VS

Shmal

New member
../images/Emo68.gif VS ../images/Emo194.gif

או במילים אחרות .. אלונה טל VS ימית סול ! הגיע הזמן שנכריע מי יותר טובה ..
כתבו לכל קריטריון - אלונה/ימית
שחקנית יותר טובה: זמרת יותר טובה: מי יותר יפה? מי יותר מצחיקה? מי יותר מתאימה ל"הפיג'מות"? ואתם יכולים גם לפרט קצת מעבר, למרות שהתשובה כבר די ברורה ...

B o N u s

New member
אממ, אני חושב שאם אלונה/ימית קוראות פה

התשובות יכולות מאוד לפגוע בהן... לא נראה לי שזה כדאי כל העסק הזה ("שחקנית יותר טובה" וכו'...) אולי אחרים יחשבו אחרת, אני לא מעוניין. תודה. טל :)

Shmal

New member
אופסס .. לא חשבתי שהן יקראו פה , מצטער.

מבחינתי זה יכול להימחק.

Jen74

New member
לא מדברים על השמצות, מדברים על ביקורת

לדעתי בעיקרון אין בעיה לכתוב דעה לגיטימית. כשהתחילו לשדר את העונה הרביעית וידענו שימית מחליפה את אלונה הגולשים פה התבטאו כל הזמן נגד התוכנית עם ימית. בפרק הראשון "מה?" כולם אמרו שימית לא משחקת טוב כמו אלונה, שהיא לא יפה כמו אלונה, שהיא לא מצחיקה כמו אלונה ושחבל שאלונה לא משתתפת ושימית אף פעם לא תגיע לרמה של אלונה. בסוף העונה הרביעית כבר היו דיבורים אחרים והרבה גולשים כאן הסכימו שנכון שימית היא לא אלונה אבל יש לה אג'נדה משלה.
אני חושבת שיש מקום לעשות שרשור שכזה, בסך הכל מדובר בביקורת לגיטימית וזה עניין של טעם אישי. מי שמרגיש/ה לא בנוח לעשות את ההשוואות האלה, לא חייב.

Jen74

New member
וזאת דעתי../images/Emo27.gif

שחקנית יותר טובה: לא לשכוח שאלונה השתתפה בשלוש עונות כך שיש לה יותר ניסיון עם הסט ועם המשתתפים. בסך הכל שתיהן טובות רק שלי יש הרגשה שלימית לקח קצת זמן להיכנס לעניינים, לתוך קבוצה מגובשת של הפקה ושחקנים. זמרת יותר טובה:בסדרה עושה רושם שהן שתיהן מזייפות אבל אלונה עושה את זה בחן.
מי יותר יפה? אני אוהבת באופן אישי יותר את היופי של ימית אבל אין מה לומר, שתיהן יפות. מי יותר מצחיקה? אני יודעת שימית מצחיקה אבל בפיג'מות זה לא בא לידי ביטוי באותה מידה כמו אצל אלונה. מי יותר מתאימה ל"הפיג'מות"? הדמות של ימית מתאימה לנתן. הדמות של אלונה מתאימה לפיג'מות.

just ortal

New member
אני לא כותבת כאן כמעט בכלל,אבל...לגבי ימית

קודם כל,אני רוצה לומר לכם שאני מכירה אותה אישית ואין לה שנייה של זמן להיכנס לכאן ולקרוא..אז אתם יכולים להיות רגועים בקטע הזה.. דבר שני-jen 74?את מכירה אותה אישית?

Jen74

New member
לצערי, לא מכירה את ימית באופן אישי

ואפילו כשהייתה הזדמנות לראות אותה ולדבר איתה לא הייתי בין חברי הפורום שפגשו אותה. אני רק מדברת מהתבוננות בפרקי הסדרה לאורך ארבעת העונות. את אלונה טל אני פגשתי עוד לפני שידעתי מה זה בכלל "הפיג'מות" ביום שהצטלמתי לפרק "הטברנה של גרי". גם באותה הזדמנות לא ממש דיברנו, רק צילמתי אותה עם ידיד שלי שהשתתף גם הוא בצילומים באותו יום.

למעלה