכשיר על כל הפנים. האפליקטור הינו מאין מזרק קטום שמאפשר מריחה נוחה ומדויקת של החומר על הקמט. התכשיר קיים ב – 3 ריכוזים שונים אשר מתאימים לרמות שונות של קמטי הבעה: לאבואינה 1000 – מתאים לקמטי הבעה מתונים. לאבואינה 3000 – מתאים לקמטי הבעה עמוקים. לאבואינה 5000 – מתאים לקמטי הבעה עמוקים מאוד. הערכה מיועדת לשימוש של 20 יום ויש לחזור על הטיפול כל 4 חודשים ובמהלכם מומלץ להשתמש באופן יומיומי בקרמים יום, לילה ועיניים של חברת LABO ("לאבו"), המכילים 70% מריכוז החומרים הפעילים, על מנת לחזק ולשפר את התוצאות שהושגו. למוצר נערכו מבדקים רבים - לצורך המבדקים נבחרו נשים עם קמטי הבעה בדרגות שונות. לפני תחילת הטיפול תיעדו את קמטי ההבעה באזורי הפנים שיועדו לטיפול גם ע"י צילום וגם ע"י יצירת מסיכות בדגם הפנים. בתום 20 יום תיעדו שוב את האזורים שטופלו באמצעות צילום ובמסכות שרף סיליקון. התוצאות הראו ירידה בעומק קמטי ההבעה. הירידה הייתה משני סוגים - במספר הקמטים ובאורכם
. מאחר והתכשיר הינו דרמוקוסמטי ניתן להשיגו בבתי מרקחת שונים וברשתות הגדולות אצל הרוקחים על מנת שגם יסבירו את אופן הטיפול
. מחירה של ערכה הוא בסביבות 600 שקלים – אומנם לא זול, אך יש לקחת בחשבון שבעת השימוש בערכה אין צורך להשתמש בשום קרם נוסף כך שזה מתקזז
. לסיום קיבלנו ערכה ודוגמיות של הקרמים (המאוד נעימים) של החברה. אז תודה לנציגי Blueyes על ההסבר, על הארוחה ועל המוצר האיכותי
.

פנומן 72

New member
נו שוין ../images/Emo4.gif

העולם הנשי ממשיך להתעלם ממחקרים שקובעים חד משמעית כי אין קרם בעולם שיכול להעלים קמטים. העיקר שיש בעל שאפשר לבזבז את הכסף שלו ...

תודה רבה על הסקירה../images/Emo24.gif

ואגב פנומן - גם גברים מתעלמים מהמחקרים שטוענים שכדורים/משחות וכדומה לא מאריכים כלום... (ועדיין הם רצים לקנות)

למעלה